Bu Köpeğin Cinsi Nedir Bilir Misiniz?
-
Kumanaga bunu yazdı
kulakları sürekli dik mi duruyor? yoksa foto pozisyonundan dolayımı bu şekilde çıktı?
Sürekli dik hocam veterinerde bunu sormuştu :) Sadece çok heyecanlandığında biri onu severken geriye düşürüyor ama %99 dik
-
Jack Russel a cok benziyor ama benziyor cok cok cok benziyor. Feci benziyor ama o kulaklar :D bilemedim
-
garga bunu yazdı
Jack Russel a cok benziyor ama benziyor cok cok cok benziyor. Feci benziyor ama o kulaklar :D bilemedim
Aynen aynen aynen :) o kulaklardan çözemedik keretayı
-
Maşallah aslan parçasına. Umarım uzun uzuuuuuuun yıllar birlikte olursunuz. Can o. Sevimlide. Skerler ırkını hocam :). Ama banada jack russell ile french bulldog, Boston terrier kırması gibi geldi. Bilemedim. Sadece yüze ve beyazlığına bakınca tabi aslan dogo ya benziyor da. Neyse. Mutlu edin can'ı.
-
wordros bunu yazdı
Maşallah aslan parçasına. Umarım uzun uzuuuuuuun yıllar birlikte olursunuz. Can o. Sevimlide. Skerler ırkını hocam :). Ama banada jack russell ile french bulldog, Boston terrier kırması gibi geldi. Bilemedim. Sadece yüze ve beyazlığına bakınca tabi aslan dogo ya benziyor da. Neyse. Mutlu edin can'ı.
Amin hocam, o bizi mutlu ediyor biz de onu inşş

-
o nasıl bi Burun öyle. ^^D`
-
bull terrier kırması hocam, ne olduğu önemli değil can sonuçta, tüyleri kadar ömrü olsun,

-
Görselde aratınca miniature fox terrier diye bi tür çıktı, benziyor.
-
Yalnız, gerçekten konu açılmaya değer bir köpekmiş. Çerez tabağı misali bir durum var. Umarım cevap olarak tam anlamda ırkını bulabilirsin. Mutluluklar. :)
-
DevilKingtr bunu yazdı
bull terrier kırması hocam, ne olduğu önemli değil can sonuçta, tüyleri kadar ömrü olsun,

Sadece kulakları benziyor hocam,
Burun ve kol yapısı hiç benzemiyor. Uzun ömür dilekleriniz için de teşekkürler :)