Bu Lamba Nasıl Yapılır?
-
http://www.kjartanoskarsson.com/halo/
Çalışma mantığını cidden merak ettim. Çözebilen varmıdır?
Edit: Video ekleyemedim ya la :S
S2kucuk tarafından 31/Tem/15 23:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Pil Yada akü ile çalışyor elektirik kablosu olmadıgı için kayış sıkı oldugu için çevirirken anhtara degiyor ondan daha çok yanıyor ayılınca detaylı yazarım :D hade iyigeceler
-
emuxa bunu yazdı
Pil Yada akü ile çalışyor elektirik kablosu olmadıgı için kayış sıkı oldugu için çevirirken anhtara degiyor ondan daha çok yanıyor ayılınca detaylı yazarım :D hade iyigeceler
aynen dediginden...
ayrica kardeş ne kadar salak bir username kullaniyorsun öyle ya
-
-
Tokat da apaçık dolunay var ve bembeyaz :)
anaaa :D :D ben bu mesajı bu konuya nasıl yazdimki :D valla kafam iyice güzel galiba :D
BerkayCit tarafından 31/Tem/15 23:51 tarihinde düzenlenmiştir -
emuxa bunu yazdı
Bencede ayılınca yaz anlamadım :D
-
zor bırsey degıl pılle calısan led donerken o kısımda anahtara baglı bızım yıllar once bır evde kademelı olarak artılırıp azaltılıyordu odanın aydınlıgı onu buraya uyarlamıslar
-
Biyoteknoloji bunu yazdıemuxa bunu yazdı
aynen dediginden...
ayrica kardeş ne kadar salak bir username kullaniyorsun öyle ya
yuahahahaha söylemesen fark etmeyecektim.
İrili kardeş yaş kaç? :D
-
pille çalışması zor dayanmaz o akdar vardır bi açık yolu araştırmak lazım belkdie kablosuz şarj mevzusu olabilir.
-
Enerji kaynağından çok ben şuan sistemin nasıl çalıştığını merak ediyorum. Anladığım kadarıyla üstteki mil içinde bir dimmer, alttaki mil içerisinde led sistemi var. Problem led-dimmer arasındaki kablo ilişkisi. Dimmerin aşağıda olduğunu düşünsek, sabit bir parça olmadan dimmerin içerisindeki mili döndürebileceğini sanmıyorum. Sonuçta kenardaki ipi çekerek dimmeri döndürüyorsun. Dimmerin dibi sabit olmalı ki ip dönünce dimmer işlevini yerine getirsin. Belkide fazla basit düşünüyorum başka devre elemanlarıyla da yapılmış olabilir.
-
S2buyuk bunu yazdı
Enerji kaynağından çok ben şuan sistemin nasıl çalıştığını merak ediyorum. Anladığım kadarıyla üstteki mil içinde bir dimmer, alttaki mil içerisinde led sistemi var. Problem led-dimmer arasındaki kablo ilişkisi. Dimmerin aşağıda olduğunu düşünsek, sabit bir parça olmadan dimmerin içerisindeki mili döndürebileceğini sanmıyorum. Sonuçta kenardaki ipi çekerek dimmeri döndürüyorsun. Dimmerin dibi sabit olmalı ki ip dönünce dimmer işlevini yerine getirsin. Belkide fazla basit düşünüyorum başka devre elemanlarıyla da yapılmış olabilir.
hacı nicki değiştir gözünü seveyim :d
basit düşünmek lazım bazen çok basit bi açıgı vardır sistemin öyle inanıyorum.