Bu Laptop Nasıl
-
hocam bilseydim sana elimdeki laptopu satardım dell var 1.5 ram 120gb harddsk işlemci 1.5 celeron. benm bu pc hiç bozulmadı 4 yıldır sapa sağlam. 30 50 lirayada işlemciyi yükselteblirdin. :D solidwork autocad filan çalıştırıo yani :D o derce
-
ttnet ayda 40 liraya güzel makina veriyor keşke oradan alaydın :S
-
hocam üstüne 100-200 lira daha ekleyip 0ını nerden alıcaksınız ya Allah aşkına :D.Netbook alabilirsin anca zaten bu tip eski model hp acer gibi kaliteli bi markalarda 400 500 buluyo.ki onlarda en eski modeller böyle 512 rami olanlar.Bu vestel senin işini görür.Nette takılırsın videolarını rahat rahat izlersin film izlersin.350 lira bence o bilgisayar için ideal. marka olarak baktığımızda pek iyi bi marka olduğu söylenemez.Ama garantisi falanda daha devam ettiği için sorun çıkıcağını zannetmiyorum.Güle güle kullan :D.
-
yeni konu açmiyim baltalamak gibi olmasın ama sizce bu nasıl
-
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------
yeni konu açmiyim baltalamak gibi olmasın ama sizce bu nasıl
-----------------------------kespırdan uzak dur. Garanti diye mani geçiriyolar garantileri bok gibi aletin sorun çıkarma oranı yüksek.
-
bunun siparişini verdik yarın gelecek
ayrıca adam ilanda 350son demiş sen de almışsın.hiç pazarlık yapmadın mı?
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------bunun siparişini verdik yarın gelecek
ayrıca adam ilanda 350son demiş sen de almışsın.hiç pazarlık yapmadın mı?
-----------------------------önce 380 yazmıştı kargo alıcıya ait pazarlıktan sonra kargo ücretsiz fiata 350 olarlak düzeltti
-
en fazla vercegım 200 yada 250
-
yaw bidem bulandı laptotan
-
ya arkadaş türk malı laptopdan uzak duracaksın vestel arcelik beko (Özellikler)casper exper vs... vs...
casper makine çıkarmış 4 çekirdek işlemci 8 gb ram 500 gb hdd harici 1gb ekran kartı vs.. vs.. makinin özelliklerine bakıyon savaş uçağı gibi sonra bi iki bişey kuruyon kaldırın bi format falan sonra makinede bi yavaşlama bi süre sonra p4 makine görünce diyosunki abi senin makine 8 çekirdekmi:D:D:D
hele bi garantileri var türk markalarının abi bi garanti bu kadarmı hızlı olur yaaa yani 30 iş günü geçiyolar yok kargo süresi yok çıkış yok giriş en son olmadı tamir etmeden tamam diyip yolluyolar yeni makine vermemek için ya türk markası laptopu olana Allah Kolaylık versin ne diyeyim.
lenovo netbook gönderdim garantiye gitti geldi tam 5 gün pazartesi kargoladım cuma elimde ücretsiz kargo vs..