Bu Laptop Nasıl
-
İğrenç bi Notebook kasası gacır gucur ediyo
-
hocam o kadarda dandik değil ya korkma :) 350 tlye değer yine.. internette rahatça dolaşırsın herşeyi yaparsın sadece oyun oynayamazsın yüksek sistem isteyen programları akldırmaz o kadar.. seni idare eder yoksa..
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
hocam o kadarda dandik değil ya korkma :) 350 tlye değer yine.. internette rahatça dolaşırsın herşeyi yaparsın sadece oyun oynayamazsın yüksek sistem isteyen programları akldırmaz o kadar.. seni idare eder yoksa..
sağol hocam yaw içimi rahatlattın -
evet arkadaşlar satışı iptal ettim beş para etmez pahalı almışın diyen arkadaşlar hadi bakalım aynı fiyat civarında
laptop yada uygun bi kasa bulunuz bana bi zahmet
-
keşke 1 hafta önce konu açsaydın ama neyse güle güle kullan
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------keşke 1 hafta önce konu açsaydın ama neyse güle güle kullan
-----------------------------iptal ettim diyorum kardeşim satışı
-
kenankonak bunu yazdı:
Asker bunu yazdı:
-----------------------------keşke 1 hafta önce konu açsaydın ama neyse güle güle kullan
-----------------------------gel hocam sana elimdeki delli satıyım :D 120gb harddsk 1.5 ram 667mhz ekran kartı 910/915 intel. dvdrw var. 15.4 sanırım ekran. şimdiye kadar sadece fanı ve yeni pil alındı. pil süresi abartısız iki buçuk saat sürüyor. nette dolaşmk için birebir idealdir.
-
archair23 bunu yazdı:
kenankonak bunu yazdı:
Asker bunu yazdı:
-----------------------------işlemci ne hocam tam özellik yazzarsan
gel hocam sana elimdeki delli satıyım :D 120gb harddsk 1.5 ram 667mhz ekran kartı 910/915 intel. dvdrw var. 15.4 sanırım ekran. şimdiye kadar sadece fanı ve yeni pil alındı. pil süresi abartısız iki buçuk saat sürüyor. nette dolaşmk için birebir idealdir.
----------------------------- -
yeni konu açmayayım devam edelim bu laptop hakkında fikirleriniz
http://www.firsatkampanya.com/wp-content/uploads/2010/12/bim-31-aralik-aktuel.jpg
-
kenankonak bunu yazdı:
yeni konu açmayayım devam edelim bu laptop hakkında fikirleriniz
http://www.firsatkampanya.com/wp-content/uploads/2010/12/bim-31-aralik-aktuel.jpg
hpden nefret etsemde en azından presio alabilirsin ama sana söle bi sey sunsam 800 tl ye sana dell veriyim sıfır 2 yıl garanti var dell in garantiside süperdir yada gel 2 ci benim dükkandan bi sey al istersen illede laptop alacam diosan iletişime geçmek istiosan pm at konuya g,irmeyi unutabilirim cnküü