Bu Laptop Nasıl?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı
    itfaiyeci bunu yazdı

saydığım oyunlara ekran kartının onboard olması sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. bunu alacağım bir-iki haftaya fiyatı yükselmez ise.

Hocam farkedebilir. Örneğin ben PES 2012 oyununu 9650M GT ekran kartlı bir dizüstü bilgisayarda yüksek çözünürlük ayarlarında değil iken bile zaman zaman kasmalar yaşayarak oynayabiliyordum. 9650M GT, 1 GB kendi belleği ve 1 GB kadar da RAM'den alması ile 2 GB bellek kullanımı sağlayan 3. sınıf bir paylaşımsız ekran kartıdır.

Siz düşüncemizi almak için buraya konu açtınız. Ama bizim önerilerimize rağmen hala "sorun teşkil etmeyeceği" düşüncesinde iseniz siz bilirsiniz. Bizlere sormanın zaten anlamı yok o halde. Alacağınız ürünü güle güle kullanın.

zorlasam csi, codu şuan kullandığım netbook kaldıracak. benim önceliğim internet işleri. 10-15 sekme açtığımda kafayı yemesin, toplu bi şekilde 200-300 fotoğraf indirmeye başladığımda kasmasın yeterli. önerdiğin makineye lenovo diye yanaşmak istemedim. belli de olmaz belki onu alırım ama şimdilik bu makineyi alacakmışım gibi gözüküyor. belki bütçeyi arttırıp paylaşımsız ekran kartlı bi makine alırım hepimiz rahat ederiz :D

Toplam Hit: 2032 Toplam Mesaj: 12