Bu Laptoplardan Hangisi
-
Marka HP Ürün Kodu FM532EA Açıklama Özellikler CPU Teknolojisi
CPU Hızı
CPU Bus Hızı
CPU Ön Bellek
RAM Kapasitesi
RAM Tipi
HD Kapasite
VGA RAM
VGA Chipset Markası
VGA Chipset Modeli
Ekran Boyu(inch)
Monitör Tipi
Maksimum Çözünürlük
Optik Sürücü
Mobil Özellikler
Mobil Özellikler
Mobil Özellikler
Mobil Özellikler
Mobil Özellikler
Mobil Özellikler
İşletim Sistemi
Ağırlık (Kg)Intel Core 2 Montevina P8600
2.4 GHz
1066 Mhz
3MB
3 GB
DDR2 <----- buna dikkat
320 Gb
512 Mb
NVIDIA
9600GT ddr2 <----- buna dikkat
15.4 " BRIGHT VIEW
WXGA
1280*800
DVD SUPER MULTI BLU-RAY <----- buna dikkat
BlueTooth
Kamera
Ent parmak izi okuma <----- buna dikkat samsungda yok
Kart Okuyucu
Wireless
Uzaktan kumanda <----- buna dikkat samsungda yok
Win Vista Premium Tr
fire var
2.65 KG
Marka SAMSUNG Ürün Kodu R560-AS02TR Açıklama Özellikler CPU Teknolojisi
CPU Hızı
CPU Bus Hızı
CPU Ön Bellek
RAM Kapasitesi
RAM Tipi
RAM Bus Hızı
HD Kapasite
HD Dönüş Hızı
VGA RAM
VGA Chipset Markası
VGA Chipset Modeli
Ekran Boyu(inch)
Monitör Tipi
Maksimum Çözünürlük
Optik Sürücü
Mobil Özellikler
Mobil Özellikler
Mobil Özellikler
Mobil Özellikler
İşletim SistemiIntel Core 2 Montevina P8600
2.4 GHz
1066 Mhz
3MB
3 GB
DDR3 <----- buna dikkat
800 Mhz
320 Gb
5400 Rpm
512 Mb
NVIDIA
Geforce 9600 GT ddr3 <----- buna dikkat
15.4 WIDE SCREEN XGA 1280*800
XGA 1280*800
DVD±RW <----- buna dikkat
Kart Okuyucu
Kamera
Wireless
BlueTooth
Win Vista Premium Tr
bunda firewire yok -
fiyatı unuttum gerçi gerek de yok aslında ikisi aynı sayılır 2.3 civarı

-
hp gibi görünsede samsung da iyi aslında :D
-
ulan orası kumanda girşimi bizim laptopdada var cozememiştim bi türlü içi boş oldugundan:D
-
peki bide şöyle sorayım bu aletlerde işlemci aynı ram de boyut aynı ama hp de ddr2 samsungda ddr3 ekran kartıda keza öyle hp de ddr2 samsungda ddr3 bu durum sonucunda çok bi peformans farkı olmazsa hp alacam
sizce bu ddr 3 ve ddr2 meselesi ne kadar performansı etkiler -
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------
ulan orası kumanda girşimi bizim laptopdada var cozememiştim bi türlü içi boş oldugundan:D
-----------------------------seninkindeki boşluk mini pcı-express girişi olmasın sakın :/
-
whuu bende 2.3 lük bütce olacak.. öyle süper asus modelleri var ki m51 yada m50 serisinden.. ezer gecer bunlari.. iki saglam donanim yapmis diye ucuz mal alma birader. hp serviste iyi diyeceksin tabi ama o kadar cok sorun cikariyor ki adamlar servisi bu bakimdan pratiklestirmenin bi yolunu buldular haliyle. asus cek sen bu paraya asus.. pisman olmassin..
-
asusu hiç beğenmiyorum çünkü 2.3 milyar civarında bi makine yapsa böle özellikler barındıramaz zaten dizynıda kalas gibi neyse ben hp yi arastırdım ısınma dışında bi sorun yok oda normal diyorlar zaten vatandan alcam bi sorun olunca ilgileniyorlar hatta talep edersen değiştiriyorlar bile samsungda ısınma sorunu da yok vede ramlar ve ekran kartı ddr3 ama işte hp nin de artıları var hangisini alacağıma karar veremedim
-
ben de asus'un piyasadaki eeepc'lerini beğenmedim.. koca ekran paneli var 7" ekran yapmışlar.. benim sorunum ekranın küçüklüğü değil ki makinenin küçüklüğü..
10" ekran paneli yapıp da 7" ekran koymanın mantığını anlamadım satın almadım :D
-
http://urun.gittigidiyor.com/HP-PAVILION-dv2915nr-ASGARISIZ_W0QQidZZ12341112#aciklama
-
stillalive
sağolda ben bu ikisi üzerinden birini almayı düşünüyorum daha doğrusu bu performans ayarında birşey benim dediğim aletlerde crysis fullde sorunsuz oynanabiliyor yani performansları iyi ama karar veremediğim şey hp multimedya özelliklerimi yoksa samsungun ddr3 lü ekran kartı ve rami mi çünkü hp de ddr2 ram ve ekran kartı
alp
dediğin aleti biliyorum gercekten yandaki bosluklar fazla ekranda ama belkide enrji tasarrufu için düşünülmüştür sonuçta bit kadar batarya var alette 10 inç fazla enerji tüketir
Toplam Hit: 2257 Toplam Mesaj: 12