Bu Laptoplardan Hangisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

DestinatioN bunu yazdı:
    -----------------------------
    asusu hiç beğenmiyorum çünkü 2.3 milyar civarında bi makine yapsa böle özellikler barındıramaz zaten dizynıda kalas gibi neyse ben hp yi arastırdım ısınma dışında bi sorun yok oda normal diyorlar zaten vatandan alcam bi sorun olunca ilgileniyorlar hatta talep edersen değiştiriyorlar bile  samsungda ısınma sorunu da yok vede ramlar ve ekran kartı ddr3 ama işte hp nin de artıları var hangisini alacağıma karar veremedim
    -----------------------------

birader dizayn kalas gibi falan cekmisin ama m51 ve m50 serisinin dizayni senin alacagin en kral hp nin dizaynina bin ceker. gerci zevk meselesi ama sen f3 lerin dizaynina takmissindir kafayi onlar biraz öyleydi benim bahsettigim seri farkli..

m50

m51

simdi bu dizaynlar kalas gibi oyle mi birader? full klavyeyi bu sekilde 15.4 e sigdirip sekil vermisler.. ben m51 kullandigimdan demiyorum sadece is yerimde hp ile ilgili ben ve bi cok arkadasimin yasadigi sorunlardan dolayi kimseye önermiyorum!

ayrica gözle sekille laptop aliyorsan git toshiba al sony al.. ben sana asus hp den 10 kat 20 kat daha saglamdir dayaniklidir iyidir diyorum. evet 2.3 milyara ayni parcalarda asus alamazsin cünkü asus daha kaliteli oldugundan hp den daha pahaliya kacar, bunu böyle muhakeme etmek lazim.. ayni fiyatlarda alacagin asus hp ye göre bu yüzden daha alt özelliklerde olur.

ben basin agrimasin diye önerdim, genede sen bilirsin.. ne alirsan hayirli olsun..

choosing my confessions...
Toplam Hit: 2258 Toplam Mesaj: 12