Bu Logo Masonik Mi ?
-
bu ulti mati nedir
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
sokoban bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
masonik olsa ne olur olmasa ne olur takılmayın bu kadar adamlara engel olacak gücümüz yok bişeyimiz yok neyin derdindesiniz.
tam hazırladıkları düşünce tipi :)
-----------------------------napak savaşak mı kanka ? varsa bildiğiniz çözüm yolu söyleyin de yapalım kurtulalım illuminati'den.
kaosun içindeki düzen. felsefeleri bu. 3. dünya savaşı çıktığında lehlerine işleyeceğini düşündükleri kaos çıkıcak. ama tma tersi agarta galip gelicek.
-----------------------------hadi ele ele tutuşup onları yenelim ohaleyeyey,
tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın, ha sikilmişsin ha bilinçli sikilmişsin sonuçta sikiliyosun, yani bu durumda ne oluyor, zevk alma olayı başlıyor hani herkesin "küçük şeylerle mutlu ol, hayat güzel kuşlar böcekler" dediği olay bu tamamen, zevk alma tecavüzden, bide usta bunlar zencilerin ataları mübarek işlerini biliyorlar yani emin ellerdesin.
edit: gördüm, on numara olmuş.
-
uz-i bunu yazdı:
bu ulti mati nedir
-----------------------------örgüt üyeleri ulti mati dediğini duysadılar örgütten ayrılırdılar <3
ulliminati dünyayı ve insanların zihnini yöneten gizli bir örgüt..
-
wert bunu yazdı:
illuminatiden önce fetullahtan kurtulmak lazım :|
kesinlikle. -
Dj_DooM3 bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
illuminatiden önce fetullahtan kurtulmak lazım :|
kesinlikle.
-----------------------------zaten fetoyu kullananlarda aynı örgüt merak etmeyin... ulliminatiyi yok edince onunda kolu kanadı kalmaz zaten
-
evet
-
inception bunu yazdı:
Bende katılmayı düşünüyorum öğrenidğim iyi oldu :D
animasyonda bol bol illuminati simgeleri kullanırım :D
-----------------------------o yetmez. hoşlarına gidecek inceden mesajlar verirsen daha iyi olur :) tabi kavramları isimlere yer adlarına çevirebilirsin. simgeler kullanabilirsin.
-
olum tam enayisniz harbi lan.ne bu paranoyak,tehlike altindayiz ,bilincliyiz,magduruz tavirlari.lady gaganin klibinden sembol cikarma bir takim tarihi sembol gorup aha iluminati sikecekler heryerdeler tripleri?neyin kafasi bunlar? biri ciksin soylesin benim beynimi onu gectim dunyayi nasil yonetiyorlar?amaclari ne?dur lan tahmin edeyim yoksa tum insanligi ele gecirip kolelestirip gotlerin e o mehsur piramitleri mi dikecekler?boyle bos isleri takip edip inanan 1grup insan var hikaye ustune hikaye zaten ufak olan belleginizi zirvaliklar ile doldurup sik gibi depresif bilmis havalarla anca tenefuste arkadasiniza artislik yaparsiniz. boyle bir olusum olsa bile bi kac dingil disinda kimsenin sikinde deil zaten onlarda bu dingillerden beslwnmeye dewam ediyor.
-
_karantina_ bunu yazdı:
olum tam enayisniz harbi lan.ne bu paranoyak,tehlike altindayiz ,bilincliyiz,magduruz tavirlari.lady gaganin klibinden sembol cikarma bir takim tarihi sembol gorup aha iluminati sikecekler heryerdeler tripleri?neyin kafasi bunlar? biri ciksin soylesin benim beynimi onu gectim dunyayi nasil yonetiyorlar?amaclari ne?dur lan tahmin edeyim yoksa tum insanligi ele gecirip kolelestirip gotlerin e o mehsur piramitleri mi dikecekler?boyle bos isleri takip edip inanan 1grup insan var hikaye ustune hikaye zaten ufak olan belleginizi zirvaliklar ile doldurup sik gibi depresif bilmis havalarla anca tenefuste arkadasiniza artislik yaparsiniz. boyle bir olusum olsa bile bi kac dingil disinda kimsenin sikinde deil zaten onlarda bu dingillerden beslwnmeye dewam ediyor.
-----------------------------rothschild ve rockfelleri araştır.
ne antik sembolü amk illuminati yazıyo klipte neyin derdindesin.
antik sembol dediğin her klipte olmaz öyle.
-