Bu Logo Masonik Mi ?
-
mustaphachan bunu yazdı:
-----------------------------
seadog hocanın da dediği gibi.. illuminati ve masonluk farklı şeyler. ama türk aklı işte ikisini birleştirip yer azaltıcak. bi kavanozda piriç bi kavanozda bulgur olsa sorun değil ikisinden de pilav oluyo koy tek kavanoza yer kaplamasın fazladan mantığı işte ne beklersin ki.
-----------------------------üçgen içindeki göz aynı zamanda masonluğun da sembolü
-
god bunu yazdı:
mustaphachan bunu yazdı:
seadog hocanın da dediği gibi.. illuminati ve masonluk farklı şeyler. ama türk aklı işte ikisini birleştirip yer azaltıcak. bi kavanozda piriç bi kavanozda bulgur olsa sorun değil ikisinden de pilav oluyo koy tek kavanoza yer kaplamasın fazladan mantığı işte ne beklersin ki.
-----------------------------üçgen içindeki göz aynı zamanda masonluğun da sembolü
-----------------------------olabilir hoca. bu ne onları mason yapar nede masonları illuminatili yapar. türk devletlerinin pek çoğunda hilal ve ay var. bu bi türkistan vatandaşını türkiye vatandaşı yapmaz. illuminati diye bahsettiğin orta çağ karanlığını rönesans, reformla yenen aydınlanmacı bir topluluk. sonra adı medya tarafından kirletildi ve komplo teorilerinin arkası kesilmedi. masonlarla bağlı. terör örgütlerine yataklık ediyor. dünyayı kontrol ediyor vs vs vs..
-
mustaphachan bunu yazdı:
god bunu yazdı:
mustaphachan bunu yazdı:
-----------------------------olabilir hoca. bu ne onları mason yapar nede masonları illuminatili yapar. türk devletlerinin pek çoğunda hilal ve ay var. bu bi türkistan vatandaşını türkiye vatandaşı yapmaz. illuminati diye bahsettiğin orta çağ karanlığını rönesans, reformla yenen aydınlanmacı bir topluluk. sonra adı medya tarafından kirletildi ve komplo teorilerinin arkası kesilmedi. masonlarla bağlı. terör örgütlerine yataklık ediyor. dünyayı kontrol ediyor vs vs vs..
-----------------------------bu da mantıklı bi bakış açısı. eyvallah
-
masonik şeyler gizli şekilde bilinçaltına yönelik olmuyo muydu? böyle kabak gibi kör göze parmak simge mi olur :S
-
yav nedir bu sizin masondu şuydu buydu semboldu. sanane abi ya. bıraksana. bak işine. sen hiçbişey üretme. bütün gün yay g.tünü koltuğa. ondan sonra saçma salak semboller bul. bunları masunluğa bağla. olmadı başka bi saçmalığa bağla. gidin bişeyler üretin abicim. kafanızı böyle sembollere takarsanız sembol olursunuz size takarlar haberiniz olmaz. logonun masonik olması bunu yapanın mason olduğu anlamına mı gelir ? şirket sahipleri mason mu oluyolar. yooo. logoyu ben yapmış olsam sırf millet böyle kafayı takıp mason mu değilmi diye tartışsınlar diye yapardım. logoyu yapan adamın ne amaçla oraya koyduğunu nerden biliyosun. bende zamanında bi logo yapmıştım. yarım saatte anca bişeyler çıkarttım. zaman kısaydı. 3 tane hilal iç içe geçmiş tek hilal gibi görünüyo. bunları renkerli ayırt ediyo. renkleride sordum arkadaşlara. 3 arkadaştan 3 farklı renk söylemesini istedim. ve o renkleri kullandım. ortaya 3 hilalli ve kırmızı yeşil sarı renklerinin bulunduğu saçma sapan bi logo çıktı. şimdi bunu milliyetçi birine göstyerdim. 3 hilal var güzel dedi. diyarbakırlı birine gösterdim ooo süper olmuş renkler dedi. babama gösterdim. lan ipnemisin sen dedi. 2 farklı siyasi simge aynı anda. fark eden olursa zikerler seni dedi. herkes görmek istediğini görür. yormayın kafanızı ya. bi su için ve program yazın ne biliyim. fikir üretin. fikir varsa aklınızda bana söyleyin beraber proje yapalım dimi ama :)
-
Masonikleğinden ziyade bu logomu diye tartışılsa daha doğru olur,