Bu Milletin *Mına Koyacağız İnşallah
-
ben bu şerefsizlere değil bu millete kızıyorum. milletimden utanıyorum hatta iğrenmeye başladım artık.
-
-
Her akp konusuna yazıyorum buna da yazayım. Akp yalakalarının bunlar umrunda değil. Ötekiler de çalıyordu diyorlar ötekiler hiçbir şey yapmamış bunlar yol köprü yapmışlar o yüzden çalsınlar helal diyorlar. Başkası gelde o da çalacakmış. O yaptıkları köprülerin direkleri ............ neyse sinirlendim yine daha fazla yazmayayım. Bir de unutmadan Allah diyorlar besmele çekiyorlar onu yapınca gerisi hiç önemli değil zaten.
-
-
ben tatmin oldum :))
-
AKP'lilerin sesi sedası çıkmıyor beyler, çobandan komut bekliyorlar, yolsuzluk oldu bunlara ne iş dedim, mel mel baktılar suratıma, sonra ağa babaları paralel falan zırvaladı ozaman bunlar da tekrar etmeye başladı, şimdi ne oldu basına baskı yapıyor diyorum yine mel mel bakıyorlar =D
-
-
twitterdan sonra paylaşılan video site 2. hitli tahribat.com gözüküyor yönetim baskı var mı merak ettim ?
-
umarım savcılar veya artık kim ilgileniyorsa bu işlerle bu orospu evlatlarının fezlekelerini hazırlıyordur
çünkü bu anaları *ikişmişler şimdiden seyşellerde phuketde langkawi adalarında yerlerini satın almışlardır
bu sefer türkiye cumhuriyeti kaçmalarına izin vermez umarım
aileleriyle beraber madara ederler umarım... -
haha ulan komedi gibi