folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Milletin *Mına Koyacağız İnşallah

Bu Milletin *Mına Koyacağız İnşallah

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Bunlar koydukça daha da sert bebeğim diyen sıçmenler var ilginç bir toplum olduk.

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Başlığı niye sansürlerin amk 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

alayı madur bunların

ne dior mahkemede ben ayağımla onu uyardım .!

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

amına koyacağız inşallah derken nasıl içten söylüyor adam. kapitalistlerin alayı böyle beah.

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

the usa & fethullah hz. bunların topunun analarının *mına koyacak

release tarihi 2015 mofos ta yayınlanacak

preview 1 kaç haftaya eklenir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek

son zamanlardaki cikan kasetleri dinledikce aklima uzun zaman once internete dusen cehennemden gelen sesler videosu geldi.sanki o seslerle bu sesler arasinda pek fark goremiyorum.yani sonlari o sesler gibi olacak INSALLAH!

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    lan bi güldüm. bi güldüm eyy Allahım sen büyüksün
    prematüre doganın salı günleri yaptıgı partı grup toplantıları aklıma geldi
    grup salonlarının balkonlarından sarkan ne m*l haşhaşiler
    ne CEO lar var mıs bu hashaşiler arasında :$ :d

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

akepeliler nerdesiniz?

Sizce hangi dış mihraklar yapıyor bu işleri? Size pek yabancı olmasa gerek o mihraklar...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

ayarını bozduğun kantar gün gelir seni tartar, demiş büyükler. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Bu ülke zaten  batmış amk.

Şimdi çıkar sayın başbakanları ; BEN İMAMHATİP MEZUNUYUM KARDEŞLERİM BEN HALKIN ÇOCUGUYUM BEN İMAMHATİP OKUDUM DİYE HUKUK OKUYAMADIM ALMADILAR KATSAYI VARDI HEPİMİZ DİN KARDEŞİYİZ HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ MÜSLÜMAN MÜSLÜMANI EZMEZ BENDE DİNDARIM ALLAHU EKBER İNŞALLAH MAŞALLAH İMAMHATİP KARDEŞLER gibi şeyler der bu millette başlar hemen

Fetocular-nurcular-sofiler-alayı-cahil halk - HELAL BAŞKANIM HELAL BAŞKANIM !!!!! ( sonra oylar %50 bu şerefsizlere gidiyor. )

Lan bizde müslümanız elhamdülillah sonuna kadar gözümü islam uğrunda kırpmadan canımı verecek kadar seviyorum lakin , islamı kullananları hiç sevmiyorum!

Toplam Hit: 6683 Toplam Mesaj: 49