Bu Milletin *Mına Koyacağız İnşallah
-
Bunlar koydukça daha da sert bebeğim diyen sıçmenler var ilginç bir toplum olduk.
-
Başlığı niye sansürlerin amk
-
alayı madur bunların
ne dior mahkemede ben ayağımla onu uyardım .!
-
amına koyacağız inşallah derken nasıl içten söylüyor adam. kapitalistlerin alayı böyle beah.
-
the usa & fethullah hz. bunların topunun analarının *mına koyacak
release tarihi 2015 mofos ta yayınlanacak
preview 1 kaç haftaya eklenir -
son zamanlardaki cikan kasetleri dinledikce aklima uzun zaman once internete dusen cehennemden gelen sesler videosu geldi.sanki o seslerle bu sesler arasinda pek fark goremiyorum.yani sonlari o sesler gibi olacak INSALLAH!
-
lan bi güldüm. bi güldüm eyy Allahım sen büyüksün
prematüre doganın salı günleri yaptıgı partı grup toplantıları aklıma geldi
grup salonlarının balkonlarından sarkan ne m*l haşhaşiler
ne CEO lar var mıs bu hashaşiler arasında :$ :d
-
akepeliler nerdesiniz?
Sizce hangi dış mihraklar yapıyor bu işleri? Size pek yabancı olmasa gerek o mihraklar...
-
ayarını bozduğun kantar gün gelir seni tartar, demiş büyükler.
-
Bu ülke zaten batmış amk.
Şimdi çıkar sayın başbakanları ; BEN İMAMHATİP MEZUNUYUM KARDEŞLERİM BEN HALKIN ÇOCUGUYUM BEN İMAMHATİP OKUDUM DİYE HUKUK OKUYAMADIM ALMADILAR KATSAYI VARDI HEPİMİZ DİN KARDEŞİYİZ HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ MÜSLÜMAN MÜSLÜMANI EZMEZ BENDE DİNDARIM ALLAHU EKBER İNŞALLAH MAŞALLAH İMAMHATİP KARDEŞLER gibi şeyler der bu millette başlar hemen
Fetocular-nurcular-sofiler-alayı-cahil halk - HELAL BAŞKANIM HELAL BAŞKANIM !!!!! ( sonra oylar %50 bu şerefsizlere gidiyor. )Lan bizde müslümanız elhamdülillah sonuna kadar gözümü islam uğrunda kırpmadan canımı verecek kadar seviyorum lakin , islamı kullananları hiç sevmiyorum!