folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Nasıl Bir Diş Ağrısı?

Bu Nasıl Bir Diş Ağrısı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Hocalar birkaç gün önce 20lik diş ağrılarını çekmeye başladım. Ama namussuz nasıl birşeyse aynı zamanda 38.5 derece ateş, ağzımda 4 tane aft, boğaz ağrısı yaptı. Sizde böyle ağrılar çekiyor musunuz/çektiniz mi? 4 tane majezik ile zor duruyorum ayakta.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaş bir kere bile diş ağrısı çekmedim yemin ederim canım çekiyo ya şu diş ağrısını nasıl bişi acaba

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

Çürükten ötürü çekmiştim bilirim, o ağrıdan dolayı 2 gün 2 gece uyumadım, zaman nasıl geçti anlamadım hatta uyuşmuyordu da. Geçmiş olsun hocam, mazejik iyi kesiyor normalde ama yayılmış bir çürük ya da ağrı varsa etkisi pek hissedilmez.

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Antibiyotik ile apranax forte alırsan rahatlatır hocam.

Sabah çektirmeye git hocam 20 lik diş ağrısı kötü olur hem kulağın ağrır hem başın çok geçmiş olsun.

Tuzlu suyla gargara yap o da çok rahatlatır.

CAgAtAy tarafından 04/Tem/13 03:52 tarihinde düzenlenmiştir

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

arkadaş bir kere bile diş ağrısı çekmedim yemin ederim canım çekiyo ya şu diş ağrısını nasıl bişi acaba

Insallah cekersın O zaman en kısa zamanda bu kadar ısteklısın :D:D:D:D dişin agrısa gene ıyı dırek kafana vuruyor agrısı.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

Hocalar birkaç gün önce 20lik diş ağrılarını çekmeye başladım. Ama namussuz nasıl birşeyse aynı zamanda 38.5 derece ateş, ağzımda 4 tane aft, boğaz ağrısı yaptı. Sizde böyle ağrılar çekiyor musunuz/çektiniz mi? 4 tane majezik ile zor duruyorum ayakta.

Usta git çektir.. kokuda yapar o diş şimdi .. bakalım doktor cekıcekmı bence hıc zaman kaybetmeden gıt doktora gecmıs olsun

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

Usta git çektir.. kokuda yapar o diş şimdi .. bakalım doktor cekıcekmı bence hıc zaman kaybetmeden gıt doktora gecmıs olsun

O dişi normal diş hekimi çekemez zaten çekerse de çektirme çene cerrahına git.

10 saniye de 2 tane 20lik dişi çekiyor namıssızlar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Nasıl koku yapıyor varya, ceset yemişim sanki a.k problem şurda diş daha çıkmadı. Böyle yarım yamalak ucu gözüküyor. onu nasıl çekecek ki?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

Nasıl koku yapıyor varya, ceset yemişim sanki a.k problem şurda diş daha çıkmadı. Böyle yarım yamalak ucu gözüküyor. onu nasıl çekecek ki?

Hocam sen yarın hemen diş hastanesine gidiyorsun oradan sana çene cerrahını ayarlıyorlar.

Cerrah o dişi oradan çıkarıyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

Hocam sen yarın hemen diş hastanesine gidiyorsun oradan sana çene cerrahını ayarlıyorlar.

Hoca 20 lira para var cebimde kucaklamasınlar, sigorta var gerçi ama?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

Hoca 20 lira para var cebimde kucaklamasınlar, sigorta var gerçi ama?

fakülteye git hocam biraz pahalı fakat sigorta karşılar.

Bir de ekşi sözlükten diş ağrısı yazılarını oku onuları okudukça diş ağrın geçecek göreceksin ;)

Toplam Hit: 3230 Toplam Mesaj: 35