Bu Nasıl Bir Diş Ağrısı?
-
Dişim kırılmıştı. Doktora gittik başka bir yere sevk etti. Oraya gidinceye kadar ara sıra dişim öyle bir ağrıyordu ki amk :D Resmen işkenceydi. Götümü siktiririm, öyle diş ağrısı çekmek istemem hacı.
-
KaRaKuLe bunu yazdı
arkadaş bir kere bile diş ağrısı çekmedim yemin ederim canım çekiyo ya şu diş ağrısını nasıl bişi acaba
ortalama 160 km hızla giderken kafamı airbage çarptım. kafamda çok sağlam bi ağrı ve yanma oluştu haliyle (amına koduğumun airbagi yumuşak falan değil bildiğin meşin top gibi.suratına komple top çarpmış gibi oluyo). ve bence bu 20 lik diş ağrısının yanından bile geçemez
-
KaRaKuLe bunu yazdı
arkadaş bir kere bile diş ağrısı çekmedim yemin ederim canım çekiyo ya şu diş ağrısını nasıl bişi acaba
+1 :D
-
benimde fındık yedikçe dişim ağrıyor ve şu an bu cümleyi fındık yiyerek yazıyorum
-
4 majezik mi böbrekleri eline alma bakalım dikkat et. Çok lanet bi meret böbrekler 1 kez çalışmazsa bir daha hayat boyu çalışmıyor 3 majezik alıpta böbreklerinden olan Ankara' da bir taksici tanıyorum. Uykusuz kalmış uyumamaması gerektiği için 3 majezik içiyor böbrekler faaliyeti durduruyor aman dikkat et git bi wcye hemen bie tuvaletini yapta çalıştır mereti bol bol su iç.
-
sRcN bunu yazdı
4 majezik mi böbrekleri eline alma bakalım dikkat et. Çok lanet bi meret böbrekler 1 kez çalışmazsa bir daha hayat boyu çalışmıyor 3 majezik alıpta böbreklerinden olan Ankara' da bir taksici tanıyorum. Uykusuz kalmış uyumamaması gerektiği için 3 majezik içiyor böbrekler faaliyeti durduruyor aman dikkat et git bi wcye hemen bie tuvaletini yapta çalıştır mereti bol bol su iç.
Majezik bu kadar etki yapıyor mu ya? Nasıl yani böbrek neden duruyor ki :S
-
KaRaKuLe bunu yazdı
Benim dişim kırılmıştı azı dişim pek siklememiştim.
Üzerinden biraz zaman geçtikten sonra öyle bir ağrı verdi ki bana yemin ediyorum böyle günde yarım saat 45 dk agrıyordu. Gözlerimden yaş geliyordu o derece kafayı yedirticek bir ağrı.
Hiç tavsiye etmiyorum :D
-
direk git çektir hiç uğraşma. 1 gün 2sini 2.gün 2 sini olmak üzere 2 günde 4ünü çektirmiştim.
Hayatını zindana çevirir.
-
Hocam öncelikle çooooooooooook geçmiş olsun ben alalarını yaşadım 1-2 saatte 1,2 kutu ağrı kesici aldığımı bilirim hatta o yüzden zehirlendiğimi neyse konu şu ki kesinlikle doktora git me li sin ! başka yolu yok :(
-
KaRaKuLe bunu yazdı
ne metroseksüel bir hayatın var amk