folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Nasıl Bir Diş Ağrısı?

Bu Nasıl Bir Diş Ağrısı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Dişim kırılmıştı. Doktora gittik başka bir yere sevk etti. Oraya gidinceye kadar ara sıra dişim öyle bir ağrıyordu ki amk :D Resmen işkenceydi. Götümü siktiririm, öyle diş ağrısı çekmek istemem hacı.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    KaRaKuLe bunu yazdı

arkadaş bir kere bile diş ağrısı çekmedim yemin ederim canım çekiyo ya şu diş ağrısını nasıl bişi acaba

ortalama 160 km hızla giderken kafamı airbage çarptım. kafamda çok sağlam bi ağrı ve yanma oluştu haliyle (amına koduğumun airbagi yumuşak falan değil bildiğin meşin top gibi.suratına komple top çarpmış gibi oluyo). ve bence bu 20 lik diş ağrısının yanından bile geçemez

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

arkadaş bir kere bile diş ağrısı çekmedim yemin ederim canım çekiyo ya şu diş ağrısını nasıl bişi acaba

+1 :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

benimde fındık yedikçe dişim ağrıyor ve şu an bu cümleyi fındık yiyerek yazıyorum

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

4 majezik mi böbrekleri eline alma bakalım dikkat et. Çok lanet bi meret böbrekler 1 kez çalışmazsa bir daha hayat boyu çalışmıyor 3 majezik alıpta böbreklerinden olan Ankara' da bir taksici tanıyorum. Uykusuz kalmış uyumamaması gerektiği için 3 majezik içiyor böbrekler faaliyeti durduruyor aman dikkat et git bi wcye hemen bie tuvaletini yapta çalıştır mereti bol bol su iç.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

4 majezik mi böbrekleri eline alma bakalım dikkat et. Çok lanet bi meret böbrekler 1 kez çalışmazsa bir daha hayat boyu çalışmıyor 3 majezik alıpta böbreklerinden olan Ankara' da bir taksici tanıyorum. Uykusuz kalmış uyumamaması gerektiği için 3 majezik içiyor böbrekler faaliyeti durduruyor aman dikkat et git bi wcye hemen bie tuvaletini yapta çalıştır mereti bol bol su iç.

Majezik bu kadar etki yapıyor mu ya? Nasıl yani böbrek neden duruyor ki :S

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

Benim dişim kırılmıştı azı dişim pek siklememiştim.

Üzerinden biraz zaman geçtikten sonra öyle bir ağrı verdi ki bana yemin ediyorum böyle günde yarım saat 45 dk agrıyordu. Gözlerimden yaş geliyordu o derece kafayı yedirticek bir ağrı.

Hiç tavsiye etmiyorum :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

direk git çektir hiç uğraşma. 1 gün 2sini 2.gün 2 sini olmak üzere 2 günde 4ünü çektirmiştim.

Hayatını zindana çevirir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle çooooooooooook geçmiş olsun ben alalarını yaşadım 1-2 saatte 1,2 kutu ağrı kesici aldığımı bilirim hatta o yüzden zehirlendiğimi neyse konu şu ki kesinlikle doktora git me li sin ! başka yolu yok :(

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

ne metroseksüel bir hayatın var amk

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
Toplam Hit: 3232 Toplam Mesaj: 35