Bu Nasıl Bir Kafadır?
-
Böylesine gereksiz.. doğadan gelip doğayı katleden.. Rakıdan çıkıp camiye giden, camiden çıkıp karıya giden, yerlere tüküren, sokakta kızları radara bağlamış gibi seyreden, Durakta yanıma gelip sigara yakan, saygısız, anlayışsız ve resmen sevgisiz robot beyinli.. Ve o kaba sakalının altında taşıdığı kör kara deliğiyle.. Bir bireyle veya toplulukla korkusuzca kendinden emin konuşmaya korkan... Öyle ki köpeklerle kaba kuvvetle göz korkutmaya kalkışacak veya Yanıma gelip bana müslüman mısın diyecekse. Kendi cenaze namazını karıncalara kıldırmaya hazır ve razı olarak gelmelidir. Bu mahlukları dinlemeye, anlamaya çalışmaya veya kendinizi anlatmaya değecek bir atom tanesi gösteremezler bana.. Oracıkta kafa üstü betona gömerim. Gömmelisiniz!
-
ya lavuğun biri çıkıp 2 tane laf etmiş millette üzerine yorum yapıyor ; herifin mallığından ötürü her zaman olduğu gibi islamı suçluyor . Sevmiyorsan sevmiyorum de a.q . Tamam kimse nur yüzlü değil ama bizimde kendimize göre bir ayarımız var.
her sakallıyı babanız sanmayın bir defada.
samato tarafından 17/Ağu/15 17:39 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdı
Bir şeyi merak ettim dinle pek alakası olan biri değilim merak ettiğim
yahudi Şarkısı dinlemenin yada çalmanın günah olduğuna dair bir ayet var mı?
İmam-ı bilmemne böyle demiş şöyle demiş değil net hadis veya ayet
yada şöyle diyeyim Yahudi Şarkısı çaldırılmamalı diye hüküm var mı islamda
olmasına gerek mi var? yahudiler kafirlerdir hocam, kafirin işine ortak olunur mu siyonist emelleri her kelamlarından belli olan içlerinde fesattan başka bir şey olmayanlardır.
(!) parantez içinde ünlem koyayım da millet ciddiye almasın sonra :)
-
Merhamet,güzel ahlak,erdemli davranışlar ve sevgi her ibadetten daha değerlidir benim gözümde.
Bitmedi gitti şu muhabbetler. -
eğer memleketimi çaldılarsa yahudi marşı
sarıklı cocuk yeterli bir iq seviyesine sahip değil köpeklerde ona ait değil
sakallı diye musluman olmak zorunda degıl muslumanları karalamak ıcın de bu tarz seyler yapıyorlar sen gıtsen sakal bıraksan karıya kıza salca olsan tacız etsen herkes uzerınde kotu bir imaj bırakılmış olacak. Karalamak için yapılmış işler olabilir.
o köpekli kekolar da cenabet gezip uyuşturucu kullanıp karı kız kesmiyorsa daha da birşey demiyorum
eğer ki memleketimi çalıyorsa yahudi marşı
https://www.youtube.com/watch?v=b9FTKyIRBIg
hipokondriyak tarafından 17/Ağu/15 18:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Bütün problem dinlerdeki (özellikle İslamdaki) misyonerlik (bir din var ve bu dine herkes illaki buna mensup olacak, olmayanlar oldurulacak fikri) aşkından kaynaklanmaktadır.
Bu dinin dışındaki her inanç boş inanç, her inanan kafirdir.
Buna tanrının önceden gönderdiği dinler de dahildir. Çünkü onlar tanrının öğrencilik ödevleri/tezleriydi. En son yayınlandığı söylenen din onaylanmış doktora tezidir. Öncekiler kaale alınmaz.
Kimse gerçek din bu değil demesin. Bizzat kitapta bu misyonerlik övülüyor. Bu temel kavramlardan birisidir. Ve dinin günümüze kadar gelebilmesindeki en büyük etmendir. Büyük suçlara, günahlara dahil edilmiştir. Bak o inançsızdır bu sebeple ayrıca sorguya çekilecektir. Ama dünyadaki herkes İslam üzerinden sorguya çekilecek. Yani tek din budur. Buna inanması lazımdır. Siz bunu yoldan çevirirde yola sokarsanız ekstra sevap vardır öğüdü ile insanlar misyonerliğe itilir. Dinin kuvvetli yanlarından birisidir. Görmezden gelirseniz, onun harama yönelmesine müdahale etmezseniz siz de dahil olursunuz. Hele bu kişi ailenden birisiyse, hele bir de ebeveyn isen ayvayı yedin! Çocuğun ateist mi oldu? Niye öğretmedin diye sorulur vb. Anne baba ne yapsın? Zorla empoze eder, boğar.
Tabi eylemler ve aktörler değişebilir. Ama altındaki ana fikir hep aynıdır. Bazı eylemler çok ahmakça ve yanlış görünse de temelde bu yanlışa sebep olan şey aynıdır. Sonuç olarak buna din sebep olur.
-
-
Sakalını siktiğim diyesin, renkler ve zevkler tartışılmaz diye, ama anlamazık ki hırt onu,,
-
Austen bunu yazdı
Bütün problem dinlerdeki (özellikle İslamdaki) misyonerlik (bir din var ve bu dine herkes illaki buna mensup olacak, olmayanlar oldurulacak fikri) aşkından kaynaklanmaktadır.
Bu dinin dışındaki her inanç boş inanç, her inanan kafirdir.
Buna tanrının önceden gönderdiği dinler de dahildir. Çünkü onlar tanrının öğrencilik ödevleri/tezleriydi. En son yayınlandığı söylenen din onaylanmış doktora tezidir. Öncekiler kaale alınmaz.
Kimse gerçek din bu değil demesin. Bizzat kitapta bu misyonerlik övülüyor. Bu temel kavramlardan birisidir. Ve dinin günümüze kadar gelebilmesindeki en büyük etmendir. Büyük suçlara, günahlara dahil edilmiştir. Bak o inançsızdır bu sebeple ayrıca sorguya çekilecektir. Ama dünyadaki herkes İslam üzerinden sorguya çekilecek. Yani tek din budur. Buna inanması lazımdır. Siz bunu yoldan çevirirde yola sokarsanız ekstra sevap vardır öğüdü ile insanlar misyonerliğe itilir. Dinin kuvvetli yanlarından birisidir. Görmezden gelirseniz, onun harama yönelmesine müdahale etmezseniz siz de dahil olursunuz. Hele bu kişi ailenden birisiyse, hele bir de ebeveyn isen ayvayı yedin! Çocuğun ateist mi oldu? Niye öğretmedin diye sorulur vb. Anne baba ne yapsın? Zorla empoze eder, boğar.
Tabi eylemler ve aktörler değişebilir. Ama altındaki ana fikir hep aynıdır. Bazı eylemler çok ahmakça ve yanlış görünse de temelde bu yanlışa sebep olan şey aynıdır. Sonuç olarak buna din sebep olur.
Şimdi tüm bu yazılarından haraketle bana inançsızların inananlar üzerindeki psikolojik etkinin hiç olmadığını herhangi bir dini bile olmayan bu insanların insanları inandırmamak uğruna kendi kendinelerine misyon biçmediklerini söyleyebilir misin?
Öcü gibi anlattığın bu durum gayet normaldir. Ben bir şeyi iyi doğru güzel mantıklı buluyorum bunu herkese söylesem daha iyi hissederim.
Şundan bir vazgeçemediniz tek bir kişi üzerinden özellikle islamı kastederek laf atıyorsunuz sonra biz gerçek islam bu değil deyince güya komik kaçıyor.
Az kaldı ben de yakında ne kadar balici tinerci gaspçı tecavüzcü varsa hepsinin yanına gizli kamerayla gidip çekeceğim. Sonra yermisin yemez misin tanrı tanımazlar şöyle böyle vereceğim velveleyi. Zor birşey değil hepsini biliyoruz denizhanından ahmetine hepsinin ismi allahsız diye geçiriyor hiçbirinin allah korkusu da yok inancı da yok memlekette ne karı bıraktılar ne torbacı aq. Hepsini elden geçirdiler.
Burada ağzı süt kokan saygıdeğer tanrıtanımazlar kendilerine bakıp islamiyet kötü tanrıtanımazlık mükemmel diyebiliyorlar ya şaşırıyorum.
Amaç belli: yalnız kalmayayım insanlara doğru bildiğimi söyleyeyim daha çok destek göreyim misyonu. Bu misyon sebebinden bu tarikatta neredeyse hergün anti-islam anti-din adına başlıklar açılıyor. İçinde aman dini karıştırmayalım denilse bile ne oluyor ediyor dine küfür haline geliyor konu. Burada 2-3 kişi sesimizi çıkarıyoruz diye azınlık olduğumuz falan yok şu sanal beyinlerden bi çıkın da kendinize gelin. Bunca inananı mensup bir dinin kötüsü de iyisi de fazladır bunu bi öğrenin.
-