Bu Nasıl Bünyedir.
-
20 Gündür Stajdayım sabah 8 den 5 e kadar Ziraat fakültesinde aklınıza gelebilecek her türlü ameleliği temmuz güneşinin altında yapıyorum (ilk gün şapka takmadım diye burnum kanamıştı. ) Üstümden su dökülürcesine terliyorum ve yoruluyorum.
Az yemek yiyorum , havalar da pek yedirmiyor zaten. Günde 4 litreye yakın sıvı tüketiyorum (2-3 litresi su bunun, kalanı da meyve suyu soda vb.)
Normalde eriyeceğime şiştikçe şiştim şiştikçe şiştim , düzenli mekik çekiyordum göbeğim erimedi büyüdü , ona da ara verdim bu yüzden.
Ne yapmalıyım yada nerde yanlış yapıyorum ? Bu sıcakta çalışmayı avantaja çevireyim fazlalıklarıım atayım diyorum ama tam tersi etki yaptı.
Tek olumlu şey çapa kürek ot yolma gibi aktiviteler saolsun kol kaslarım gelişti. Triod bezlerimin normalden yavaş çalıştığını biliyorum ancak bir girişimim
omadı bu konuda. Yorumlarınızı bekliyorum.
Artık takıntı oluştu , her satın aldıgım ürünün kalorisine de bakıyorum dikkat ediyorum değişen birşey olmadı. Çikolatanın tadını unuttum değişen birşey yok.
-
Not olarak ekliyeyim, okulların açılması ile birlikte düzenli hayata geçeceğim için okul kapısından önce spor salonuna gidip kaydımı yaptıracağım , bu kışta eritemezsem bu göbeği kendime birşeyler yapabilirim..
Deneyeceğim şeyleren biri de , salona yazıldığımda 2. 3. haftamda yağ yakıcılara başlamak olacak. (iyice araştırdım düzenli spor yaparsanız yan etkisi olmuyor yapmazsanız vicudun ak koyuyor )
Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 22:38'da PanxeR tarafından düzenlendi. -
pampa öncelikle alkol alıyorsan ondan olabilir :W
ayrıca artık şunu öğrendim bazı bünyeler zayıflayamıyor ne yapsa da olmuyor ak çok efor sarfetmesi lazım normal insanlara göre 4-5 kat belki de
ayrıca şu da bir gerçek ki elimde olsa 2-3 aylığına bunalıma girerim ( çevremde kaç kişi böyle oldu tek avantajı hayvan gibiydiler tığ gibi oldular :)
-
oruç tut.
-
zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------oruç tut.
-----------------------------Normal bir günde olsa tutarım , tarladayım her gün 30 kişiyiz tutabilen 1 kişi var oda çaylara bakıyor sadece. İzin veriyorlar uyusun diye. Sanırım okadar terleyip oruç tutarsam cesedimi bulursunuz. Birde yemek yiyip yatmak ve bol oğünlerde az az yerine birden çok yemek direk vicudun yağ yapmasına sebep olmuyormu ?
-
PanxeR bunu yazdı:
---------------------------------------------------------
Normal bir günde olsa tutarım , tarladayım her gün 30 kişiyiz tutabilen 1 kişi var oda çaylara bakıyor sadece. İzin veriyorlar uyusun diye. Sanırım okadar terleyip oruç tutarsam cesedimi bulursunuz. Birde yemek yiyip yatmak ve bol oğünlerde az az yerine birden çok yemek direk vicudun yağ yapmasına sebep olmuyormu ?
-----------------------------yemek yerken yavaş ye, lokmalarını çiğniyebildiğin kadar çiğne. Ve gece yatmadan hemen önce yeme zararlı diye biliyorum. Yatmadan 1 2 saat önce ye.
Su içmeye devam et, bol bol iç.
-
Tiroid bezlerinden kaynaklı bir durum olabilir. Hormonsal sorunlara yol açtığı için su içsen bile yarıyodur sana kilo aldırıyodur.
Doktora bir gözük derim guatr filan varsa dengeyi sağlayacak ilaçlar verir. İlaçlardan sonra kilo alıp verme olayın da düzene girer.
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------Tiroid bezlerinden kaynaklı bir durum olabilir. Hormonsal sorunlara yol açtığı için su içsen bile yarıyodur sana kilo aldırıyodur.
Doktora bir gözük derim guatr filan varsa dengeyi sağlayacak ilaçlar verir. İlaçlardan sonra kilo alıp verme olayın da düzene girer.
-----------------------------yakında göz için hastaneye gideceğim ikisine bir baktırabilirim
bu arada belki faydalı olur, bana ne yapsam yaramıyor ama .
-
antidepresan falan kullanıyormusun?
hiçbirşey yemesen bile o ilaçlar felaket kilo aldırıyor.
kullandığın ilaçlar varsa buraya yazarmısın?
-
askere gidince erirsin stressden :D şahsen 18 kilo verdim hemde sürekli yiyerek hemde hiç amaleleik yapmadım desem yeridir
-
aynı durum bendede var hocam
bir ay spor yaptım az az yedim sık sık yedim yoğun kardiyo yaptım hayvan gibi terledim sadece 3 kilo verdim
lan dedim boyle olmuyo az yiyim
2 hafta az yedim nerdeyse hiç yemedim başlamadan once tartıldım 99.3tüm 2 hafta sonra 99.8 olmusum nasıl iştir anlamadım artık bende çok sıkıldım bu durumdan aq