Bu Nasıl Bünyedir.
-
Hesap açıktır:
* Ortalama bir şehir insanı günde 1500kalori yakar, yani 1500kalorinin altında beslenen bir insan her türlü kilo verir.
* Spor yapıp alınan kaloriyi aynı tutarsanız yine kilo verirsiniz.
* Karbonhidratı azaltan, şeker, tuz ve yağdan uzak duran her insanın; yine aynı kalori alındığında, yağ-kas oranı değişir ve kas kütlesi artan bir insan lüp yağa göre daha düzgün görünür.
* Birde "Metabolizma hızı" denilen bir zımbırtı vardır çok önemlidir, hızlandırmak sizin elinizdedir.
http://www.bilgiustam.com/metabolizma-nedir-metabolizma-hizini-etkileyen-faktorler-nelerdir/
http://www.harbiforum.org/saglik-merkezi/125488-metabolizma-hizi-hesaplama.html
günlük ortalama 1000 kalorilik gıda
+
vücudun kaldırabileceği ölçüde sağlıklı spor
+
yağ oranının değişimine yönelik yemek kültürü
+
metabolizmayı hızlandırıcı yemek alışkanlığı
=
Kilo vermek
-
troid bezinin çalışması için çörek otu çok iyidr hocam yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı öğütülmüş olursa daha makbule geçer un gibide değil tabi taneler 1-2 parçaya ayrılmış şekilde alırsan inanılmaz faydasını görüyorsun ben bu yolu izledim sadece akşam yemeğini yemedim bide kepek ekmeği tüketmiştim yaklaşık 16 kilo verdim 3 aylık bir sürede
-
bende de tam tersi kilo almak istiyorum bir türlü alamıyorum. Kilo almak için tam olarak ne yapmak gerekiyo acaba bilen varmı. Şöyle bi 10 kilo 15 kilo alsam süper olacak aslında..
-
Aşık ol.
-
tahrefk bunu yazdı:
-----------------------------Aşık ol.
-----------------------------
adam aşık zaten anca terk edilmesi lazım ama bu hayvan bunalıma girer filmlerdeki terkedilmiş hatunlar gibi kova kova dondurma tüketir :D onun alkolü kesmesi lazım başka şansı yok hayvan 70 lik beyaz şarabı fondip yapıyo şişeden
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------tahrefk bunu yazdı:
-----------------------------Aşık ol.
-----------------------------
adam aşık zaten anca terk edilmesi lazım ama bu hayvan bunalıma girer filmlerdeki terkedilmiş hatunlar gibi kova kova dondurma tüketir :D onun alkolü kesmesi lazım başka şansı yok hayvan 70 lik beyaz şarabı fondip yapıyo şişeden
----------------------------bu aralar pek alkol almıyorum zaten 2. dönemden beri içtiğim 3 şişeyi geçmemşitir. Güzel şarap oldumu affetmemek lazım :(
bu aralar bunalıma gireceğimi de sanmıyorum :) , neyse dediğim gibi şuan mümkün oldugunca herşeyden kısıyorum , okul ile birlikte düzenli spora da başlıyorum yağyakıcılar ile birlikte. 1 sene daha verdim kendime..
Bu arada soran arkadaş için hiç bir kullandığım ilaç yok , hastalıklar (grip vs) dışı birşey de almadım şimdiye kadar.
Mesaj 26 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 19:16'da PanxeR tarafından düzenlendi. -
diyet oneririm, http://www.diyetcenter.com/diyet-listeleri/19383-karatay-diyeti.html
ekmegi kes, sekeri kes, her turlu mesrubati kes..denedim, ise yariyor..asiri spor daha cok aciktirabilir ve sivi kullaniminida arttirabilir..duzenli spor yap, yada hareketli ol..ve kesinlikle aksam 8 den sonra yiyip icme, sadece su..