folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Nasıl İş!!? Ölmüşüz De Ağlayanımız Yok

Bu Nasıl İş!!? Ölmüşüz De Ağlayanımız Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

Akşam eşim rahatsızlandı ve 112 yi aradık ambulans geldi ambulansta eşime serum taktılar ve Bolu devlet hastanesine kaldırdılar. Serum bitene kadar gözetim altında tutacağız dediler. Serum bitti ve Görevli doktora serumu çıkarmasını söyledim. doktor geldi serumu çıkarırken gözüm son kullanma tarihine ilişti Serumun don kullanma tarihi 3 ay önce bitmiş. Doktora gösterdiğimde bilmiş tavırla Olur böyle şey bişey olmaz dedi. Nasıl bişey olmaz dedim. ya aslında biz bunları kullanmıyoruz atıyoruz ama nasıl oldu acaba falan dedim. ve işte sonucu olmayan bi sürü kavga falan ettik. ben de serumun videosunu çektim ve serumun torbasını aldım. İl sağlık müdürlüğüne mail attım konu ile ilgili. Abi bu nasıl bi ülke ya İNSANA 5 KURUŞ DEĞER VERİLMİYOR BU ÜLKEDE YAZIKLAR OLSUN..!!!

Adsense Gelirli Siteler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

acil şifalar dilerim kardeş

lanet olsun bu düzene şertefsizler.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Ne diim.hane "Burası Türkiye" :S

Allah şifa versin... 

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Öncelikle geçmiş olsun yenge hanıma acil şifalar.. hocam elinde delil de var, bence hemen tazminat davası aç. Kesinlikle kazanırsın..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    öyle abi

iş kendi ailesine gelince avrupaya , amerika ya kaçıolar

türkiye de sağlık sistemi bu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun hocam öncelikle underzero hocamın o.cocugu ile tabir ettiği kesim bunlar

sırıtma la.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

hocam tıp malzemeleri bu konuda hassas değildir. Sakin ol bi zararı olmaz :)

Örneğin bir ilaç s.k.t sı geçtikden 6 ay sonraya felan içilebilir. Hiçbi sorun olmaz.

(Allah şifa versin) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    hocam öncelikle geçmiş olsun.. il sağlık müdürlüğüne yazı yazmakla çok iyi yapmışsın. umarım il sağlık müdürlüğü bu konuyla ilgilenip eşinize verdiği aynı tarihli serumu örnek alarak refik saydam hıfzısıhha enstitüsüne analiz için gönderip ona göre sana raporla ilgili sonucunu bildirirler. olmazsa il sağlık müdürlüğüne siz tembih edin eşinize verilen serumların analizlerini yaptırsınlar. analiz ücretide 10.000,00 YTL (bunuda devlet karşılıyor sanırım) falan diyorlar. tekrar geçmiş olsun hocam.. dediğim gibi bişey olmaz diyenlere güvenmeyin analiz sonuçlarını il sağlık müdürlüğünden isteyin ilgilenmezlerse sağlık bakanlığına şikayet edin..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoso
    whoso's avatar
    Erkek
    Ne demiş ulu önderimiz " Beni Türk Hekimlerine emanet edin."  . . .  bi kalksa da görse

Vardır içmeden de bir köşeye sızmışlıgım. . .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Symbian
    Symbian's avatar
    Erkek
    3mr3 bunu yazdı:
    -----------------------------
    geçmiş olsun hocam öncelikle underzero hocamın o.cocugu ile tabir ettiği kesim bunlar
    aynen katılıorm!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    Varg bunu yazdı:

hocam tıp malzemeleri bu konuda hassas değildir. Sakin ol bi zararı olmaz :)

Örneğin bir ilaç s.k.t sı geçtikden 6 ay sonraya felan içilebilir. Hiçbi sorun olmaz.

(Allah şifa versin) 

Hocam nasıl bi zararı olmaz? ben sağlık memuruyum ve madem skt bittikten altı aysonra da kullanılabilir ozaman 6 ay sonrasına yazsalardı skt sini. paraları mı yok ta ilaç alamıyorlar. senin benim gibi gariplere - bu ölse de bişey olmaz elimizdeki tarihi geçmiş ilaçları ver gitsin. biz bunları muadili geçmiş diye depo listesinden düştük ama cüzzi bir miktarda hastanelerin satınalmasına kakaladık ki garibanlara vuralım geçsin gitsin diye.

Adsense Gelirli Siteler
Toplam Hit: 3374 Toplam Mesaj: 29