Bu Nasıl İş!!? Ölmüşüz De Ağlayanımız Yok
-
Akşam eşim rahatsızlandı ve 112 yi aradık ambulans geldi ambulansta eşime serum taktılar ve Bolu devlet hastanesine kaldırdılar. Serum bitene kadar gözetim altında tutacağız dediler. Serum bitti ve Görevli doktora serumu çıkarmasını söyledim. doktor geldi serumu çıkarırken gözüm son kullanma tarihine ilişti Serumun don kullanma tarihi 3 ay önce bitmiş. Doktora gösterdiğimde bilmiş tavırla Olur böyle şey bişey olmaz dedi. Nasıl bişey olmaz dedim. ya aslında biz bunları kullanmıyoruz atıyoruz ama nasıl oldu acaba falan dedim. ve işte sonucu olmayan bi sürü kavga falan ettik. ben de serumun videosunu çektim ve serumun torbasını aldım. İl sağlık müdürlüğüne mail attım konu ile ilgili. Abi bu nasıl bi ülke ya İNSANA 5 KURUŞ DEĞER VERİLMİYOR BU ÜLKEDE YAZIKLAR OLSUN..!!!

-
acil şifalar dilerim kardeş
lanet olsun bu düzene şertefsizler.
-
Ne diim.hane "Burası Türkiye" :S
Allah şifa versin...
-
Öncelikle geçmiş olsun yenge hanıma acil şifalar.. hocam elinde delil de var, bence hemen tazminat davası aç. Kesinlikle kazanırsın..
-
öyle abi
iş kendi ailesine gelince avrupaya , amerika ya kaçıolar
türkiye de sağlık sistemi bu -
geçmiş olsun hocam öncelikle underzero hocamın o.cocugu ile tabir ettiği kesim bunlar
-
hocam tıp malzemeleri bu konuda hassas değildir. Sakin ol bi zararı olmaz :)
Örneğin bir ilaç s.k.t sı geçtikden 6 ay sonraya felan içilebilir. Hiçbi sorun olmaz.
(Allah şifa versin)
-
hocam öncelikle geçmiş olsun.. il sağlık müdürlüğüne yazı yazmakla çok iyi yapmışsın. umarım il sağlık müdürlüğü bu konuyla ilgilenip eşinize verdiği aynı tarihli serumu örnek alarak refik saydam hıfzısıhha enstitüsüne analiz için gönderip ona göre sana raporla ilgili sonucunu bildirirler. olmazsa il sağlık müdürlüğüne siz tembih edin eşinize verilen serumların analizlerini yaptırsınlar. analiz ücretide 10.000,00 YTL (bunuda devlet karşılıyor sanırım) falan diyorlar. tekrar geçmiş olsun hocam.. dediğim gibi bişey olmaz diyenlere güvenmeyin analiz sonuçlarını il sağlık müdürlüğünden isteyin ilgilenmezlerse sağlık bakanlığına şikayet edin..
-
Ne demiş ulu önderimiz " Beni Türk Hekimlerine emanet edin." . . . bi kalksa da görse
-
3mr3 bunu yazdı:
-----------------------------
geçmiş olsun hocam öncelikle underzero hocamın o.cocugu ile tabir ettiği kesim bunlar
aynen katılıorm!! -
Varg bunu yazdı:
-----------------------------hocam tıp malzemeleri bu konuda hassas değildir. Sakin ol bi zararı olmaz :)
Örneğin bir ilaç s.k.t sı geçtikden 6 ay sonraya felan içilebilir. Hiçbi sorun olmaz.
(Allah şifa versin)
Hocam nasıl bi zararı olmaz? ben sağlık memuruyum ve madem skt bittikten altı aysonra da kullanılabilir ozaman 6 ay sonrasına yazsalardı skt sini. paraları mı yok ta ilaç alamıyorlar. senin benim gibi gariplere - bu ölse de bişey olmaz elimizdeki tarihi geçmiş ilaçları ver gitsin. biz bunları muadili geçmiş diye depo listesinden düştük ama cüzzi bir miktarda hastanelerin satınalmasına kakaladık ki garibanlara vuralım geçsin gitsin diye.