Bu Nasıl İş!!? Ölmüşüz De Ağlayanımız Yok
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Çok Geçmiş olsun, Diyecek söz bulamıyorum, Akşam akşam gerdin beni hocam.
Bu gün bende Çocuğumu aldım Sağlık Kabinimidir nedir Resmi bişeydi gittim, Evvelden 20 İğne yazmıştı Doktor Kıymamıştım, 10 taneden sonra Vücut istirhat etsin diye bekletmiştim, Rahatsızlandı, neyse geldik oraya İğnesini Vurun dedim, Hemşire, Biz bu iğneyi vuramayız dedi, Ne diye dedim, Emir öyleymiş, Antibiyotik İğneleri Yapmıyorlarmış, Peki dedim siz ne işe yarıyorsunuz Fena halde Bozuldu, Yürü hanım dedim Türkiyede Sağlık Kurumu namına çalışan her yer iyice Kokuşmuş.
Millete Salak Muamelesi yapıyorlar, Benim Canım yavrum, Antibiyotiğe Sorunu olsa ben Malmıyım ne getirecem iğne vurmaya, Ama halkı Mal zannediyorlar ya, Sinir ederler adamı Sağlam adamı Hasta eder bu Şerefsizler.
Alt tarafı bir iğne Vuracam Utanmadan Yavrucağızı hemde bu yaz sıcağında Al git Bilmem ne hastanesine Bilmem ne işlemleri felan demesiyle Kendimi Az kalsın kaybedecektim inanın.
-----------------------------
öncelikle acil şifalar dilerim. belkide vurmadiklari iyi olmuş. vardir belki bi bildikleri veya kendi içlerinde test yapmadan antibiyotik iğne vrmama gibi zorunluluklari. kaçtane çocuk yanliş iğneden sakat kaldi türkiye'de hocam. boşver kabin mabin sağlam bi yere git orda iğne yaptir yavruya. -
2FaN bunu yazdı:
-----------------------------thehunturk... geçmiş olsun
shockman... penisilin antibiyotiktir o gibi iğneleri vurmaya korkuyorlar sakat kalma riski çok fazla ama yaptıkları yanlışTamda rahatsızlığımdan dolayı ameliyat olmaya yakın günlerde bu konu içimi kararttı.Sakat kalmasak bari :|
-----------------------------
Hocam Geçmiş olsun, bişey olmaz umarım, da Penisilinin Riskli iğne olduğunu biliyoruz canım, Çocuktada penisiline Duyarlılık testlerini yaptırmıştıkda Doktor yazmıştı zaten, Yaptıkları İşgüzarlıktır, Madem İğne yapmasını bilmiyor ne hemşire olur, orasına Bozuluyor insan. İnsana yazık ama değilmi.
Siganfu Hocam İğneyi Annem yaptı, Hiç gereksiz Hastaneye gidip Minnacık yavrumu tekrar gereksiz hırpalatmaya niyetim yok. Ama Devlet Görevlilerinin yapamadığını Annem Gayet Güzel yaptı. Hiç bir şeyde olmadı.
Doktorun Reçetesi gereği alınmış İğneler Olduğunuda belirtmeme Rağmen, İstirhat sonrası Devam niteliği iğneler olduğunu dememe Rağmen. Yok Arkadaşlar, Yanlış İğne Cahil halkın Eczaneden aldığını Götürüp Abi bunu yapsana demesi ile olabilitelidir.
Doktorun verdiğini Hasta Ebeveyninin de isteği ile olması gerektiği gibi yapmaya Mecburdurlar. Belirtmek istediğim Kimse Zahmet edip işini Adam gibi yapmıyor.
-
saglık sektörü böle olsa sadece insan der hadi cennet gibi ülke bi hastaneler böle idare eder ama deveye demişler boynun neden egri diye...
-
geçmiş olsun
-
hocam, serum dediğin şekerli veya tuzlu su biliyon dimi?
önemli olan onun içine katılan ilacın s.k.t i,yoksa şekerli su,tuzlu su ne kadar zarar verebilir.
ayrıca piyasa da geçen pek çok ürünün s.k.t nin ürünün bozulmasından aylar önce sona erdiğini görebilirsin.hatta bozulması mümkün olmayan (prezervatif gibi) ürünlere de s.k.t basılıyor dünyada..tamamen pazarlama stratejisi.yada tedbircilik :|
-
Kardes önce eşinize şifalar dilerim burası TÜRKİYE malesef ülkemizde böyle olaylar çok
-
hoca geçmiş olsun dikkatli olmak lazım artık yapacak pek bişey yok olan olmuş senin gibi duyarlılar çok değil
-
geçmiş olsun kardeş umarın bir soruna neden olmaz