Bu Nasıl Oldu ?
-
Bilgisayarda dvd den film izliyordum. Filmin ortalarında telefon geldi ve çıkmak zorunda kaldım bu arada bilgisayarıda kapattım.
Daha sonra eve geldim ve bilgisayarı açtım. Sonra dvd ye tıkladım bir anda film kaldığı yerden devam etti.
Oynatıcı : media player.
-
sen yenisin galiba :/
-
Arada bendede oluyor ama nasıl olduğunu hiç merak etmedm.Çalışıyorsa kurcalama:D
-
@visualeffects : Ne alaka ? Şimdiye kadar yüzlerce kez izlediğim ve olmayan şimdi oluyor. Güncelleme yok bişi yok ?
iLLuMiNaTi tarafından 09/Eki/12 20:09 tarihinde düzenlenmiştir -
bana da olmuştu bi kere.
-
genelde böyle şeyler oluyor. daha önce olmuyorsa ayarı değişmiştir.
-
Merak ettiğim olay şu ; Dvd orjinal değil, ve bilgisayarı kapattım fişi felan çekilmişti ?
Bu media payer özelliğimidir ? bi özellik felansa öğrenelim bilelim.
-
programı kapatmış mıydın yoksa direk pc yi mi kapadın? Bazı playerlarda son oturumu kurtarma tarzı bir olay var. Program anormal bir şekilde kapandıysa son kaldığı yerden devam ettiriyor.
-
RaAmLis bunu yazdı
programı kapatmış mıydın yoksa direk pc yi mi kapadın? Bazı playerlarda son oturumu kurtarma tarzı bir olay var. Program anormal bir şekilde kapandıysa son kaldığı yerden devam ettiriyor.
Direk normal bi şekilde tüm proları kapatıp bilgisayarı kapattım.
Evde dvd izlemeyi seven bi insanım daha önce olmamıştı bu sefer olması şaşırttı. Acaba dvd denmi media playerdenmi başka bi halttanmı onu merak ettim..
-
bazı playerlar kaldığın noktayı kaydedip bi sonrakinde ordan başlayıyor. ör. gom player.
sen bu ayarı aktif etmediysen, şans de geç :)
-
programlar önbellek alıyor videoda sen adını yerini v.s değiştirmediğin sürece dosyanın zaten hep kaldığı yerden devam ediyor bende yıllardır böyle hep