Bu Nedir? Geliyor(E) Gidiyor(E) Yapıyorum(E)
-
yapıyore, gidiyore, ...e
Bu moda ne zaman ortaya çıkmış? Sağda solda yayılmaya başladı. Artık İngilizce özentiliğini aştık böyle şeyler mi uyduruyoruz? Böyle sonunu e ile falan bitirince birşeye mi benziyor? Bunu kullanmanın sebebi nedir? neye benzer? nerden gelmiş? Amacını birisi çıkıp bana açıklasın. Bu olaya son derece uyuz olmaya başladım. Tanıdıklar falan kullanıyorlar diye yazmak istediklerimin özetinin özetini yazıyorum. Bir bu eksikti diyesi geliyor insanın. -
bobilerden gelme
-
Bobilerden fışkırıyore sanırsam..
Ek: :)
-
bu sanki biz yöreye özgü şive bi arkadaşın teyzeside böyle konuşuyordu teyzesi baya yaşlıydı telefonla konuşurken duymuştum yapıore ediore die konuşuyodu en sonunda karşıdaki telefonu kızdı kapadı heralde bu neden kapatıore die söyleniyodu
-
oda bişimi hoca sokakta cık dolaş "okito aşkito canito" yok ananın amito :D delı oluyorm amk ya ıngılızce özentısı götleklere :\ haklısın hoca kendı güzel TÜRKÇE gibi dılleri varken özendıklerı dillere bak amk bırde bu memleketi bunlar kurtarıcak bunlar askere gıdıcek .. allahın andavalları ..
-
fena bir şekilde yozlaşıyoruz :|
-
bunların hepsinin niyeti dikkat cekmek...
-
Bu doğulu tanıdıklarımın kullandığı bir şive tarzı konuşma şekli. Mazotçu da bu tarz konusuyordu. geleyorem :D
-
End0t0ksiN bunu yazdı:
-----------------------------
oda bişimi hoca sokakta cık dolaş "okito aşkito canito" yok ananın amito :D delı oluyorm amk ya ıngılızce özentısı götleklere :\ haklısın hoca kendı güzel TÜRKÇE gibi dılleri varken özendıklerı dillere bak amk bırde bu memleketi bunlar kurtarıcak bunlar askere gıdıcek .. allahın andavalları ..
-----------------------------
zuhaha süpersin amito :) -
Populer kulturun arkadas cevrelerinde yayilmasiyla olusan ve ozentiler tarafindan yaydirilan tipik ve degisken genc agizi. Cokta fifi ak yani bana burda kal gelmis sicakten sen hele bole seyleri dusunuyosuuuuuaaen. Sen bosverde bunlari bana bi tane daha karamel soslu caffe latte mi seffaf plastikte yesil pipette al geaaalll. Something like that okeydir benim icin adamim.
-
Hep o ezik bobiler.örg'ün altından çıkıyor bu işler.
Toplam Hit: 5965 Toplam Mesaj: 55