Bu Nedir Nasıl Oluyor
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------
benim gösterdiğimde sn icinde oluyordun ben onu anlamadım aramızda kimyacı yokmu ya yaw pronocu desem şimdiye herkes burdaydı:)))))))))
-----------------------------Yukarıda anlattımya vakum makinasının denemesi diye çok güçlü bir vakum makinası petşişe al eline azınla içindeki havayı çek içine anlarsın nasıl olduğunu.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
görünmez bişey düşüyor üstüne :)
-----------------------------ahhahah alemsin hoca :D
-
hocam şunu söyleyebilirim ki hortumla havayla falan olmuyor o kesin .discovery channel de seyretmiştim mythbuster adlı bir yapım var oradada bidonu bu hale 2 sn yede getiriyodu ama aklım zikiş gözüm oynaştaydı bi kulağımdan girdi diğerin den çıktı yalnız içindeki havayı hortumla falan vakumlamıyorlar ondan eminim.
http://www.youtube.com/watch?v=Uy-SN5j1ogk&feature=related
hocam bide bunu izle.
-
buna benzer video yu discovery channel da izlemiştim ama dil bulgarcaydı anlayamamıştım bu işi yapmadan tankerin bi yerinde vana vardı onu açıyorlardı sonra tankerin üstüne tazekli su fışkırtıyorlardı sonra birden vakum yapıyordu
-
çok ilginçmiş :| kimin aklına geldi acaba
-
demek ki böyle şeylerin içine girmemek lazım..
-
içinde bişey patlatıyorlar anladığım kadarıyla, kapalı konteynerdeki ojsijeni kullanıyor patlarken onun için içe çökme oluyor.
-
ona benzer bir video daha izledim suan bulamıyorum adam varilin içine bir sıvı koyuyor soguk buzlu suya koyunca varil buyuluyor karamet o sıvıda
-
uz-i bunu yazdı:
ona benzer bir video daha izledim suan bulamıyorum adam varilin içine bir sıvı koyuyor soguk buzlu suya koyunca varil buyuluyor karamet o sıvıda
-----------------------------orda ocak gibi bişiyle ilk varili ısıtıyolar sonra içindeki hava ısınıyo sonra buzlu suya koyunca tekrardan soğuyo falan bişiler oluyo sanki :Z
-
bozulmuş o.. O yüzden o hale geliyor :P