Bu Oyun Cok Kızdıracak !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DesertRose
    DesertRose's avatar
    Dişi

Stargazer bunu yazdı:
    -----------------------------

DesertRose bunu yazdı:

swinQc bunu yazdı:

DesertRose bunu yazdı:

Tnrsk bunu yazdı:

ben açtım ama sie yazıyo ne ayak bu :D

Bu "sie" ne anlama geliyor? :/

@swinQc

pardon bacım kıral sensin hemde ı ile kıral saygılar

Haydaa, biri "sie" der digeri kralin ı'lısı cikarir.

Arkadasim benim türkcem zayiftir. Yukardaki 3 tükce cümleyi bi araya getirene kadar anam agladi zaten :) krala ı eklenince ne oluyor?? Iyi biseyse eyvallah, degilse canin sagolsun XD

hocam türk asıllı mısın? yani neden bu kadar zorlandığını anlamadımda ondan :|

hocam :D

Türküm tabi ki de, Türkiye'de dogup büyümedim ve hic orda yasamadim. Dolayisiyla bilhassa özel terimler ya da halk dilini anlamakta veya tam anlamiyla kendimi ifade edebilmekte bazen zorlanabiliyorum.

Kral ve sie muhabbeti zaen geyik, anlamasam da olur yani....yine de aciklayacak biri varsa buyursun ;)

No sweet perfume ever tortured me more than this...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

sie sie olalı böyle ilgi görmedi.

kralı derken konuyla ilişkilendirmiş üst seviyeye çıkarmış seviye belirtmiş. ( dinsizin allah"ı" o )  dinsizin en üst seviyesi demektir.

sie kovarken söylenir. sevilen bir şeydir. kalp kırmadan bezmişliği anlatır. kısaltmadır iki kelimenin s****r git'in ama sonundaki e uzatmadır bezmişliği anlatmak için.

ayrıldığın sevgiliye bunun uzununu söylemekten çekinmez yurdum insanı haklıdırda.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

aslında bu oyunlar artsa kimse s*kine takmaz, artmadanda s*kine takmamayı öğrensinler bu bilgisayar hristiyanları kızdıracak oyunda çıkartabilir, basit işler bunlar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GangShot
    GangShot's avatar
    Erkek

simiramis bunu yazdı:

Hadi bizde kilise yıkan oyun yapalım hem bizimkiler flash ı daha güzel kullanır mk bu ne

adamın teki yarın ölcem demiş yarmışlar ölmüş..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

DesertRose bunu yazdı:
    ----------------------------

bak adminin bi uyarsı 

Uyarı

Webmaster, siteye giren arkadaşlarda oluşabilecek psikolojik rahatsızlıklardan sorumluluk kabul etmez...

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

işin ilginci başka bir haberde okuduguma göre bu oyunu çıkartan partinin adı Özgürlük Partisi imiş..  Nasıl bir özgürlük anlayışları varsa.. Kendi özgürlükleriyle Başkalarının özgürlüklerini kısıtlamak!! "Dinsiz" tabir edilen kesimden biri olarak insanların inanç ve özgürlüklerine biraz daha saygı göstermelerini diliyorum sayın Özgürlük Partililerin !!

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DesertRose
    DesertRose's avatar
    Dişi

KarasuZanu bunu yazdı:

sie sie olalı böyle ilgi görmedi.

kralı derken konuyla ilişkilendirmiş üst seviyeye çıkarmış seviye belirtmiş. ( dinsizin allah"ı" o )  dinsizin en üst seviyesi demektir.

sie kovarken söylenir. sevilen bir şeydir. kalp kırmadan bezmişliği anlatır. kısaltmadır iki kelimenin s****r git'in ama sonundaki e uzatmadır bezmişliği anlatmak için.

ayrıldığın sevgiliye bunun uzununu söylemekten çekinmez yurdum insanı haklıdırda.

sie konusunda beni aydinlattigin icin sagol Kahkaha

Ama birseyin krali, babasi vs olmanin ne demek oldugunu biliyorum da, krali degil de k"ı"rali olunca anlayamadim ama sorun degil. 

Zaten iyice cahil durumuna düstük :)

Neyse...cehaletim türkce argo kelimeleri sinirlari icersinde oldukca bir sorun yok Göz%20kırpma

@ joker

alistik artik ;)

No sweet perfume ever tortured me more than this...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek

DesertRose bunu yazdı:

sie konusunda beni aydinlattigin icin sagol Kahkaha

Ama birseyin krali, babasi vs olmanin ne demek oldugunu biliyorum da, krali degil de k"ı"rali olunca anlayamadim ama sorun degil. 

Zaten iyice cahil durumuna düstük :)

Neyse...cehaletim türkce argo kelimeleri sinirlari icersinde oldukca bir sorun yok Göz%20kırpma

@ joker

alistik artik ;)

------------------------------------------------------------------------------------------

:) Türk dili Uzmanı Benim Şimdi Sie Kelimesini Arkadaşlar Açıklamış Zaten Kralıda anlatmıslar ama acıklayıcı deil şimdi Divan-ı Lugatul Türk e Göre Tükçede 'k' Harfleri Kullanılırken Önüne Önceden Ünlü Olan Ama Sonraları Ününü Kaybetmiş Bütün Parasını Kumarda Yemiş Olan 'ı , i ' Tarzı Harfler Getirilir . Sebebi İse Türkçede Vurgu Herzaman 2ci Harftedir 1ci harf büyüktür 3cü Harf Küçüktür Bütün Keramet 2ci Harftedir Günümüz Çekirdek Ailelerinde Oldugu Gibi (Bknz:Ortanca Çocuk Sendromu )

De Get Yalan Dünya...
Toplam Hit: 6203 Toplam Mesaj: 29