Bu Oyunu Hatırlayan Mürid ?
-
Bu Oyunu HAtırlayan Müridler adını söylesin bakalım nekadar yaşlıyız :))
Eskiler bilir...
Bu oyunun mantığı çok fenaydı zaten şuan hatırlıyamıyorum ama birileri hatırlatacaktır kesin :)

-
3310larda vardı bu
-
Çok oynamışlığım var ama ismini hatırlayamadım :) O derece eski yani :)
-
RaNGeR bunu yazdı
Çok oynamışlığım var ama ismini hatırlayamadım :) O derece eski yani :)
eski eski çok hemde :)) Fena birşeydide mantığınıda hatırlıyamadım yokmu bilen mürid :)
-
-
bentumi
-
bantumi / mankala
-
Citizen bunu yazdı
space impact tabikide yılandan sonra efsanelerden biridir :)
-
Oyunun mantığı neydi dostlar ?
-
oyunun mantığı hatırladığım kadarıyla bir sen oynuyordun bir makina. eğer senin taraftaki kutulardan birini sıfırlarsan karşındakinin tüm sayılarını kendi hanene yazdırıyordun. Atıyorum bir hucrende 1 kaldı onu alıp yan hücreye koyduğunda 0 olan hucrenin karşısındaki (rakibinin hücresi) kaç sayı varsa hepsi senin hanene geliyordu. deli rekorlar kırardım olum ben bunda :)
ekleme:
Mesela yukarıdaki resimde el simgesinin olduğu hücreyi alıyorsun 5 adet sola doğru teker teker 5 hamlede bırakıyorsun. sırayla herkes aynı şekilde istediği hücreyi alıp sıra sıra diğer hücrelere bırakıyorsun.
Aldığın 5 in yanındaki 6 artıyor 7 oluyor
onun yanındaki 1 artıyor 2 oluyor
ortadaki 2 artıyor 3 oluyor.
karşıdaki 1. ve 2. sıradaki 6 lar 7 oluyor.
rappermcs tarafından 31/Tem/13 18:36 tarihinde düzenlenmiştir -
rappermcs bunu yazdı
oyunun mantığı hatırladığım kadarıyla bir sen oynuyordun bir makina. eğer senin taraftaki kutulardan birini sıfırlarsan karşındakinin tüm sayılarını kendi hanene yazdırıyordun. Atıyorum bir hucrende 1 kaldı onu alıp yan hücreye koyduğunda 0 olan hucrenin karşısındaki (rakibinin hücresi) kaç sayı varsa hepsi senin hanene geliyordu. deli rekorlar kırardım olum ben bunda :)
hımm bi 3310 bulmam lazım ama 3310 değilmiydi hangi telefonda vardı.