Bu Pc Sistemi Nasıl?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:
    -----------------------------

PoLLBuLL bunu yazdı:

rami 4 le. DDR2 olsun . zarara girmezsin

ram ddr3  ddr2 nie alıyım ? yavaşlatır

bilgisayarı çok deli işlerde kullanmıyacaksan işine yaramaz.

hem bazı oyunlar min 4gb ram istiyor.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:

archair23 bunu yazdı:

PoLLBuLL bunu yazdı:

rami 4 le. DDR2 olsun . zarara girmezsin

ram ddr3  ddr2 nie alıyım ? yavaşlatır

bilgisayarı çok deli işlerde kullanmıyacaksan işine yaramaz.

hem bazı oyunlar min 4gb ram istiyor.

çizim programı kullncam ve ekran kartı almadım sonrada iyi bişi alıyım diye fark etmez olumu aynı fiyat zaten hemn hemen

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

hocam ben zarara girme diye söylemiştim .

ama durumun varsa ddr3 ü 4gb ye çıkarmanı şiddetle öneririm.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:

hocam ben zarara girme diye söylemiştim .

ama durumun varsa ddr3 ü 4gb ye çıkarmanı şiddetle öneririm.

tamam hocam saol :D

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Ya arkadaş benim anlamadığım konu şu.. Sivil hayatta gelir bir müşteri sorar bilgisayar ne kadar... arkadaş bilgisayarın bir miktari yokdur senin bir miktarin vardir derim. adam tutturur ya en az ne kadara olur. derim 20 tl ye de pc satiyim sana derim. dos kullan derki o dandik. ozaman parani soyle ona gore ayarliyim. adam der en dusuk ne kadar olur analtamassin.......

Buradaki müritlerinde şöyle bir sorunu var... Bilgisayar topladım nasıl!!!!!! Arkadaşım şöyle soracaksın.... Arkadaşlar ben autocat. Delphi. CS11 ayni anda calisdiriyorum veya GTA 1000 oynuyorum buna göre nasil bi sistem olsa veya bu sistem yeterli olurmu gibisinden sorular sormaniz gerekiyor.

Fakat surekli böyle bi sistem topladim nasil :=) hayır yani neyi kanıtlamaya yada anlatmaya çalışıyorsunuz bi anlasam. Pfff harbi karnıma ağrı griyor böyle topicler gordukce :D Allah akıl fikir ihsan eylesin.

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Xsharez bunu yazdı:

Ya arkadaş benim anlamadığım konu şu.. Sivil hayatta gelir bir müşteri sorar bilgisayar ne kadar... arkadaş bilgisayarın bir miktari yokdur senin bir miktarin vardir derim. adam tutturur ya en az ne kadara olur. derim 20 tl ye de pc satiyim sana derim. dos kullan derki o dandik. ozaman parani soyle ona gore ayarliyim. adam der en dusuk ne kadar olur analtamassin.......

Buradaki müritlerinde şöyle bir sorunu var... Bilgisayar topladım nasıl!!!!!! Arkadaşım şöyle soracaksın.... Arkadaşlar ben autocat. Delphi. CS11 ayni anda calisdiriyorum veya GTA 1000 oynuyorum buna göre nasil bi sistem olsa veya bu sistem yeterli olurmu gibisinden sorular sormaniz gerekiyor.

Fakat surekli böyle bi sistem topladim nasil :=) hayır yani neyi kanıtlamaya yada anlatmaya çalışıyorsunuz bi anlasam. Pfff harbi karnıma ağrı griyor böyle topicler gordukce :D Allah akıl fikir ihsan eylesin.

Bn  bu sistem nasıl kaldırrmı demedim konu açtım. Yorum yapılmasını istedim tavsiye olarak ne önerilceğini sordum. Ayrıca eğer çok karnın ağrıosa giripte bakmazsın.... Kmseye akıl vermenede gerek yok kmsenn senden alıcağı akla ihtiyacı yoktur konuma cevap yazmasın olur biter ....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Genel olarak uyardım arkadaş.... Deki ben sunu yapicam su sistemi topladim nasil bu pc.. Tamam anlarim ama bu pc nasil demek de neyin nesi nedir yani amac?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Xsharez bunu yazdı:

Genel olarak uyardım arkadaş.... Deki ben sunu yapicam su sistemi topladim nasil bu pc.. Tamam anlarim ama bu pc nasil demek de neyin nesi nedir yani amac?

Knu başlığını kafamdaki düşünce ile karışıtrdım öle bişey çıktı nese germeye gerek yok ortamı ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Haklısın benimde oruç başıma vurdu sanırım :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

hocam almadan once sorsaydın, tbt deki konulara baksaydın ya

daha bikaç gün önceki yorumlarım tavsitelerim

http://www.tahribat.com/Forum-Bilgisayar-Topluyorum-Fikir-Ve-Onerileriniz-118952/-/-/SyspioniC/

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 3988 Toplam Mesaj: 24