Bu Pc Sistemi Nasıl?
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
PoLLBuLL bunu yazdı:
rami 4 le. DDR2 olsun . zarara girmezsin
-----------------------------ram ddr3 ddr2 nie alıyım ? yavaşlatır
-----------------------------bilgisayarı çok deli işlerde kullanmıyacaksan işine yaramaz.
hem bazı oyunlar min 4gb ram istiyor.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
PoLLBuLL bunu yazdı:
rami 4 le. DDR2 olsun . zarara girmezsin
-----------------------------ram ddr3 ddr2 nie alıyım ? yavaşlatır
-----------------------------bilgisayarı çok deli işlerde kullanmıyacaksan işine yaramaz.
hem bazı oyunlar min 4gb ram istiyor.
-----------------------------çizim programı kullncam ve ekran kartı almadım sonrada iyi bişi alıyım diye fark etmez olumu aynı fiyat zaten hemn hemen
-
hocam ben zarara girme diye söylemiştim .
ama durumun varsa ddr3 ü 4gb ye çıkarmanı şiddetle öneririm.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
hocam ben zarara girme diye söylemiştim .
ama durumun varsa ddr3 ü 4gb ye çıkarmanı şiddetle öneririm.
-----------------------------tamam hocam saol :D
-
Ya arkadaş benim anlamadığım konu şu.. Sivil hayatta gelir bir müşteri sorar bilgisayar ne kadar... arkadaş bilgisayarın bir miktari yokdur senin bir miktarin vardir derim. adam tutturur ya en az ne kadara olur. derim 20 tl ye de pc satiyim sana derim. dos kullan derki o dandik. ozaman parani soyle ona gore ayarliyim. adam der en dusuk ne kadar olur analtamassin.......
Buradaki müritlerinde şöyle bir sorunu var... Bilgisayar topladım nasıl!!!!!! Arkadaşım şöyle soracaksın.... Arkadaşlar ben autocat. Delphi. CS11 ayni anda calisdiriyorum veya GTA 1000 oynuyorum buna göre nasil bi sistem olsa veya bu sistem yeterli olurmu gibisinden sorular sormaniz gerekiyor.
Fakat surekli böyle bi sistem topladim nasil :=) hayır yani neyi kanıtlamaya yada anlatmaya çalışıyorsunuz bi anlasam. Pfff harbi karnıma ağrı griyor böyle topicler gordukce :D Allah akıl fikir ihsan eylesin.
-
Xsharez bunu yazdı:
Ya arkadaş benim anlamadığım konu şu.. Sivil hayatta gelir bir müşteri sorar bilgisayar ne kadar... arkadaş bilgisayarın bir miktari yokdur senin bir miktarin vardir derim. adam tutturur ya en az ne kadara olur. derim 20 tl ye de pc satiyim sana derim. dos kullan derki o dandik. ozaman parani soyle ona gore ayarliyim. adam der en dusuk ne kadar olur analtamassin.......
Buradaki müritlerinde şöyle bir sorunu var... Bilgisayar topladım nasıl!!!!!! Arkadaşım şöyle soracaksın.... Arkadaşlar ben autocat. Delphi. CS11 ayni anda calisdiriyorum veya GTA 1000 oynuyorum buna göre nasil bi sistem olsa veya bu sistem yeterli olurmu gibisinden sorular sormaniz gerekiyor.
Fakat surekli böyle bi sistem topladim nasil :=) hayır yani neyi kanıtlamaya yada anlatmaya çalışıyorsunuz bi anlasam. Pfff harbi karnıma ağrı griyor böyle topicler gordukce :D Allah akıl fikir ihsan eylesin.
-----------------------------Bn bu sistem nasıl kaldırrmı demedim konu açtım. Yorum yapılmasını istedim tavsiye olarak ne önerilceğini sordum. Ayrıca eğer çok karnın ağrıosa giripte bakmazsın.... Kmseye akıl vermenede gerek yok kmsenn senden alıcağı akla ihtiyacı yoktur konuma cevap yazmasın olur biter ....
-
Genel olarak uyardım arkadaş.... Deki ben sunu yapicam su sistemi topladim nasil bu pc.. Tamam anlarim ama bu pc nasil demek de neyin nesi nedir yani amac?
-
Xsharez bunu yazdı:
Genel olarak uyardım arkadaş.... Deki ben sunu yapicam su sistemi topladim nasil bu pc.. Tamam anlarim ama bu pc nasil demek de neyin nesi nedir yani amac?
-----------------------------Knu başlığını kafamdaki düşünce ile karışıtrdım öle bişey çıktı nese germeye gerek yok ortamı ;)
-
Haklısın benimde oruç başıma vurdu sanırım :)
-
hocam almadan once sorsaydın, tbt deki konulara baksaydın ya
daha bikaç gün önceki yorumlarım tavsitelerim
http://www.tahribat.com/Forum-Bilgisayar-Topluyorum-Fikir-Ve-Onerileriniz-118952/-/-/SyspioniC/