Bu Pc Sistemi Nasıl?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam almadan once sorsaydın, tbt deki konulara baksaydın ya

daha bikaç gün önceki yorumlarım tavsitelerim

http://www.tahribat.com/Forum-Bilgisayar-Topluyorum-Fikir-Ve-Onerileriniz-118952/-/-/SyspioniC/

anakart işlemci aynı zaten :D bnde gibayt ud2 alıodum elamn bunu al dedi 4 çekirdeğe çıkartıyor dedi kesinlkle işlemciyi ve anakartı tavsiye ederim kasayı filn bakmıştım bnde beğendm o kasayıda hocam bütce okdar yani :D peder 700 verdi :D 50 tl fazla bile vermedi:D ekran kartı filn al dedide ben  alırsam uçarım dedim çaydı :D yakında full hd bir led lcd alcam yanına bide kıyak bir ekran kartı o zaman varya süper olucak:D Ses sisteminide bağladımmı logi X540 uçar :D

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

buna  uygun bi kasa  bulman  lazım ama sana  tavsiyem power supply en 450 w lık bişi  alman lazım

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

NighT_JudGe bunu yazdı:

buna  uygun bi kasa  bulman  lazım ama sana  tavsiyem power supply en 450 w lık bişi  alman lazım

hocam aldım zaten dün :D kasa üsteki linkte vatanda kalmadığı için koyamadım link koydum 460wt kasa

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 3991 Toplam Mesaj: 24