Bu Polislik Mi? Huzuru, Asayişi Hangi Kurum Sağlayacak Bu Memlekette Merak Ediyorum...
-
Şu hayatta polisler kadar nefret ettiğim kimse yok amk. Devletin gücünü vatandaşa karşı kullanıyor amına koduklarım.
-
Benzeri küstah dolmuşçu tripleri bir çok yerde var,ekmek kapısı müşteriye posta koyan mı,tehdit eden mi ararsın,neler var,dolmuşun plakayı alabildin mi bu arada ya da tanıyabilir misin?Ona uygun bir şekilde sistematik bir şekilde şikayete başlaman mümkün.
-
Ülke olarak hakkaten iyice bir kişiliksizleşiyoruz.
-
bornovada geçirdiğim ilk yıl polisler le problem yaşamıştık.
sen birşey yapsan sen zıken çok olur , ama madursan bakan olmaz.
-
Burası Türkiye.
Hoşgeldin.
Polisler halkı korumuyor bu ülkede, devleti koruyor.
Ve hala bunun farkında olmayan milyonlar var. O yüzden bu düzen değişmez.
-
Kaba gücün, esip gürlemenin ve kabalığın haklı olduğu Türkiye'ye hoş geldin.
-
ya sen nediyosun, bak adliyeden dosya aldım 2 ay oldu bir kamyon malı bulamadılar, abartmıyorum 30 çuval kayıp. kim ne yaptı nereye kaldırdı adam bulamıyoruz diyor, lan bu soğan cücüğü mü bulamıyorsun bir kamyon çuval =D Lakayıtlar, her işe angarya gözüyle bakıyorlar, aldıkları ücreti allahtan eft görüyorlar, vatandaşa karşı bir vefa yok. Köhneleşmiş kokuşmuş bir kurum daha.
-
Savcı bunları sıkıştırıyor bunlarda vatandaşı dosya kapansın mahkemeye gitsinde nasıl giderse gitsin zaten bir çoğu kendisini hükümetin Özel koruması zannediyor tek görevleri bu sanıyor yani o halk için hizmet emniyet hikaye maaşını aldıkları vatandaşa hizmet ettiklerinden haberi yok yazıklar olsun. Güya ülkede demokrasi var bunlar hep ağa paşa borusu bizlere öter AKP başkanının oğlunun karşısında ip gibi hazır ola geçerler.
-
Sorun ordaki polislerin koyunluğundan kaynaklanıyo bir polisin yapacağı koyunluğa bakarak doğal olarakta bi genelleme yapamazsın..Bu sadace polisler için geçerli değil ki hocam her toplumda , her meslekte var böyleleri
tolgaStain tarafından 18/Kas/13 15:33 tarihinde düzenlenmiştir -
cuneyd bunu yazdı
Burası Türkiye.
Hoşgeldin.
Polisler halkı korumuyor bu ülkede, devleti koruyor.
Ve hala bunun farkında olmayan milyonlar var. O yüzden bu düzen değişmez.
bencede