Bu Resmin Sırrı Ne?
-
hocalarım benim ilçe haber sitem var ve dun elime bu resim gecti bu resmi yolladılar. Ben site tam haberi yazıyım
Düzce'nin Akçakoca ilçesi sınırları içinde bulunan ve yıllar önce yaşamış bir erenin mezarının bulunduğu Kaplandede Dağları’nın zirvesinde yaşanan doğa üstü bir olay, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü harekete geçirdi.
Akçakoca ilçesi sınırlarında bulunan 1818 metre yüksekliğindeki Kaplandede Dağları’nın zirvesinde doğa üstü bir olay yaşandı. Yıllar önce o bölgede çobanlık yapan ve eren olduğuna inanılan Kaplandede isimli bir şahsın mezarının da bulunduğu tepeye giden kişiler hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğrafa yansıyan yaşlı dede gölgesi iddiası fotoğrafı çektiren kişileri oldukça heyecanlandırdı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile irtibata geçen bu kişiler, fotoğrafı İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak’a gösterdi.
Turizm Müdürü Budak ise fotoğrafı teknik olarak inceleterek montaj olup olmadığı konusunda bilgi edindi ve fotoğraf üzerinde herhangi bir oynama olmadığı tespit edildi. Konuyla ilgili bilgi veren İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, bu olayın kendilerini oldukça heyecanlandırdığını ifade ederek şöyle konuştu: ”Biz aylar önce Kaplandede Dağına Akçakoca’nın kültür envarterlerini ortaya çıkarmak için gezi düzenledik. Burada Kaplandede denilen zat-ı muhteremin mezarına da rastladık. Zaman içerisinde o
alanda piknik yapıldığını öğrendik. Bu olayların arkasında elimize gelen fotoğraf ise bizi oldukça heyecanlandırdı. O alanı restore ederek inanç turizmi için değerlendirmeyi düşünüyoruz. Bu konuda çalışmalara başladık”
http://www.akcakocam.com/bu-fotografin-sirri-ne.html
-
çıka çıka çobanın silüeti mi. kesin.
edit : Benimde bi katkım olsun :) :P:P
tekrar inceleyin :P
-
ilginç :| Ps değil diye idda ediyolar bide dahada ilginç :|
-
bi skim değil
-
Sakat ve korkunç bir durum söz konusu :|
-
ben böle şeylerden acaip tırsarım.
-
Star Wars filminden bi karakteri alıp ps ile oturturup opacity düşürmüşler olay bu
-
yaw hiç mi dede görmediniz :D
-
şu iki adamın kafasının ortasındada bişeyler var :P
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------:D öcüü
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ahaha işte bu :)