Bu Resmin Sırrı Ne?
-
kedidir o kedi
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------

şu iki adamın kafasının ortasındada bişeyler var :P
-----------------------------aha garez filmindeki hatun değil mi o...
-
derbend bunu yazdı:
-----------------------------alanda piknik yapıldığını öğrendik. Bu olayların arkasında elimize gelen fotoğraf ise bizi oldukça heyecanlandırdı. O alanı restore ederek inanç turizmi için değerlendirmeyi düşünüyoruz. Bu konuda çalışmalara başladık”
-----------------------------bişey demiyorum
-
resimde 2 tane ps layer ı görüyorum.
-
Dede figürüde hep aynı yav,ak sakallı falan :D Böyle olmaz,bir kerede çıplak bi hatun figürü görünse bak bakalım orada turizm patlaması yaşanıyo mu yaşanmıyo mu :D:D
-
CasTeaL bunu yazdı:

-----------------------------Hangi iki adam??? Sağdaki iki adamın ortasına bakınca küçük bir kişinin kafasını görüyorum, soldaki iki adamın kafasının ortasına bakınca sağa doğru bakan ak sakkallı dedeyi görüyorum. Siz görmüyor musunuz???
-
30 yaşındayım hiç nasip olmadı bu espiriyi yapmak..
kısmet bu güneymiş.. şanslısın..
kedi dir kedi
bu tür olayların çogunlugu ya reklam yada eylence amaçlıdır. ki aylar sonra çakma oldugu da haber yapılır oda ayrı bi reklam olur :D
artı o herif budist rahiplere benziyor.. yok benzemiyo tam o
düzcede budist tapınagı varmı bence siz onu araştırın. varsa kesin haber dogrudur.. kesinn..
şimdi aklıma geldi budist tapınagı varsa kesin bide harita çıkar.. gömü buluruz mna koruz paranın..
-
besbelli ps..:)
-
CasTeaL bunu yazdı:

-----------------------------muhuhuhuhauhuaha avatar kızı o :D solda da gandalfa beneyen brşey var
-
gitgide kafa ekleniyor la sağa sola:D mahauamahauamaha