Bu Şarkı Adamı Ülkücü Yapar
-
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------yaklaştın çocuk
-----------------------------:W yine mi?
-
Ülkü bir sevdadır bunu bilen bilir kimseyede dil uzatmak düşmez.ülkücülüğü burada anlatacak olsam sayfalar sürer.Diğer ideolojiler gibi herşeyi vaad edipte hiçbirşeyi yapamayan bir ideoloji değildir.Her ülkücüyüm diyende ülkücü değildir aynı çakma komunistler olduğu gibi çakma ülkücülerde vardır maalesef günümüzde.Gördüğünüz bildiğiniz kendisini ülkücü ayakları yapan bir kaç çapulcuyu görüpte onca gerçek ülkücüye sayıp sövmek ne kadar doğru bir davranış size söyleyin bunuda.
ayrıca ilerde bir gün öyle bir zemin olursa Tahribat Ülkücü Birliğinin altına imzamı atarım kimsede buna birşey diyemez.
-
Zaten bi şarkıyla, 1-2 defa ülkü ocaklarına gitmeyle, Basit iki işaretle, bi iki kişisel kavgaya karışmakla ülkücü olduğunu sananların yüzünden ülkücü hareket bu durumda değil mi?.
Kimse ülkücü olmasın. kendine ülkücü demesın. hatta ülkü ocakları da kapatılsın. ocaklara çakal dolmuş derlerdi. hadi lan ordan derdim. Çakallar çakallık için karşıma çıkınca, üstelik bunu ülkücülük adına yapınca anladım. Bu ülkede ülkücü falan kalmamış
-
ülkü denince hep mhp geliyo aklımıza dimi:) salt kelime anlamına bakacak olursak bu milletin en ileri ülkücüsü Atatürktü belki de. ülkü dediğimde sadece turan da gelmesin aklımıza. bana göre ülküsü olmayan topluluklar asimile olmaya mahkumdur. örneğin japonyanın tüm bireylerine aşıladığı bi ülküsü vardı ve hızla kalkındılar. ya bizim ülkümüz nedir?
-
fatihack bunu yazdı:
hiç bir güç beni ülkücü yapamaz : )
Mi tu. -
ufak bi ekleme; Che Guevara da tam bir ülkücüydü
-
Ufak bi dip not.Konu Türkiyeyle alakalı ve ben buradayım...
-
o deilde müziği çok güzel olmuş
-
çok güzel gerçekten. başliği açan arkadaş başliğin konuyla alakasi yok. evet ülkücülerin en çok dinledigi şarkilarn başinda gelir.ama ayni mantla bakarsak bende karli kayin ormaninda... şarkisini seviyorum. ama koministmi oldum? hayir ülkücüyüm hala :) ülkü şarkiyla türküyle olmuyor. yarinda başka şarki hoşuna gider emo olursun :) yapmayin böyle şeyler..
-
bunuda gorunce adamın ülkücü.......... geliyor(noktaları siz doldurun)
:=)