folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Şarkı Adamı Ülkücü Yapar

Bu Şarkı Adamı Ülkücü Yapar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    Posmort3m bunu yazdı:
    -----------------------------

bunuda gorunce adamın ülkücü.......... geliyor(noktaları siz doldurun)

:=)

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=181875

polise taş atıp dükkanları yakmamışlar insanlara askerligi sevdirmiş ne mutlu.

yunusozturk.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek

http://video.google.com/videoplay?docid=6686987338037879513

bide bunu dinleyin..

'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

vukuat bunu yazdı:
    Posmort3m bunu yazdı:

bunuda gorunce adamın ülkücü.......... geliyor(noktaları siz doldurun)

:=)

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=181875

polise taş atıp dükkanları yakmamışlar insanlara askerligi sevdirmiş ne mutlu.

Hoca sana birşiy söyleyimmi

Bahçeliyi Görünce sinirlendiğim kadar Ahmet Türk e sinirlenmiyorum..

sebebi?: Ahmet Türk hiç değilse açık açık söylüyo ben  pkk ya teröris demem yada öcalan ı savunuyor en azından yalan yok

bahçeli: İdam edeceğiz diyo kendi idam etmedi?yok ekonomiyi şöyle yapacağız kendin ne yaptın?

bunun için.. MHP nin kafa yapısı ve baştaki adamlar değişmedikçe sittin sene 1 adım ilerleyemez

gittiniz Türkeşin en sevmediği adamı genel başkan yaptınız. Süper bir adamı partiden kaçırdınız

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek

bahçeli: İdam edeceğiz diyo kendi idam etmedi?yok ekonomiyi şöyle yapacağız kendin ne yaptın?

arastırırsan apo asılsın dıye oy veren tek partı mhp mılletvekıllerıdır..

'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    alper biz MHP li yapar demedik ülkücü yapar dedik bende sevmiyorum o kısır dümbügü ama bu herifi sevmiyorum diye ne siyasi görüşümden nede ideolojimden vazgeçmem bir gün kuyruguna tenekeyi baglarız elbet.

yunusozturk.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek

http://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=397955

buda apo asılsın ve asılmasın dıyen milletvekıllerının  tam lıstesı..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

vukuat bunu yazdı:
    alper biz MHP li yapar demedik ülkücü yapar dedik bende sevmiyorum o kısır dümbügü ama bu herifi sevmiyorum diye ne siyasi görüşümden nede ideolojimden vazgeçmem bir gün kuyruguna tenekeyi baglarız elbet.

Tamam siz idoloji olarak bakıyorsunuz ben siyasi olarak bakıyorum.. eğer benim gibi siyasi görüşlerin oyunu alırsanız başa gelebirdiniz..

apo asılsın diyenler asılmasın diyenlerin listesi diyen arkadaş apo asılmasın kararı çıkınca bahçeli niye istifa etmedi? yaşınız kaç bilmiyorum ama ecevitin dibinden ayrılmıyordu ozamanlar çok iyi hatırlıyorum. hemde çok iyi hatırlıyorum.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

vukuat bunu yazdı:

Tamam siz idoloji olarak bakıyorsunuz ben siyasi olarak bakıyorum.. eğer benim gibi siyasi görüşlerin oyunu alırsanız başa gelebirdiniz..

apo asılsın diyenler asılmasın diyenlerin listesi diyen arkadaş apo asılmasın kararı çıkınca bahçeli niye istifa etmedi? yaşınız kaç bilmiyorum ama ecevitin dibinden ayrılmıyordu ozamanlar çok iyi hatırlıyorum. hemde çok iyi hatırlıyorum.

yaşım 26 evet o gunlerı hatırlıyorum ben suan devlet bahcelıyı savunmuyorum sadece senın dedıgın

su söze yanıt verdım:bahçeli: İdam edeceğiz diyo kendi idam etmedi?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

aero bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

vukuat bunu yazdı:

yaşım 26 evet o gunlerı hatırlıyorum ben suan devlet bahcelıyı savunmuyorum sadece senın dedıgın

su söze yanıt verdım:bahçeli: İdam edeceğiz diyo kendi idam etmedi?

Hoca bu işin idam edilmemesi karşyılığında tr ye teslim edildiğni adımız gibi biliyoruz

bahçelide bunu bildiği için idam yanlısı değildi okadar çok idam isteklisi olsa istifa ederdi etmedi koltuk tatlı geldi.

o günden bu güne ne değiştiki idam edecek. o dönem idam edemeyen adam bu dönem hele şu şartlarda hiç edemez bunu sende biliyorsun bende biliyorum

ama kafaların değişmesi lazım hani bir değişim yaşadı Atatürk ü savundular eskiden osmanlıyı savunuyorlardı bunlarıda unutmadım

sonra birden her yerden Atatürk posterleri çıktı Atatürk de milliyetçiydi.. ne kadar gereksiz bir cümle dimi  bunu ozamanlar bahçeli söyledi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    idam edilseydi yeni lider çıkıcaktı ozamanlar  bide Türk kürt çatışması olucaktı .

Merhabaaaaa
Toplam Hit: 5826 Toplam Mesaj: 42