Bu Şarkı Adamı Ülkücü Yapar
-
Posmort3m bunu yazdı:
-----------------------------bunuda gorunce adamın ülkücü.......... geliyor(noktaları siz doldurun)
:=)
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=181875
-----------------------------
polise taş atıp dükkanları yakmamışlar insanlara askerligi sevdirmiş ne mutlu. -
http://video.google.com/videoplay?docid=6686987338037879513
bide bunu dinleyin..
-
vukuat bunu yazdı:
Posmort3m bunu yazdı:
-----------------------------bunuda gorunce adamın ülkücü.......... geliyor(noktaları siz doldurun)
:=)
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=181875
polise taş atıp dükkanları yakmamışlar insanlara askerligi sevdirmiş ne mutlu.
Hoca sana birşiy söyleyimmiBahçeliyi Görünce sinirlendiğim kadar Ahmet Türk e sinirlenmiyorum..
sebebi?: Ahmet Türk hiç değilse açık açık söylüyo ben pkk ya teröris demem yada öcalan ı savunuyor en azından yalan yok
bahçeli: İdam edeceğiz diyo kendi idam etmedi?yok ekonomiyi şöyle yapacağız kendin ne yaptın?
bunun için.. MHP nin kafa yapısı ve baştaki adamlar değişmedikçe sittin sene 1 adım ilerleyemez
gittiniz Türkeşin en sevmediği adamı genel başkan yaptınız. Süper bir adamı partiden kaçırdınız
-
bahçeli: İdam edeceğiz diyo kendi idam etmedi?yok ekonomiyi şöyle yapacağız kendin ne yaptın?
arastırırsan apo asılsın dıye oy veren tek partı mhp mılletvekıllerıdır..
-
alper biz MHP li yapar demedik ülkücü yapar dedik bende sevmiyorum o kısır dümbügü ama bu herifi sevmiyorum diye ne siyasi görüşümden nede ideolojimden vazgeçmem bir gün kuyruguna tenekeyi baglarız elbet.
-
http://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=397955
buda apo asılsın ve asılmasın dıyen milletvekıllerının tam lıstesı..
-
vukuat bunu yazdı:
alper biz MHP li yapar demedik ülkücü yapar dedik bende sevmiyorum o kısır dümbügü ama bu herifi sevmiyorum diye ne siyasi görüşümden nede ideolojimden vazgeçmem bir gün kuyruguna tenekeyi baglarız elbet.
Tamam siz idoloji olarak bakıyorsunuz ben siyasi olarak bakıyorum.. eğer benim gibi siyasi görüşlerin oyunu alırsanız başa gelebirdiniz..apo asılsın diyenler asılmasın diyenlerin listesi diyen arkadaş apo asılmasın kararı çıkınca bahçeli niye istifa etmedi? yaşınız kaç bilmiyorum ama ecevitin dibinden ayrılmıyordu ozamanlar çok iyi hatırlıyorum. hemde çok iyi hatırlıyorum.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------vukuat bunu yazdı:
Tamam siz idoloji olarak bakıyorsunuz ben siyasi olarak bakıyorum.. eğer benim gibi siyasi görüşlerin oyunu alırsanız başa gelebirdiniz..apo asılsın diyenler asılmasın diyenlerin listesi diyen arkadaş apo asılmasın kararı çıkınca bahçeli niye istifa etmedi? yaşınız kaç bilmiyorum ama ecevitin dibinden ayrılmıyordu ozamanlar çok iyi hatırlıyorum. hemde çok iyi hatırlıyorum.
-----------------------------yaşım 26 evet o gunlerı hatırlıyorum ben suan devlet bahcelıyı savunmuyorum sadece senın dedıgın
su söze yanıt verdım:bahçeli: İdam edeceğiz diyo kendi idam etmedi?
-
aero bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------vukuat bunu yazdı:
-----------------------------yaşım 26 evet o gunlerı hatırlıyorum ben suan devlet bahcelıyı savunmuyorum sadece senın dedıgın
su söze yanıt verdım:bahçeli: İdam edeceğiz diyo kendi idam etmedi?
Hoca bu işin idam edilmemesi karşyılığında tr ye teslim edildiğni adımız gibi biliyoruzbahçelide bunu bildiği için idam yanlısı değildi okadar çok idam isteklisi olsa istifa ederdi etmedi koltuk tatlı geldi.
o günden bu güne ne değiştiki idam edecek. o dönem idam edemeyen adam bu dönem hele şu şartlarda hiç edemez bunu sende biliyorsun bende biliyorum
ama kafaların değişmesi lazım hani bir değişim yaşadı Atatürk ü savundular eskiden osmanlıyı savunuyorlardı bunlarıda unutmadım
sonra birden her yerden Atatürk posterleri çıktı Atatürk de milliyetçiydi.. ne kadar gereksiz bir cümle dimi bunu ozamanlar bahçeli söyledi
-
idam edilseydi yeni lider çıkıcaktı ozamanlar bide Türk kürt çatışması olucaktı .