folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bu Şartlarda Veriler Kurtarılır Mı?

Bu Şartlarda Veriler Kurtarılır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Arkadaşlar önceden de bahsetmiştim. Bir tane sorunlu laptop var bende tanıdığın. Keşke ben format atarım, ben düzeltirim demeseydim. Bunu dediğim güne lanet olsun :D

Her neyse sorunumu anlatayım. Laptop'a format atarken C:/ diskini sıfırlamada %80de takıldı ve ben de elle kapattım. Sonra tekrar başlattım bu sefer de çok ısındığı için kapandı. Sonra yaklaşık 10 kere format atmayı denedim olmadı. Son olarak C:/ diskinin boyutunu azalttım ve 2. seferde format attım başarılı bir şekilde. Bilgisayarı açtım bir de baktım D:/ deki verilerin hepsi gitmiş hatta D:/ diskini açamadı, biçimlendirme istedi. Ben de biçimlendirdim.

Not: Bu işlemler sırasında D:/ diskine hiçbir şekilde dokunmadım ve format attıktan sonra D:/ diskine hiçbir şey yüklemedim.

Evet sayın muridler, çok önemli bir sorun olmakla beraber hayat memat meselesi. Bilgisayarını veren kişi bilgilerinin kaybolmaması gerektiğini vurgulamasına rağmen öyle ya da böyle dosyaları kayboldu. Gerçekten accayip önemli bir mevzu.

En az bunun kadar önemli: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=85221

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

hoca aynı durum benimde başıma gelmiş ve d deki tüm arşivim silinmişti.

windows okumadığına göre d sürücün formatlanmış ve biçimlendirilmemiş sanmıyorumki gidenler geri gelsin.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

kurtarılır biladel. için rahat olsun.:)

zibil gibi kurtarma programları var piyasada..

haa hiçbiri kurtaramazsa bir kaç bin dolarcık verirsin özel veri kurtarma firmaları var onlara kurtartırsın içinde lazım olacak şantaj videoları fln varsa:D

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Hybris bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca aynı durum benimde başıma gelmiş ve d deki tüm arşivim silinmişti.

windows okumadığına göre d sürücün formatlanmış ve biçimlendirilmemiş sanmıyorumki gidenler geri gelsin.

Hacı ama üstüne hiçbir program kurmadım. Veya başka bir şey kopyalamadım.

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

kurtarılır biladel. için rahat olsun.:)

zibil gibi kurtarma programları var piyasada..

haa hiçbiri kurtaramazsa bir kaç bin dolarcık verirsin özel veri kurtarma firmaları var onlara kurtartırsın içinde lazım olacak şantaj videoları fln varsa:D

2 program denedim bir şey bulmadı. Senin önerebileceğin kaliteli program/programlar var mı? Bir de yardımcı olsan biraz dile benden.. :f

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Get Data Back For NTFS diye arat.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Get Data Back For NTFS diye arat.

Hacı sen bir program adı verebilir msin? Böyle aratınca işe yaramayan programlar da gelebilir. Boşuna zamanımı almasın ve ümidimi kesmeme sebep olmasın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

Recover My Files 3.9.8.6356

İndirme: 55,912
    Silinen belgelerinizi, grafiklerinizi, dijital kamera, fotoğraflarınızı, zip dosyalarınızı, e-postalarınızı, müzik, video ve diğer tüm dosya biçimlerinizi
    geri getirmenizi sağlayan üstün özellikli bir programdır.

Recover My Files, Geri Dönüşüm Kutusu'ndan silinmiş dosyaları, formatlanmış sürücülerdeki verileri ve hatta hiç kaydedilmemiş geçici sistem klasörlerini de geri getirebilme özelliğine sahiptir.
    Üretici    Ekleyen: qplus   İngilizce  RecoverMyFiles-Setup.exe 8.08 MB   Recover%20My%20Files%20Dowland  Problem Bildir! 
    Recover%20My%20Files%20download 

DOWNLOAD RECOVER MY FİLES

Recover%20My%20Files%20indir

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/217360712/Ontrack_Easy_Recovery_Professional_v.6.0_by_AkrepKral.rar 

RAR Şifresi : AkrepKral

bu en iyisi diye biliyorum.Tanıtımında 10 format öncesine bile gidersin diyorlar.o derece :D 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

@Nitrous

Allah razı olsun kardeş. İndiriyorum. Eğer bulabilirse verilerimi dile benden. O derece önemli bir konu :)

@mobydick64

Programı hiç kullandın mı veya bulduğun yerde çok övülüyor mu :G

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Programin adi o hoca , Get Data Back NTFS tahribat.com/forumsearch.asp de arat.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 3757 Toplam Mesaj: 27