Bu Şartlarda Veriler Kurtarılır Mı?
-
Arkadaşlar önceden de bahsetmiştim. Bir tane sorunlu laptop var bende tanıdığın. Keşke ben format atarım, ben düzeltirim demeseydim. Bunu dediğim güne lanet olsun :D
Her neyse sorunumu anlatayım. Laptop'a format atarken C:/ diskini sıfırlamada %80de takıldı ve ben de elle kapattım. Sonra tekrar başlattım bu sefer de çok ısındığı için kapandı. Sonra yaklaşık 10 kere format atmayı denedim olmadı. Son olarak C:/ diskinin boyutunu azalttım ve 2. seferde format attım başarılı bir şekilde. Bilgisayarı açtım bir de baktım D:/ deki verilerin hepsi gitmiş hatta D:/ diskini açamadı, biçimlendirme istedi. Ben de biçimlendirdim.
Not: Bu işlemler sırasında D:/ diskine hiçbir şekilde dokunmadım ve format attıktan sonra D:/ diskine hiçbir şey yüklemedim.
Evet sayın muridler, çok önemli bir sorun olmakla beraber hayat memat meselesi. Bilgisayarını veren kişi bilgilerinin kaybolmaması gerektiğini vurgulamasına rağmen öyle ya da böyle dosyaları kayboldu. Gerçekten accayip önemli bir mevzu.
En az bunun kadar önemli: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=85221
-
hoca aynı durum benimde başıma gelmiş ve d deki tüm arşivim silinmişti.
windows okumadığına göre d sürücün formatlanmış ve biçimlendirilmemiş sanmıyorumki gidenler geri gelsin.
-
kurtarılır biladel. için rahat olsun.:)
zibil gibi kurtarma programları var piyasada..
haa hiçbiri kurtaramazsa bir kaç bin dolarcık verirsin özel veri kurtarma firmaları var onlara kurtartırsın içinde lazım olacak şantaj videoları fln varsa:D
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------hoca aynı durum benimde başıma gelmiş ve d deki tüm arşivim silinmişti.
windows okumadığına göre d sürücün formatlanmış ve biçimlendirilmemiş sanmıyorumki gidenler geri gelsin.
-----------------------------Hacı ama üstüne hiçbir program kurmadım. Veya başka bir şey kopyalamadım.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------kurtarılır biladel. için rahat olsun.:)
zibil gibi kurtarma programları var piyasada..
haa hiçbiri kurtaramazsa bir kaç bin dolarcık verirsin özel veri kurtarma firmaları var onlara kurtartırsın içinde lazım olacak şantaj videoları fln varsa:D
-----------------------------2 program denedim bir şey bulmadı. Senin önerebileceğin kaliteli program/programlar var mı? Bir de yardımcı olsan biraz dile benden.. :f
-
Get Data Back For NTFS diye arat.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Get Data Back For NTFS diye arat.
-----------------------------Hacı sen bir program adı verebilir msin? Böyle aratınca işe yaramayan programlar da gelebilir. Boşuna zamanımı almasın ve ümidimi kesmeme sebep olmasın.
-
Recover My Files 3.9.8.6356
İndirme: 55,912 Silinen belgelerinizi, grafiklerinizi, dijital kamera, fotoğraflarınızı, zip dosyalarınızı, e-postalarınızı, müzik, video ve diğer tüm dosya biçimlerinizi
geri getirmenizi sağlayan üstün özellikli bir programdır.
Recover My Files, Geri Dönüşüm Kutusu'ndan silinmiş dosyaları, formatlanmış sürücülerdeki verileri ve hatta hiç kaydedilmemiş geçici sistem klasörlerini de geri getirebilme özelliğine sahiptir.
Üretici Ekleyen: qplus
İngilizce
8.08 MB
Problem Bildir!
DOWNLOAD RECOVER MY FİLES
-
http://rapidshare.com/files/217360712/Ontrack_Easy_Recovery_Professional_v.6.0_by_AkrepKral.rar
RAR Şifresi : AkrepKral
bu en iyisi diye biliyorum.Tanıtımında 10 format öncesine bile gidersin diyorlar.o derece :D
-
@Nitrous
Allah razı olsun kardeş. İndiriyorum. Eğer bulabilirse verilerimi dile benden. O derece önemli bir konu :)
@mobydick64
Programı hiç kullandın mı veya bulduğun yerde çok övülüyor mu :G
-
Programin adi o hoca , Get Data Back NTFS tahribat.com/forumsearch.asp de arat.