Bu Sene Kazandığım Yere Gitmezsem Ne Olur ?
-
Bence kazandığın bölüme git.Ha çok mu kötü geldi 1 sene okuyomuş gibi yap öss ye çalış sonraki sene öss ye gir puanın düşmez.Bizim dersanede bi kız vardı van makine de okuyormuş ilk sene gitmiş 2. sene dondurup ist gelmiş geri össye çalışıyordu proje sınıfındaydı :D
-
Adamdaki fanteziye bak. Kazandıkta bi gitmemesi kaldı a.q. Biz 15 senedir uğraşıyoz.
-
şuandan emin ol ki kanka sağlamn kırarlar normalde eşşek gibi çalışıyorsan şu durumda at gibi çalışman gerekir. salaklık yapma git.
okumak istemiyorum dersen; kaydını yaptır ve dondur.
-
Haci sen sinif ogretmenligi mi kazanmistin, kusura bakma karistiriyo olabilirim.
Haci git. Lafimizi dinle git. 4 yillik universite diplomasi al, diploman bulunsun elinde. Gelistirirsin kendini, ben cektim kac sene sen cekme.
-
saolun hocalar iyice düşündüm gidecem ne olacaksa olsun
dediğiniz gibi milelt zor kazanıyor göt atmanın alemi yok artık hayırlısı olsun
-
rahat %70 kirarlar kuzenimden biliyorum. 1 sene git orda tekrar sinava hazirlan sonra kazaninca gecis yaparsin ozaman puan falanda kirilmaz hemde istedigin bolumde olmus olursun eger gitmezsen 2 karti daha fazla caliscan .
-
y.rragı yersin hoca
-
hocam sınav zamanı, tercih zamanı en yakınların dahil olumsuz konuşan seni umutsuzluga sevk eden çok olur, kendimden de biliyorum..bence git diğer imkanlarıda zorlarsın illa o mesleği yapcan diye birşey yok sanırım müdürde olabiliyomuşun..
-
bölüme gitmek istemiyosan kaydını yaptır dondur seneye hazırlan bi daha gir tek kaybın bir dönemlik harç olur ;)
-
gitmek istememe sebebin tam olarak neydi?
kilometrelerse izmirden orduya gidicem sözlüm hariç destek olan bir allahın kuluda yok (: