folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Sene Kazandığım Yere Gitmezsem Ne Olur ?

Bu Sene Kazandığım Yere Gitmezsem Ne Olur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bence kazandığın bölüme git.Ha çok mu kötü geldi 1 sene okuyomuş gibi yap öss ye çalış sonraki sene öss ye gir puanın düşmez.Bizim dersanede bi kız vardı van makine de okuyormuş ilk sene gitmiş 2. sene dondurup ist gelmiş geri össye çalışıyordu proje sınıfındaydı :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Adamdaki fanteziye bak. Kazandıkta bi gitmemesi kaldı a.q. Biz 15 senedir uğraşıyoz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

şuandan emin ol ki kanka sağlamn kırarlar normalde eşşek gibi çalışıyorsan şu durumda at gibi çalışman gerekir. salaklık yapma git.

okumak istemiyorum dersen; kaydını yaptır ve dondur.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Haci sen sinif ogretmenligi mi kazanmistin, kusura bakma karistiriyo olabilirim.

Haci git. Lafimizi dinle git. 4 yillik universite diplomasi al, diploman bulunsun elinde. Gelistirirsin kendini, ben cektim kac sene sen cekme.

I find your lack of faith disturbing.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

saolun hocalar iyice düşündüm gidecem ne olacaksa olsun 

dediğiniz gibi milelt zor kazanıyor göt atmanın alemi yok artık hayırlısı olsun

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ellife
    ellife's avatar
    Dişi

rahat %70 kirarlar kuzenimden biliyorum. 1 sene git orda tekrar sinava hazirlan sonra kazaninca gecis yaparsin ozaman puan falanda kirilmaz hemde istedigin bolumde olmus olursun eger gitmezsen 2 karti daha fazla caliscan .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

y.rragı yersin hoca

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mith
    mith's avatar
    Erkek

hocam sınav zamanı, tercih zamanı en yakınların dahil olumsuz konuşan seni umutsuzluga sevk eden çok olur, kendimden de biliyorum..bence git diğer imkanlarıda zorlarsın illa o mesleği yapcan diye birşey yok sanırım müdürde olabiliyomuşun..

Prozac Fan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bölüme gitmek istemiyosan kaydını yaptır dondur seneye hazırlan bi daha gir tek kaybın bir dönemlik harç olur ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

gitmek istememe sebebin tam olarak neydi?
    kilometrelerse izmirden orduya gidicem sözlüm hariç destek olan bir allahın kuluda yok (:

Toplam Hit: 6943 Toplam Mesaj: 28