Bu Ses Nedir Kafayi Yicem :@ OLAY COZULDU - EKLEDİM.
-
Ben birşey duymadım
Sesten kastettiğin açık kalmış mikrofon sesi gibi olansa bilemedim.
Ama kulakta problem olabilir bir doktora görünmen gerek.
-
hacı sinekler çogaldı bence kulagını temizlettir yada kendin temizle
-
hocam aynısı arkadaşın evde oldu 2 gün sonra annesini babasını cinler kaçırdı arkadaşın kendisini de cinler çarptı
-
Birinin klima dış ünitesi duvarda ses yapiyor oda sana kadar geliyor. Olay bu
-
samaccc bunu yazdıLiquid bunu yazdısamaccc bunu yazdı
Dinlemeli upload edin pls
nereye mesela hocam uyelik falan ugrastirmayacak neresi var oyle?
yukledim hocam
@Enquix35 hocam klima yok binalarda. Serin yer zaten tepe.
@arkinfes lan olm bak git
@djxeon hergun gerekli temizligi yapiyorum hocam bir de sen temizleyip dinlemeyi dene sinek sesiyle alakasi yok sinekler org fulut mu caliyor.
@siberturk hocam kulaklik takmadan ya da telefonu kulagini dibine sokmadan anlasilmiyor cizirti telefondan geliyor ama ses cizirti seklinde degil org ile tuslara biraz uzun basarak bir melodi olusturdugunu dusun oyle bir sey. 10sny falan suruyor ve surekli tekrarliyor arada biraz sure var tabi bzen duymuyorum ama dikkat kesilince illa kulaga geliyor
Liquid tarafından 26/May/20 15:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam ilk dinlediğimde duydum ama sonrakilerde nedense duyamadım çok derinden geliyor. 5+1 bağlayıp mı denesem :) Belki komşunun çocuğu tabletten veya telefondan oyun oynuyordur diycem ama öyle olsa daha fazla ses olması gerek.
-
watervay bunu yazdı
Hocam ilk dinlediğimde duydum ama sonrakilerde nedense duyamadım çok derinden geliyor. 5+1 bağlayıp mı denesem :) Belki komşunun çocuğu tabletten veya telefondan oyun oynuyordur diycem ama öyle olsa daha fazla ses olması gerek.
kulaginin dibine getirmedikce anlasilmiyor hocam cok dipten geliyor ses. ne oldugunu bulduk ilk musait zamanda yazicam
-
Liquid bunu yazdıwatervay bunu yazdı
kulaginin dibine getirmedikce anlasilmiyor hocam cok dipten geliyor ses. ne oldugunu bulduk ilk musait zamanda yazicam
Gerilim mi veriyon hocam :D
-
"BU KADAR MI BOS ADAM VAR YA. BI ZAHMET DINLE OYLE YAZ. DUYAMAZSIN EYV"
adam akıllı online dinlencek yere yükleseydin bilader başta ne diye atar yapıyorsun :D
-
olay neymiş peki ?
çözüldü yazmışsın