folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Sırrı Bilenler Anında Ölür

Bu Sırrı Bilenler Anında Ölür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

Bence ılımlı islamcılar & ( ABD ) amaclarına çoktaan ulaşmış. Ferhan Şensoyun Pardon diye bir tiyatrosu vardı hatta sonradan filmi çekildi. ne hikmetse bu hikayeyide o filme çok benzetiyorum?..

İran şah döneminde hümeynide devrim yapmadan önce askere, haberciye, yazara, halka böyle çok pislik attırmış ve şahlığın ne kadar kötü ve derin ilişkiler içinde olduğunu yalanlarla kamuoyuna getirmişti. yanlış okumadıysam böyleydi ki yanlış okumadım. tezim buydu çünkü. Şu an fethullah gülen hoca efendilerinin türkiye yasağı kalktı yakındır. Yavaş Yavaş yaklaşan özgürlük. Bir ülkede haddinden fazla açlık, ekonomik kriz, aşağılama, ayrım, kayrım, eşitsizlik, hırsızlık, siyasi yalanlar varsa eğer bu birşeylerin o ülkede değiştirildiğini gösterir. artık değişen sana uyarsa iyi uymazsa kötüdür. insanoğluda nankördür.

Neden Ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

unutuğum birkaç bişeyler daha var..

pek muhterem sayın başkaban Recep Tayyip Erdoğanın zamanında İstanbul belediye başkanlığı yaptığı dönemde onaylanmış 200 metrekarelik imar iznine imza atmak için istedeği son model clk200 mercoyu.

Amerika & İsrailin büyük ortadoğu projesine eş başkanlık yapan gene pek muhterem sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanın ıraktaki 1 milyon insanın kıyımına sebep olanlardan birisi olduğunu.

Gene sayın başkaban Recep Tayyip Erdoğanın son derece kızdığım (ananıda al git, kelle, inek, vb. ) lafları.

Bide
    Velev ki Bu ergenekon böyle bir terör örgütü. Velev ki sayın İlhan Selçuk Terorist. Velev ki bu ülkenin kişi başına milli geliri 9800 $ ( bide ytl nereye gitti artık türkiyede $ hesabı yapılıyo ) Velev ki bu ülkede enflasyon çok düşük. Velev ki Velev ki Velev ki.

Ergenekon Davası bir çete davası değildir. Türkiyenin Verdiği bir sınavdır bence. bu kışa türkiyedeki 70 milyon insandan sadece 20 milyonu hergün yemek yiyebilecek peki geri kalanları ? 2 günde 3 günde ... kaç günde bir yemek yiyecek merak ederim.

Neden Ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek

saçmalık bu başka bişey değil, delil yok bişey yok hiç bi halt yok sadece bu tuncay güney denen herifin iddaları var.

lanse edildiği kadar büyük olsa bu örgüt türkiyede kesin bi darbe olmştu tabi darbeler emekli paşalarla, profesörlerle, cumhuriyet gazetesi yazarlarıyla, işçi partisi yöneticileriyle, gazetecilerle ve sinan aygünle olmuyor, bunu bi sindirme hareketi olduğu çok açık.

hele o 24000 silah olayına hala gülüyorum. bizi geri zekalı mı zannediyo bunlar?

yargı sürecinden sonra hepsi beraat edecektir bence, ortada hiç bir delil yok, tamamiyle deli saçması.

bu ergenekon düzmecesine inananlar,savunanlar. kuddusi okkır ın o son halini nasıl unutursunuz, ülke ne hallere geldi. yazık ..

There is no life without struggle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    ha birde su tuncay denek zat.... ya arkadas adami canli yayinda izlediniz sanirim ki herifin bi dedigi digerini tutmuyor.. bu adam ciddi ciddi kafadan.. kafayi yemis.. habire salliyo a.q.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    eee şimdi biz de ölecez mi? :)))

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

bize bişey olmaz herhalde :D ne biliyim. gelişmiş ülkelerde insan kıyımı yerine psikolojik kıyım yapıolar. taban sınıfı insanlarda bu psikolojik baskıyı en çok görenlerden. Diye düşünüyorum. yani anlayacağın biz ölmeyiz herhalde bizim torunlara denk gelir ölme işi :P. Yerse oda

Neden Ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    DkN bunu yazdı:
    -----------------------------
    ahaha komik ya cidden. O kadar ki, yakında m.ö 209 dan beri süregelen tüm kötü olayları ergenekon'a yıkacaklar. Zaten Touman'ı da Maodun öldürmemişti, ergenekon suikast yaptı. İran yobaz devriminden hiçbir farkı yok şu surecin.
    iran devrimi kurşun sıkan askere gül uzatan bir halkla geldi paşam.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    DkN bunu yazdı:
    ahaha komik ya cidden. O kadar ki, yakında m.ö 209 dan beri süregelen tüm kötü olayları ergenekon'a yıkacaklar. Zaten Touman'ı da Maodun öldürmemişti, ergenekon suikast yaptı. İran yobaz devriminden hiçbir farkı yok şu surecin.
    yobaz devrimi.
    Satrancı bile yasaklayan bir devrim,kurşun atanlara gül attılar daha sonra da sunnileri güzelce kestiler yobaz humeyni ve tayfası =)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    erkan07 bunu yazdı:
    DkN bunu yazdı:
    yobaz devrimi.
    Satrancı bile yasaklayan bir devrim,kurşun atanlara gül attılar daha sonra da sunnileri güzelce kestiler yobaz humeyni ve tayfası =)

sana öğretilen bu  anti :)

yıllarca rumların yunanlıların ermenilerin bizi kestiği astığı filmeleri izlemedikmi?

ne oldu şimdi o tür filmlere? şimdi ne olduda dostluk rüzgarları esmeye başladı?

anti kafanı çalıştır bak kuranı oku orda onubunu kes diyormu? ne diye humeyni sunnileri kesmiş olsunki? yani adama sormazlarmı sen nebiçim müslümansın diye ?

demiyor ozamaman bana ne  anlatıyorsun?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    kur'an dedi demiyorum zaten :)
    ona bakarsan kur'an da adam kes dememesine rağmen yavuz binlerce şii kesmemiş midir? :)
    humeynini yaptığı kendi yobazlığıyla alakalıdır,sana anlatma gibi bir derdim yok yazıyorsun cevap veriyoruz.
Toplam Hit: 10534 Toplam Mesaj: 63