Bu Site Nasıl Ayakta Duruyo... Harekete Gececek Olan Var Mı?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Dellus bunu yazdı:
Adam benim bi tıklamamla hit kazanmaz. bu bir. iki hıyar olarak hassasiyet sahibi olmak . hassasiyatini yitirmiş insan olmaktan kat kat iiyidir.Bu arada millet bizim ust kimiligimizdir.Bunu anlamamış hiçkimseye cevap verme tenezzülünü gostermeyiz..
Demekki sen hitin ne olduğunu bilmiyorsun, hıyarlıkla hassasiyetin arasındaki ince çizgiyide kavrayamıyorsun, birde üstüne üstlük bunu meziyet sayıyorsun...
simdi butun bu serefsizlere kufur etmekten dengemi kaybetsem de.Senin hıyarlık dedigin olay , bende kanımı donduruyo.. goze kaş dosunce baska bi rahatsızlık hasıl olur insanda..
Benim gozume kaş duştu,,, sen buna hıyarlık diyosan bu beni baglamaz..
-
@Dellus adlı azcık ger*** arkadaşımız bir tıklamayla bişey olmaz gibi...
Düştüğü durum aynı ortamda esrar içenlerin dumanlarını birbirlerine savurması gibi.
-
dünyada ne sipariş adamlar var yaw IP adresini de site zannediyorlar vay be
millet zaten hep msn de veya başka ortamlarda şerefsizlerin sitelerinin hitini arttırıyo teröristlerin cebini dolduruyo
insanlar bu konularda kolay provake olduğu için insanların bu yönünü rahatça kullanabiliyorlar
-
Dellus,
simdi bu siteyi buraya yazarak vatandaslık görevini yaptıını,ahlaka uygun davrandıgını,üstüne düşeni yaptıgını,vatan millet islam için bişi yaptıgını sanarak basını yastıga koyuyosun gece
ama sana surda 2 saat gercekleri anlatsak ve sende anlasan
anlasanki bu siteleri sagda solda dagıtarak onbinlerce insanın tıklamasını sagladıını,
anlasanki benim tıklamamla hit kazanmaz diye düşünen senin gibi onbinlerce kişi tıklasa ve onbinlerce hit alsa bu site
anlasanki bu hitler sayesinde site reklam gelirleri vs ile paranın amına koysa ve zararlı faaliyetine daha cok zarar eklediini
anlasanki tüm bunların senin basının altından cıktıını ve o insanlara para kazandırdıını
o zaman basını yastıga koyduunda ben salagın önde gideniyim,cahilim,arastırmadan etmeden bilmeden heryere yaydım bunlar sayemde oldu kafamı sikiym reklamın iyisi kötüsü olmazdı halbuki der kendine söver yatardın cahil arkadasım
ve anlasanki sen ve senin gibi düşünen insanlar o siteyi ilk gördüklerinde hiç siklemese,o site yayılmasa ve admininin 3-5 arkadası dısında giren kalmasa,aramalarda cıkmasa ve tüm bu sagladıın yararları saglamamıs olsanızo tip siteler barınamazdı..
-
ben her gön götümü yırtıorum tahribatı için türkiyedeki ilk 630 web sitesi içnideiz, 2000 den beri calışıoruz,
adamlar 1.5 ay içinde maillerden giden adreslerle trdeki ilk 750 nin içine girmişler arkadaş:|
allaha küfür edip, peygamberide üstüne koyup, birde genelkurmaya hakaret eden web sitesi acsam, köşeyede google reklamı koyup, 5-10 kişiye mail yollasam, babamdan para almama gerek yok :|
-
soru : Dellus,un kafasına bir plazanın en üst katından yoğurdu döksek ne olur?
cevap: cacık olur
çoktan seçmeli cvp : ama bu heriften bi cacık olmaz çünki anlamamakta ısrarcı
-
Dellus; senin yaptığın olay bilmemek bilsen belki sende yapmazsın, bana da günde en az 20 tane mail geliyor o site hakkında ama inan ki hic girip bakmadım. Hitin, Türklüğün, Hassasiyetin ne oldugunu bilen böyle birşey yapmaz. Tayyip erdoğana benzetiyom :D istikrar istikrar:D istikrarın a.q Dellus takıl sen tayyipce (L) yay herkese adresi salla boşver hayatını yaşa sittir et öğrenmeyi,bilmeyi,merak etmeyi..
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------ben her gön götümü yırtıorum tahribatı için türkiyedeki ilk 630 web sitesi içnideiz, 2000 den beri calışıoruz,
adamlar 1.5 ay içinde maillerden giden adreslerle trdeki ilk 750 nin içine girmişler arkadaş:|
allaha küfür edip, peygamberide üstüne koyup, birde genelkurmaya hakaret eden web sitesi acsam, köşeyede google reklamı koyup, 5-10 kişiye mail yollasam, babamdan para almama gerek yok :|
-----------------------------haklısın rene bunu yapmayan yok değil bilirsiniz thsgroup vardı battalgazi diye bir lavuk vardı açardı pkk adına siteler küüt haberle filan çıkardı paraya para demezdi reklamdı üyelri kandırız cyberprotest.*** diye bir site açtı aynı şahıs battalgazi adınıda osmanpaşa yaptı açtı osman baydemrini adına nitersitesi yok leylazana adına intersitesi öküz herif birde açtığı gün index atıyor az bekle zaman geçsinde çalışmasın dava ayın 22 sinde açıyor sabah akşama indexli çekilde haberleri çıkıyor
tahribat.com 2000 den beri faaliyette 19 bin üyesi var bu site 6 ayda 22 bin üyeye kavuştu ve hack akademesi diyede milti kandırmak için sistme kurdular her başvurandan 40 ytl alıyorlar :D 22 bin üyeyede bunu toplu mail oalrak atınca 22 binin içnide bir ton hıyar çıkıyor ve bu akademiye kaydoluyor
Cyberprotest.*** has a traffic rank of: 108,026 6 aylık site
Tahribat.com has a traffic rank of: 49,191 8 senelik site
fark yarı yarıya sahte domainin etkisine bakın hele
-
rene hocam çok güzel açıklamış yine her zaman ki gibi.. azcık dinlesek sorun kalmayacakta işte sivrilmek yerine arada bi dinlesek.. bi dinlesekk..
-
çocuğun üstüne amma gitmişsiniz yaw, hazreti rene sende ayıp etmişsin çocuğa hakaret ediyosun yakışmıyo sana ve benden sonraki yorumlardada eminimki sen onun avukatımısın diyenler olacak ama birbirimizle olan diyaloglarımız seviye sınırlarını aşmadan olmalı diye düşünüyorum hıyar demek yerine açıklamak en güzeli eminimki bu kardeşimizde bir daha aynı hatayı yapmaz ve hazreti rene hıyar kelimesi hariç söylediklerinede aynen katılıyorum dediklerin tamamiyle doğru bilinçli toplum olmak gerekiyo eğitim şart ...