Bu Sorun Dvd-RW Denmi ?
-
Arkadaşlar aş resimdeki rorun dvd
yazdırırken 2. diske geçtiğinde yapıyor
Bunun sebebi dvd-rw denmi yoksa başka bir sorunmu?
Yardımlarınız için teşekkürler....
-
Güç ayarlama hatası demiş Dvd-rw ın elektirik kablolarında felan temassızlık olabilir
-
kapayıp açtığımda birkez yazıyor ikincide yapıyor.. Anlamadım nedendir sanmıyorum söker bakarım ama ondan değil....
-
isindigi icin olabilir
dizustu bilgisayar mi ?
-
daha yüksek bi hızda yazdırmayı dene
-
masa üstü bilgisayar bu arada ilk max denedim yine ilki yazdı ikinciye geçinçe puff
-
Yine olmassa neronun başka sürümünü veya başka bi programla dene ,onlarda olmassa boş dvd lerin daha kalitelisiyle dene,oda olmassa ya power supplynde yada dvd-rw nda sorun vardır.
Dvd-rw döndürme motoru bozulmuş olabilirmiş
-
DVD-RW "Power Calibration Error"
aynı sorun bende de var ama çözümünü bilen malesef yok :(
-
böle dvd nin .... Sürekli yenidenmi başlatıcam a.q ya .. Teşekkürler öle yapalım bizde
-
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------DVD-RW "Power Calibration Error"
aynı sorun bende de var ama çözümünü bilen malesef yok :(
-----------------------------
Arkadaşım ben firmware güncellemesi ile sorunu hallettim.. :D üstelik cihazın yazma hızıda arttı...:D:D:DAlalı bayağı olduğu için en fazla 8x ile yazıyordu şimdi 16x yazdı bilmiyorum belki dahada hızlanmış olabilir (20x gibi) :D
Sende bir dene istersen... -
Selamlar...
Arkadaşım aynı sorun benim başıma da geldi. Daha düşük bir hızda yazdırırsan sorun olmayacaktır.
Bunun kanımca iki nedeni olabilir.
1. Kullandığım medyaların hepsi standart değildir. Bazılarında yazılırken hata yapabiliyor. Aynı marka medyalar kullansan dahi aralarında sorunlu olabiliyor.
2. Bilgisayarın ilk medyayı yazdıktan sonra ikincisinde hata veriyor demişsin. Bunun donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ard arda yazacağım medyaları farklı hızlarda yazdırmayı dene. Ama ilk yazdığın medyanın daha yüksek hızına çıkma. En yüksek hızdan en düşüğe doğru yazdırmayı deneyebilirsin.
Ben sorunumu daha düşük bir hızda yazdırarak çözebiliyorum. Kolay gelsin.