Bu Sorunu Çözse Çözse Tahribat Ailesi Çözel
-
Hacı bak zalman fanlar var,süper fanlar ve 50ytl civarımı ne,valla bi tane bilgisayara taktır bi tanede kendin için al çünkü bu sıcak havalarda bayaa iş görür :D bak daha profesyonel bişey istersen sana sıvı soutma öneririm.300ytl civarı bişey görmüştüm,böyle dijital göstergeli falan.Isıyı istediğin dereceye ayarlayabiliyosun fln manyak bişey.Ama tuzlu işte :D haa para veremem şimdi diyosan evde vantilatör varsa kasanın bi kapağını açıp vantilatörü içine doğru yönelt :D buda yoksa 1ytlye satılan ufak vantilatörleri al bağla birbirlerine,düzgünce kur devreyi,adaptörle çalışır hale getirip kullanmayı dene.Başka acaip soutmalarda var ama ev için ideal olanlar bunlar :D
-
aynı sorun bendede var, yalnız benimki işlemcinin çok ısınmasından kaynaklanıyor, mesela birşeyi winrarla compreslemek istediğimde 30/40sn sonra pc donuyor, ayrıca senin pcnin kapanmasebebinin hdd nin ısınması olduğundan eminmisin?
-
Bencede sorun hdd olmaması lazım eger kapanıyorsa senın ıslemcı ney? (muhtemelen p4 3,0 uzerı veya p4 lerin 64 bit serisi)
-
hocam valla bende de aynı sorun oluyordu.. bende kenarda duran bi tane psu fanı vardı.. onu hdd nin altına koydum :D şimdi hiç ısınmıyor.. tek çare fann
-
Ya olmadı ufak bi vantilatör al...
Olay çözülsün...
-
anlaşıldı bi bana bide kasaya vantiletörr heeeee
-
bi d ediğer müridlerin dediklerini yaptıktan sonra güneş gidesiye kadar perdeleri kapalı tut
-
eğer güneş gelen yerleri kapatırsam oda dahada sıcak uluyor
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Ya olmadı ufak bi vantilatör al...
Olay çözülsün...
-----------------------------
la tam benim yöntem :D ama bayağı bi etkili oluyodu :) -
kasaya vantilatör daya xD AMD işlemcisi olan bi arkın taktiği bizim xD
Toplam Hit: 3257 Toplam Mesaj: 21