Bu Sporculardan En İyi Vücut Hangisinde Sizce?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Çoğu fitness model gibi benim idealim de Lazar Angelov :) Adamdaki genler vücut geliştirmek için yaratılmış resmen. Belki yardımcı olur.

since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Hocalar Tyronun omuzlar palhares gibi baba yadigarı genlerden değil bence.Genetik diyorsunuzda genetiğinde olan adam 1 senede bu vücudu yapar olmayan adam 2 senede yapar gibi bir fark var.

benle aynı boydaki adamdan ona benzer bir vücut olmaz diye bişey yok bence.

Nope. Bu işin sencesi bencesi yok hocu. Eşit derecede kas kütlesine ve dağılımna sahip olsan bile aynı görüneceğin anlamına gelmez. Zibilyon çeşit fizyolojik farkın hepsinden önce iskelet yapısı var bir kere. Örneğin ne kadar kasarsan kas dar omuzlara sahipsen, seninle aynı sürede aynı planla çalışmış geniş omuzlara sahip adamlar kadar heybetli görünemezsin.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benim gözümde iyi vücut şu ikisinden fazlası değil.

Kişiden kişiye değişebilecek bir şey sorduğun soru tabi.

Bir çok kız arkadaşım da benimle aynı fikirde.

Senin fotoğraflardan Tyron Woodley gayet iyi bence.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Hocalar Tyronun omuzlar palhares gibi baba yadigarı genlerden değil bence.Genetik diyorsunuzda genetiğinde olan adam 1 senede bu vücudu yapar olmayan adam 2 senede yapar gibi bir fark var.

Nope. Bu işin sencesi bencesi yok hocu. Eşit derecede kas kütlesine ve dağılımna sahip olsan bile aynı görüneceğin anlamına gelmez. Zibilyon çeşit fizyolojik farkın hepsinden önce iskelet yapısı var bir kere. Örneğin ne kadar kasarsan kas dar omuzlara sahipsen, seninle aynı sürede aynı planla çalışmış geniş omuzlara sahip adamlar kadar heybetli görünemezsin.

Zaten sadece omuz ve kemik kalınlığı var başka bir olay yok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

baba inan bazı şeyler genetik

spora ilk yazıldığımda tanıştığım yarma benden daha fazla basarken bu makinede vırt vırt ediodu çok çalışman lazım vs

3 ay sonra ben sonda çalışırken o hala oraya gelememişti

ama bende onun kadar iyi bench basamıodum mesela 

nereye takıtığıma dikkat :D

https://onedrive.live.com/redir?resid=98AA5D323ED8AF5D%211739

DestinatioN tarafından 09/Ağu/14 18:12 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Hocam o kadar adam genetik demiş sen hala yok diyorsun. Gir bi fitness forumuna bak, genlerinde kas şekillerin nasılsa öyle kalır. Yok ben karın kaslarımı dümdüz yapayım yok göğüslerim bitişik olsun yok trapeziusum kafama kadar gelsin. Yok öyle bir şey genler neyse odur bu adamın aynısı olamazsın. Sen kendine göre bir program belirle veya bir hocadan yardım al zaten 6 ay 1 sene sonra(bu sporla çok ilgiliysen çok seviyorsan) kendin bir şeyler öğrenmiş olur ona göre kendine program yazarsın.

Şafak 1152!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Zaten sadece omuz ve kemik kalınlığı var başka bir olay yok

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15947721

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18436694

http://jap.physiology.org/content/jap/early/2010/10/28/japplphysiol.00934.2010.full.pdf

Hocam olayı çözmüş gibi konuşuyorsunda bir sene git sonra konuşalım o zaman seninle. Kas gelişimi kompleks bir fizyolojik süreçtir. Öyle şu var, bu yok hehe demekle olmuyor. Vücut geliştirmede genetik faktörü herkes tarafından gayet iyi bilinmekte. Bu demek değil ki motivasyonun kaybolsun. Hayır. Aksine bu yazdığın adamlar gibi görünmek için değil, kas kütleni arttırıp güçlenmek için git. 

Ben sana bu adamlar kadar kas yapamazsın demedim, bu adamlar kadar kas yapsan bile aynı görünmeyebilirsin dedim. Zaten pro bodybuilder ya da fitness model falan olmayacaksan o genetik faktörler seni engleyemeyecektir.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    CaniSokucu bunu yazdı

Hocam o kadar adam genetik demiş sen hala yok diyorsun. Gir bi fitness forumuna bak, genlerinde kas şekillerin nasılsa öyle kalır. Yok ben karın kaslarımı dümdüz yapayım yok göğüslerim bitişik olsun yok trapeziusum kafama kadar gelsin. Yok öyle bir şey genler neyse odur bu adamın aynısı olamazsın. Sen kendine göre bir program belirle veya bir hocadan yardım al zaten 6 ay 1 sene sonra(bu sporla çok ilgiliysen çok seviyorsan) kendin bir şeyler öğrenmiş olur ona göre kendine program yazarsın.

Tyronun genetiği nedir ne değildir bilmem kemiği benimkisinden biraz kalın ve omuzları benim çalışsamda açamayacağım kadar geniş buraya kadar genetik.Ama omuzlar hariç ben düzenli çalışmayla bu adamınkisi gibi bir vücut yapabileceğime inanıyorum.

Badr Hari gibi olacam demiyoz anasını satayım :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Oha adamın 1 yılda olmak istediği vücuda bak. Bu vucudu yapabilmek için sıkı çalışma lazım. Genetikte el verirse 3-4 yılda yaparsın anca.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

baba inan bazı şeyler genetik

spora ilk yazıldığımda tanıştığım yarma benden daha fazla basarken bu makinede vırt vırt ediodu çok çalışman lazım vs

3 ay sonra ben sonda çalışırken o hala oraya gelememişti

ama bende onun kadar iyi bench basamıodum mesela 

nereye takıtığıma dikkat :D

https://onedrive.live.com/redir?resid=98AA5D323ED8AF5D%211739

hocam o sen misin dişlerin çıtırdayıp beyin damarın patlıcak hani nefes kontrolü :D benim de salonda bi tanıdık vardı çocuk lat pulldow da 100'e çıss pıss yapa yapa çekip salıyo du çekil lan dedim o öle mi yapılır felan giriştim mevzuya kaldırdım bunu oturdum ayaklarım yerden kesildi çekme kolu inmedi mk :D 

piiiranha9242 tarafından 09/Ağu/14 18:41 tarihinde düzenlenmiştir

..Morali hep bozuk olan insan..
Toplam Hit: 7002 Toplam Mesaj: 25