Bu Sporculardan En İyi Vücut Hangisinde Sizce?
-
KrypT bunu yazdıu235 bunu yazdıKrypT bunu yazdıu235 bunu yazdı
Hocalar Tyronun omuzlar palhares gibi baba yadigarı genlerden değil bence.Genetik diyorsunuzda genetiğinde olan adam 1 senede bu vücudu yapar olmayan adam 2 senede yapar gibi bir fark var.
benle aynı boydaki adamdan ona benzer bir vücut olmaz diye bişey yok bence.
Nope. Bu işin sencesi bencesi yok hocu. Eşit derecede kas kütlesine ve dağılımna sahip olsan bile aynı görüneceğin anlamına gelmez. Zibilyon çeşit fizyolojik farkın hepsinden önce iskelet yapısı var bir kere. Örneğin ne kadar kasarsan kas dar omuzlara sahipsen, seninle aynı sürede aynı planla çalışmış geniş omuzlara sahip adamlar kadar heybetli görünemezsin.
Zaten sadece omuz ve kemik kalınlığı var başka bir olay yok
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15947721
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18436694
http://jap.physiology.org/content/jap/early/2010/10/28/japplphysiol.00934.2010.full.pdf
Hocam olayı çözmüş gibi konuşuyorsunda bir sene git sonra konuşalım o zaman seninle. Kas gelişimi kompleks bir fizyolojik süreçtir. Öyle şu var, bu yok hehe demekle olmuyor. Vücut geliştirmede genetik faktörü herkes tarafından gayet iyi bilinmekte. Bu demek değil ki motivasyonun kaybolsun. Hayır. Aksine bu yazdığın adamlar gibi görünmek için değil, kas kütleni arttırıp güçlenmek için git.
Ben sana bu adamlar kadar kas yapamazsın demedim, bu adamlar kadar kas yapsan bile aynı görünmeyebilirsin dedim. Zaten pro bodybuilder ya da fitness model falan olmayacaksan o genetik faktörler seni engleyemeyecektir.
ya hacım zaten ben bu adamın aynısı olacam demiyorum hani sen o adama bakınca ne görüyorsun çok çalışılmış omuz ve iyi çalışılmış göğüs işte ondan sonra orta derece çalışılmış bir karın,trapez yok vs vs bundan bahsediyorum.
-
Simdi baslarsan 3 guzel steroid kurle Tarec Saffiedine gibi olursun .
iki bucuk uc senede de digerleri gibi kas goruntun olmasa da ayni oranda kas kutlesine sahip olabilirsin. Goruntu kismi ise genetigine bagli olarak onlardan daha da iyi veya hic alakasi olmayan bir tip cikar..

Benim genetigim bu herifin hemen hemen aynisi. Ha dersen gic bukadar kaslandinmi 2006 ki zirve halim bile bu kadar hacme sahip degildim ama cut lar ayniydi bu herifin daha az hacimlisini dusun. Vucudumuz nerdeyse bire bir ayni benimde sag gogsum sol gogsume gore kucuk. Ne yaparsan yap simetri bozuk genetik iste.. Arkadaslarin demek istedigide bu.. Onlardan daha fazla kas yapabilirsin ama eger yaradilisinda o vucut tipi yoksa. estetik cerrahi bile yapsan bir yere kadar benzersin..
up to 75 kilo junior yarismasi katilimcilarina bak genetikten kasti daha iyi anlarsin
mclaren tarafından 10/Ağu/14 05:46 tarihinde düzenlenmiştir
-
mclaren bunu yazdı
Simdi baslarsan 3 guzel steroid kurle Tarec Saffiedine gibi olursun .
iki bucuk uc senede de digerleri gibi kas goruntun olmasa da ayni oranda kas kutlesine sahip olabilirsin. Goruntu kismi ise genetigine bagli olarak onlardan daha da iyi veya hic alakasi olmayan bir tip cikar..

Benim genetigim bu herifin hemen hemen aynisi. Ha dersen gic bukadar kaslandinmi 2006 ki zirve halim bile bu kadar hacme sahip degildim ama cut lar ayniydi bu herifin daha az hacimlisini dusun. Vucudumuz nerdeyse bire bir ayni benimde sag gogsum sol gogsume gore kucuk. Ne yaparsan yap simetri bozuk genetik iste.. Arkadaslarin demek istedigide bu.. Onlardan daha fazla kas yapabilirsin ama eger yaradilisinda o vucut tipi yoksa. estetik cerrahi bile yapsan bir yere kadar benzersin..
up to 75 kilo junior yarismasi katilimcilarina bak genetikten kasti daha iyi anlarsin

Haa şimdi daha iyi anladım hocam.
-
hacı 1 numarayı direkt eledim. ne o öyle kilodun izi çıkmış QEWQQwe