Bu SSD Lerden Hangisini Alayım?
-
celik bunu yazdı
ssd alıcaksan corsair'den şaşma
ben şu ana 850 evo kullanıyorum, gayet iyi
sadece okuma yazma değerlerine bakıp kanma 750 evo çok başarılı bir cihaz değil
bazı arkadaşlarda tam tersi ikisinide kullandım gözle görülür bir fark yok diyorlar
-
Aralarindaki fark chipsetlerinden bir tanesinin omru 1.5m saat digeri 2m saat.
Edit: biri on yil garantili digeri 3 yil
ayhun tarafından 01/Eki/16 16:45 tarihinde düzenlenmiştir -
ayhun bunu yazdı
Hankısının?
-
ooo kardeşim nyapıon isim tayfundu değilmi ne günlerdi be :) Nyapıosun nasılsın hala yurtdısındamısın neyse
Çünkü zaten onun ömrü bitene kadar onun iki katı boyutta vnand ssdler 100 tl olur.
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam 10mb okumayı farketmezsin bile, eğer çok yoğun yazacaksan 100 tl daha ver. Yok c: diski yapıcam windows falan kurucam diyosan verme.
Çünkü zaten onun ömrü bitene kadar onun iki katı boyutta vnand ssdler 100 tl olur.
Şeyhin lafının üstüne laf olmaz )
-
ltcelik bunu yazdıayhun bunu yazdı
Hankısının?
850 pro 2m saat 10 yil garanti
Evo 750 1.5m saat 3 yil garanti
-
-
840evo kullanıyorum 840 dan aşağısını alma derim 850pro al derim ben çok memnunum 7tb veri yazmışım sorun çıkartmadı
-
internette çoğu kaynak benchmark sonuçlarına bakmadan farkı anlayamazsın falan yazmışda yine performans olarak farkediyor uzun sürede demişler.