Bu SSD Lerden Hangisini Alayım?
-
arkadaslar alayımmı ben oyun felan oynamıyorum sadece nette geziyorum öyle masaüstü işleri felan yapıyorum sadece
büyük bir fark yaşarmıyım ? bu aksam alasım geldide :d para book :d
Samsung 120GB bunu alcam alırsam
do_som tarafından 02/Eki/16 14:44 tarihinde düzenlenmiştir -
en az 256 al hoca ve pro al uzun zamandır kullanıyorum gayet memnunum.
-
rappermcs bunu yazdı
peki dediğim olaylarda gözle görülür bir farkı olurmu hocam hız tutkunuyumda :D
-
do_som bunu yazdırappermcs bunu yazdı
peki dediğim olaylarda gözle görülür bir farkı olurmu hocam hız tutkunuyumda :D
hocam 120gb kesinlikle yetmeyecek windows artı 2-3 işe yarar program (office, photoshop vs) kurdu mu darlanmaya başlayacaksın..
ben araştırdığım dönemde evo ile pro arasında farkedilir bir hız olduğuyla ilgili yazılar okumuştum.. evo almadığım için karşılaştıramıyorum. pro yu takribi 1 yıldır kullanıyorum maasallah tık demedi performans konusunda da başka bişeyde de..
-
teşekkürler hocam
-
120gb alma sakın pişman olursun, biraz daha koy 240 yada 256 al markadan modele göre değişiyor, sen 120 aldığında zaten o 108 gm civarına gelcek e windows kurdun gitti 10-15 gb sana ne kaldı 90 gb yetmez.
120 alma üstünü al ;)
-
lazım olan varsa dediğim gibi 850 evo 240 gblik açılmamış var. 300 tl den satabilirim.
-
archair23 bunu yazdı
120gb alma sakın pişman olursun, biraz daha koy 240 yada 256 al markadan modele göre değişiyor, sen 120 aldığında zaten o 108 gm civarına gelcek e windows kurdun gitti 10-15 gb sana ne kaldı 90 gb yetmez.
120 alma üstünü al ;)
ben zaten 250 alıcam hocam.120 de kullandım biraz sıkıntılı oluyor 120.
-
arkadaşlar bütce fazla yok varda farklı şeylere bar :D
Samsung 250GB 750 EVO MZ-750250BW SSD
bu iyimidir ?
-
konuyla hafiften bağlantılı olarak : hybrid ssd mi yoksa ssd mi ? performans olarak yakın olması için belli bir sürenin geçmesi gerekiyormuş sanırım hybrid ile . en çok kullanılan dosyaları ssd bölümüne mi taşıyordu sistem ? öyle bi detayı var sanırım ...
edit : boşver yw , 1tb mekanik diske 8gb ssd şeklinde oluyor hybrid ler ... neye yeticek -,-
radres tarafından 03/Eki/16 20:21 tarihinde düzenlenmiştir