Bu Tarz Dizi Veya Anime Önerisi Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Fringe hocam 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

naruto izledinmi ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

supernatural dctor who last resort arrow yedi numara :D

İts My Life. NOW or NEVER
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Falling skies

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

The big bang theory

Komedi, bol bol zeka unsuru var. İneklik falan var. Bir bölümü 20dk. Arada eğlenmek istersen çerez niyetine biçilmiş kaftandır. Ama metafizik unsurlar yok.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

lie to me olabilir tv2 de denk gelmiştim biraz izlemiştim ama the mentalist tadında olduğunu düşünüyorum.

chuck tadında bir dizi daha var eski biraz "jake 2.0" 1 sezon ama türkçe altyazı bulamamıştım ingilzice altyazı ile izlemiştim.  

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

The X-Files ve The Oz gerçi The Oz verken herkes eşşeğini geri bağlamalı,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Yeni anime serilerinden btooom ve sword art online izlenebilir.

Bir tane de basketbol ile ilgili vardı da adını hatırlayamadım. Bu da yeni bir seri hemde güzel, komedi ve karakter gelişimi filan iyi bir seridi de hatırlayamadım neyse hatırlarsam yazarım.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

öyle çok film dizi izleyen biri değilim ama eskiden ingilizce listeningi geliştirmek için avatar the last airbender i izlemiştim. araştırmama göre

piyasadaki en iyi ve kolay ingilizce aksanına sahip. 4 sezondu sanırım, dediğin tarzda doğa üstü şeyler falan var.azcık ingilizcen varsa ingilizce alt

yazılı olarak izleyebilirsin sonra alt yazıyı kaldırıp izleyebilirsin..  ama türkçe alt yazılı izlemek de zevklidir.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

arrow izle hocam yeni başladı gayet iyi

Toplam Hit: 5426 Toplam Mesaj: 50