Bu Tarz Dizi Veya Anime Önerisi Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Code geass i kesinlikle izle. R1 çok iyi değildir. Hatta bu mu lan diye bir tepki verebilirsin. Ama Code Geass R2 gibi bir anime yok hiçbir yerde. Hala etkisindeyim geçen sene izlememe rağmen.

Bu arada 97 yapımı Rurouni Kenshin ı da önerebilirim. Ama ilk 30 bölüm biraz çocukça. Olaylar 30. bölümden sonra başlıyor.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    Lambo bunu yazdı

reyiz sword art online ı izle dövüş istiyosan. Geas ve ya deatnote tarzı için steins;gate i şiddetle öneririm alanının en iyisidir gözümde

edit: bırak upları oglum başla steins gate e :D

sword art online'da dövüş mü kaldı usta. yeşil çam'a döndü

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    RaAmLis bunu yazdı

Yeni anime serilerinden btooom ve sword art online izlenebilir.

Bir tane de basketbol ile ilgili vardı da adını hatırlayamadım. Bu da yeni bir seri hemde güzel, komedi ve karakter gelişimi filan iyi bir seridi de hatırlayamadım neyse hatırlarsam yazarım.

Kuroko's Basketball. Slam Dunk'ın hızlandırılmış versiyonu gibi :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Code geass i kesinlikle izle. R1 çok iyi değildir. Hatta bu mu lan diye bir tepki verebilirsin. Ama Code Geass R2 gibi bir anime yok hiçbir yerde. Hala etkisindeyim geçen sene izlememe rağmen.

Bu arada 97 yapımı Rurouni Kenshin ı da önerebilirim. Ama ilk 30 bölüm biraz çocukça. Olaylar 30. bölümden sonra başlıyor.

geass'a bu mu lan diye çarpılır hocu :F izledim ve şiddetle tavsiye ederim

rurouni için ise favorim olmasa da izlenecek anime 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Anime olarak Hunter X Hunter

Karakter dizisi olarak da: Bones,Lie to Me (yarım kaldı) , Dexter, Touch (tam olarak olmasa da öyle), Suits (2 avukat etrafında dönüyo)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mahzal bunu yazdı

DRAGON BALL !

İZLE ULA İZLE HER ŞEYDEN GÜZEL :D

İZLENEBİLECEK HER ŞEYDEN GÜZEL :D

itsin oglum sen adam degilsin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ha biraz psikopat içerikli anime istersen sana mirai nikki yi öneririm.

O kız ne manyak bi kafaya sahiptir kardeşim :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

steins gate ve guilty crown'u indirmeye başladım umarım dediğiniz gibi çıkar :F

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

---- dizi olarak ----

chuck-house-prison break-sherlock-the mentalist vs. gibi bu tarz yani başrol elemanın farklı bi özelliği sayesinde 'zekası olur bi deney sonucu olur filan' sivrildiği bişileri değiştirdiği tarzda dizi arıyorum

---- anime olarak ----

fma-one piece - fate zero - bleach - darker than black vs. (ne olur bu sefer death note demeyin la)

doğa üstü güçlerin savaşın ve komedinin bol olduğu türde anime arıyorum.

yurta çıktım aşırı derecede bol vaktim var ve izleyecek bişi kalmadı arşivde önerilieriniz bekliyorum.

not: umarım anlatabilmişimdir 2 türde de ucuk şeyler arıyorum işte örnekler yeterli gelir sanırım siz yazın izlemediklerim arasından seçer indiririm ben

hepinize teşekkürler şimdiden

dizi olarak tam istedigin 2 dizi var 1.white collar  2,suits   + bunlara ek olarak blue mountain state dizisini de tavsite ederim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    logas bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

---- dizi olarak ----

chuck-house-prison break-sherlock-the mentalist vs. gibi bu tarz yani başrol elemanın farklı bi özelliği sayesinde 'zekası olur bi deney sonucu olur filan' sivrildiği bişileri değiştirdiği tarzda dizi arıyorum

---- anime olarak ----

fma-one piece - fate zero - bleach - darker than black vs. (ne olur bu sefer death note demeyin la)

doğa üstü güçlerin savaşın ve komedinin bol olduğu türde anime arıyorum.

yurta çıktım aşırı derecede bol vaktim var ve izleyecek bişi kalmadı arşivde önerilieriniz bekliyorum.

not: umarım anlatabilmişimdir 2 türde de ucuk şeyler arıyorum işte örnekler yeterli gelir sanırım siz yazın izlemediklerim arasından seçer indiririm ben

hepinize teşekkürler şimdiden

dizi olarak tam istedigin 2 dizi var 1.white collar  2,suits   + bunlara ek olarak blue mountain state dizisini de tavsite ederim

diziler güzelmiş reiz attım listeye saol

blue montain çok boka sardı yav bide aşırı derecede sapıklık var bi yerden sonra izlenmiyor :F

Toplam Hit: 6243 Toplam Mesaj: 50