Bu Tarz Dizi Veya Anime Önerisi Olan ?
-
Code geass i kesinlikle izle. R1 çok iyi değildir. Hatta bu mu lan diye bir tepki verebilirsin. Ama Code Geass R2 gibi bir anime yok hiçbir yerde. Hala etkisindeyim geçen sene izlememe rağmen.
Bu arada 97 yapımı Rurouni Kenshin ı da önerebilirim. Ama ilk 30 bölüm biraz çocukça. Olaylar 30. bölümden sonra başlıyor.
-
Lambo bunu yazdı
reyiz sword art online ı izle dövüş istiyosan. Geas ve ya deatnote tarzı için steins;gate i şiddetle öneririm alanının en iyisidir gözümde
edit: bırak upları oglum başla steins gate e :Dsword art online'da dövüş mü kaldı usta. yeşil çam'a döndü
-
RaAmLis bunu yazdı
Yeni anime serilerinden btooom ve sword art online izlenebilir.
Bir tane de basketbol ile ilgili vardı da adını hatırlayamadım. Bu da yeni bir seri hemde güzel, komedi ve karakter gelişimi filan iyi bir seridi de hatırlayamadım neyse hatırlarsam yazarım.
Kuroko's Basketball. Slam Dunk'ın hızlandırılmış versiyonu gibi :)
-
DrKill bunu yazdı
Code geass i kesinlikle izle. R1 çok iyi değildir. Hatta bu mu lan diye bir tepki verebilirsin. Ama Code Geass R2 gibi bir anime yok hiçbir yerde. Hala etkisindeyim geçen sene izlememe rağmen.
Bu arada 97 yapımı Rurouni Kenshin ı da önerebilirim. Ama ilk 30 bölüm biraz çocukça. Olaylar 30. bölümden sonra başlıyor.
geass'a bu mu lan diye çarpılır hocu :F izledim ve şiddetle tavsiye ederim
rurouni için ise favorim olmasa da izlenecek anime
-
Anime olarak Hunter X Hunter
Karakter dizisi olarak da: Bones,Lie to Me (yarım kaldı) , Dexter, Touch (tam olarak olmasa da öyle), Suits (2 avukat etrafında dönüyo)
-
mahzal bunu yazdı
DRAGON BALL !
İZLE ULA İZLE HER ŞEYDEN GÜZEL :D
İZLENEBİLECEK HER ŞEYDEN GÜZEL :D
-
Ha biraz psikopat içerikli anime istersen sana mirai nikki yi öneririm.
O kız ne manyak bi kafaya sahiptir kardeşim :D
-
steins gate ve guilty crown'u indirmeye başladım umarım dediğiniz gibi çıkar :F
-
Kreyzi bunu yazdı
---- dizi olarak ----
chuck-house-prison break-sherlock-the mentalist vs. gibi bu tarz yani başrol elemanın farklı bi özelliği sayesinde 'zekası olur bi deney sonucu olur filan' sivrildiği bişileri değiştirdiği tarzda dizi arıyorum
---- anime olarak ----
fma-one piece - fate zero - bleach - darker than black vs. (ne olur bu sefer death note demeyin la)
doğa üstü güçlerin savaşın ve komedinin bol olduğu türde anime arıyorum.
yurta çıktım aşırı derecede bol vaktim var ve izleyecek bişi kalmadı arşivde önerilieriniz bekliyorum.
not: umarım anlatabilmişimdir 2 türde de ucuk şeyler arıyorum işte örnekler yeterli gelir sanırım siz yazın izlemediklerim arasından seçer indiririm ben
hepinize teşekkürler şimdiden
dizi olarak tam istedigin 2 dizi var 1.white collar 2,suits + bunlara ek olarak blue mountain state dizisini de tavsite ederim
-
logas bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
---- dizi olarak ----
chuck-house-prison break-sherlock-the mentalist vs. gibi bu tarz yani başrol elemanın farklı bi özelliği sayesinde 'zekası olur bi deney sonucu olur filan' sivrildiği bişileri değiştirdiği tarzda dizi arıyorum
---- anime olarak ----
fma-one piece - fate zero - bleach - darker than black vs. (ne olur bu sefer death note demeyin la)
doğa üstü güçlerin savaşın ve komedinin bol olduğu türde anime arıyorum.
yurta çıktım aşırı derecede bol vaktim var ve izleyecek bişi kalmadı arşivde önerilieriniz bekliyorum.
not: umarım anlatabilmişimdir 2 türde de ucuk şeyler arıyorum işte örnekler yeterli gelir sanırım siz yazın izlemediklerim arasından seçer indiririm ben
hepinize teşekkürler şimdiden
dizi olarak tam istedigin 2 dizi var 1.white collar 2,suits + bunlara ek olarak blue mountain state dizisini de tavsite ederim
diziler güzelmiş reiz attım listeye saol
blue montain çok boka sardı yav bide aşırı derecede sapıklık var bi yerden sonra izlenmiyor :F