Bu Tarz Sitelerden Klasör Halinde Nasıl Dosya İndirilir?
-
http://bobgentile.com/Music/Other/
Muritler google'da müzik arama yapınca bu tarz siteler geliyor adamın iyi bir playlisti var almak istiyorum ama tek tek indirmek çok yoruyor klasör halinde nasıl indirebilirz filezilla veya ssh ile ftpymiş gibi bağlanırım dedim ama cahilliğimi farkettim beceremedim, önerilerinizi bekliyorum.
-
şöle bir öneri
chrome kullanıyorsan Link2Clip eklentisi var.
Linkleri seçip sadece bu linklerin URL'lerini kopyala diyebiliyorsun.
Sonra da daya IDM'ye gitsin. Bi zahmet klasörleri de sen oluştur :)
-
güzel düşünce hocam olmadı o tarz yaparım ama merak ettim böyle sitelere direk bağlanabilen içindeki dosyaları gösteren programlar yokmu onları merak ettim biraz da.
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------güzel düşünce hocam olmadı o tarz yaparım ama merak ettim böyle sitelere direk bağlanabilen içindeki dosyaları gösteren programlar yokmu onları merak ettim biraz da.
-----------------------------yok hocam hosttan engelli zaten öyle şeyler
-
Flashget 1.9.6 versiyonunu bul, indir, kur, aç, f7'ye bas, adres çubuğuna linki yaz, toplu halde seçip indirebilirsin. Eskiden flash oyun indirirdim bu şekilde artık bu yöntemin çalıştığı site kalmadı ne günlerdi...
-
idm ile de olur playlistteki müziklerin hepsini başlatırsan hepsinin indirme linki çıkar köşede çıkan idm indirme butonunda sonra da seri seri tıklarsın daha serisini bilmiyorum valla hocam :)
-
idm zaten bu işi fazlasıyla görüyor başka programa ne gerek var
ahaa ispatı

-
En kolayı Flashgete sürükle bırak ordaki listeyi hepsini çeker.
ben jdownloader kullanıyorum o da yapar
-
downlander lar bunun için var mübarek insan.. :D
linkleri gör sonra hepsini idm tarzı downladeer da aç indirsin .. -
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------En kolayı Flashgete sürükle bırak ordaki listeyi hepsini çeker.
ben jdownloader kullanıyorum o da yapar
-----------------------------aynen hacım flashgeti kuruyorsun pc ne indirmek istediğin sayfada boş bir yere sağ tıklayarak alayını flashgeet ile indir diyorsun o sana hangi uzantılı dosyaları indireyim diye soracak istediklerine click koyarak indirmeye başla ki flashget parça parça indirir hızlı indirir. :)
-
tamamdır muritler çok sağolun idm yi pek sevmem ne indirirsem karışıyor ama flashget le deneyeyim :)