Bu Truva Atı Tekrar Tekrar Geliyor.Nasış Temizliycem?
-
resimdeki truva atı sürekli tekrarlanıyor.tam olarak nasıl temizleyebilirim .teşekkürler
-
Malwarebytes Anti-Malware + ESET Smart Security
-
o nasıl bir antivirüs öyle :D beni koru yazmış :D
sen combofix ile bir tarat ardından ya essentials yada avast free kur dahada birşey olursa gel sen birşey bilmiyorsun de.
-
Nadiren virüs sorunu yaşarım, yaşadığımda da şöyle yaparım;
Bir usb belleğe linux tabanlı bir işletimi sistemi kurarım, bilgisayarı usb'den açarım ve virüsün kök dosyasını bulur silerim. Zira senin temizlediğin dosya kök dosya değil uzantıdır. Uzantıyı da temizlemek bir işe yaramaz. Bu şekilde çözemediğim sorun olmadı hiç.
Ya da diğer garantili bir eseçenek, Drive Vaccine PC Restore Plus kurabilirsin (forumda var)
Ne bilgisayarı kasar, ne yer kaplar, ne de olumsuz bir yönü vardır. Herhangi bir durumda çalıştır sistemi geri yükle olay hallolsun.
-
ne zaman kendi bilgisayarımda virus bulsam direk format atarım, hastalık oldu artık :(
-
hocam sistem geri yüklemeyi tamamen kapat daha sonra combofix ile tarat hiç birşey kalmaz :) daha sonra sistem geri yüklemeyi açabilirsin tabi :)
-
kazasker1 bunu yazdı
Nadiren virüs sorunu yaşarım, yaşadığımda da şöyle yaparım;
Bir usb belleğe linux tabanlı bir işletimi sistemi kurarım, bilgisayarı usb'den açarım ve virüsün kök dosyasını bulur silerim. Zira senin temizlediğin dosya kök dosya değil uzantıdır. Uzantıyı da temizlemek bir işe yaramaz. Bu şekilde çözemediğim sorun olmadı hiç.
Ya da diğer garantili bir eseçenek, Drive Vaccine PC Restore Plus kurabilirsin (forumda var)
Ne bilgisayarı kasar, ne yer kaplar, ne de olumsuz bir yönü vardır. Herhangi bir durumda çalıştır sistemi geri yükle olay hallolsun.
ben de aynı işi linuxsüz f8 güvenli mod ile yapıyorum, hiç antivirüs ile uğraşmaya gerek kalmıyor..
-
anrivirüsü sil şaka yapmıyorum cahillik mutluluktur
-
TheKorsans bunu yazdı
ne zaman kendi bilgisayarımda virus bulsam direk format atarım, hastalık oldu artık :(
Aynen :D
-
Bütün cevaplar için teşekkürler.
-
combo hocam sonra da avast yükle enable durumunda kalsın..
eskiden trojan remover vardı..hey gidi günler