Bu Türk Telekom Ne Yapmaya Çalışıyor ?
-
58 :S
-
Milamber bunu yazdı:
-----------------------------
benim tahminim paralarını geri alamazsın ancak bir sonraki faturanın düşük gelmesini sağlarlar. Ancak tüketici haklarını savunan ve telekoma karşı şiddetli tepki gösteren dernekler var. Buralarla iletişime geçmeyi dene. Telekom aslında böyle değildi ne zaman özelleşti böyle oldu. ayrıca gerçekten daşşaklı bir avukata gidersen oda uğraşmayı kabul ederse hem kendi parasını alır telekomdan hemde senin aldığın parayı çok büyük olarak geri alır. Örneğin sen geçmiş tarihlerde ödemelerin olduğunu belirtir ancak telekomun fazla faturaları yüzünden madden ve manen zarara uğradığını belirtir ve bu durumu delillerle kanıtlarsan çok rahat kazanırsın ki o durumda maddi olarak sadece paranı geri alırsın manevi olarakta tazminat alırsınki manevi olarak yıprandığını belirten sağlam bir heyet raporu alacağın paranın bir kaç bin lirayı geçmesini sağlar ama dediğim gibi burada avukatın dişli olması ve uğraşmayı kabul etmesi lazım.
-----------------------------e tabi gerçekten baksana 45 tl olan faturayı nasıl olur da bana utanmadan 66 tl yollarlar ? sence de bunda bir gariplik yok mu ? diğer faturalarda evlere şenlik zaten. Sanki insanla dalga geçiyorlar
-
bende sınırsız a geçtigimde , bi sonraki ay 10 15 lira falan fazlalık ödedim. sonraki ay normale dönmüştü. o bile canımı sıkmıştı seninki daha betermiş Allah sabır versin :) ttnetinde belasını...
-
iki aydır hiç görüşme yapmadığım Telefona 45 ila 55 gibi Rakamlarda Fatura geliyor, Neyin nesidir bu olanlar anlamadım... Borcum felanda yok. Sabit ücreti anlıyabilirim ama bu sabit ücretin çok çok üzerinde...
-
:) en iyisi kocnet
-
aynen benimde böyle +50 liralarda geliyo ne biçim sınırsız tarife bu gelen faturanın yanında sınırsız tarife yazıo ama fatura +50 lira kısacası Türk Telekomdan inciler
-
Scolfield bunu yazdı:
aynen benimde böyle +50 liralarda geliyo ne biçim sınırsız tarife bu gelen faturanın yanında sınırsız tarife yazıo ama fatura +50 lira kısacası Türk Telekomdan inciler
-----------------------------ya telekom resmen halkı soğan gibi soyuyor. ama suç bizde neden tepkimizi gerektiği gibi ortaya koymuyoruz.
Duyduğuma göre cep telefonları yaygınlaştığı için millet ev telefonlarını iptal ettiriyorlarmış.
bizim mahallede de 2 kişi geçen gün ev telefonunu konuşmadıkları halde fatura geldiği için kapattırdılar.
şimdi de telekom panikledi. sabit telefonlarda %75 lere kadar varan indirimler yoldaymış :D
şimdi halktan korkmaya başladılar işte. 8 mbite kadar da internetin ortaya çıkarılması sırf bu yüzden zaten
şimdi anlamadığım bişey var 8 mbite kadar 4 gb kotalı demişler. adamın evinde 8 mbit internet olsa hiç birşey indirmese
o kota yine 1 günde biter. bunların amacı millete kotayı aşırtıp daha fazla para almak
-
benimde sınırsız ama ayda ikişer ücer sokuolar o yüzden fazla acıtmıyo..:D Alıştık artık zkilmeye sesimizi çıkarmıyoz hiç..:D
-
Ben böyle sistemin taa aq...
Sözde 8mbit sınırsıza geçtik hızı 1mbit den fazla değil...
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
TÜRKTELEKOM diorki ''piPim Hıyar Yesende Bu YemesenDe'' ;)
-----------------------------:D
Edit Büdüt : Yorum Eklemeyi Unutmuşum.Bu vesileylede eklemiş oldum.