folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Ülke 50 Yıl Daha Düzelmez...

Bu Ülke 50 Yıl Daha Düzelmez...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bu lafa resmen imzamı atarım.deli olmamak mümkün değil..bu gün dışarı çıktım ve yolda gidiyordum evimin önündeyim..yolun haline bir baktım aman allahım!!! bu yol olamaz dedim.olay şöyle başladı:

1 hafta önce düzgün olan yolumuzun deştiler içine beton boru gibi birşeyler yerleştirdiler..sonra üstünü geri kapattılar..sonuç şu ki yol geri kapandı ama yola yol demeye bin şahit ister..çukurlu yamalı bir yol oldu..şaşırmıyorum artk hiçbirşeye..yani bu yolun olmadıgını görüyorsun arkadaş..olmayacagınıda biliyorsun.yol bozuk olacak bu sekilde yaparsan..e nie halen böle devam ediyorsun sorusunun cevabını aradım ve bu başlık çıktı.

düşününce anladım ki biz daha 50 yıl düzelmeyiz şimdi düzelmeye başlasak.bu ülkede torpille iş yapıldıgı sürece düzelmeyecek!! bu yolu denetleyen adam garanti oraya torpille geldi..bilmem kimin bilmemnesiydi bu adam..adamın iş umrunda tabi olmaz düşünce belli..amannn beni buraya amcam getirdi daha kimse alamaz..bu düşünce yapısı değişmedigi surece ilerleyemeyecez..

değişmesi gereken şu : amca beni işe alırmısın dediginde banane git kendin gir denildigi zaman biz başaracaz birşeyleri..çünkü herkes böyle düşündügünde bi işi yapacak olan kişi aralarında en iyi olan kişi olacak..babasının amcasının oglu olmayacak..torpille gelmedigi için geri gidişi olacak..o zmn adam işinide düzgün yapar yolunuda..

benim hiç umudum yok tabi bu anlayışın değişeceğine orasu ayrı...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

az önce AbdullahAzad ın profilinde görmüştüm bu sözü çok da hoşuma gitti;

Karanlığa küfredeceğine bir mum yak!
    - Konfiçyüs

biz önce kendimizi düzeltelim ve herşeyin daha güzel olacağına inanalım..

bizden bi cacık olmaz mantığı bence çok yanlış

sürekli torpil yapanlar başta olacak diye birşey yok gelecek bizim elimizde bence

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

o ondan değil hacı :) adam bozuk yapıyor her hafta tekrar asfalt döküyor.nedeni belediye başkanın yol işleriyle alakalı işletmesi olması ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

rebellisch55 bunu yazdı:
    -----------------------------

Karanlığa küfredeceğine bir mum yak!
    - Konfiçyüs

Cagito ergo sum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

Hocam bi yola bakarak ülkeye kefen biçtiysen ne mutlu bize diyorum.

Yaptık bişiler.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

pazarda;

1 orta boy karpuz:1 tl

2 kiwi :1.25 tl

0.5 kg nektarin: 1.25 tl

4 muz: 1.5 tl

ya bu insanlar bişey kazanmıyor yada ben gitgide awama karışıyorum.

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Sonuna kadar katılıyorum hocam.

Ben senin değindiğin konuda abartmıyorum her gün ama her gün küfür ediyorum kim sorumluysa artık.

Abi her yol mu kötü olur anlamam ki.

Millet yurt dışında direksiyon eğitimini arabayı nasıl düzgün kullanırım diye alıyor.

Biz de arabayı sürebilmenin dışında çukurları nasıl atlatabilirim diye manevralarla uğraşılıyor.

Ha onu geçtim yaya oluyorum trafikte, o zaman da yaya yolunda restorant sandalyeleri masaları, geniş çukuru ile yaya kaldırımını kesen ağaçlar, elektrik direkleri.

Konfiçyus dayının dediği gibi karanlık için bir mum yakayım diye düşünüyorum;

Ne çare!

O karanlığı yaratan şartel başındakileri bulup kökten halletmek lazım...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

telefon aç belediyeye sor bizim evin önü 2,5 yıldır o halde sorduk sebebini söylediler ha nekadar elle tutulur ayrı çok kafan bozarsa bir üst makama yaz dilekçe düzelir.

tahribat.com a can feda
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

beykozda otururken bizim caddeyi 2 yılda 8 kez falan kezıp kapamışlardı...

bide öyle yamuk yumuk değil asfalt falanda atıyolardı.cadde 8 km kadardı düşünün artık

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Yolun iki tarafına bir kanal kazıp üzerine ızgara gibi kaldırılabilir kapaklı birşey yapacan.

Boru mu gececek kaldıracan kapakları eklicen boruyu kapatacan kitleyecen kanalin kapagini. Azcik daha maliyetli fakat 2 senede maliyetini çıkaracağına eminim. tabi kimsenin işine gelmez.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

Yolun iki tarafına bir kanal kazıp üzerine ızgara gibi kaldırılabilir kapaklı birşey yapacan.

Boru mu gececek kaldıracan kapakları eklicen boruyu kapatacan kitleyecen kanalin kapagini. Azcik daha maliyetli fakat 2 senede maliyetini çıkaracağına eminim. tabi kimsenin işine gelmez.

Şeyh iyi diyosunda çalıyolar :)

Yaptık bişiler.
Toplam Hit: 2962 Toplam Mesaj: 24