Bu Ülkede Türklerden Çok Araplar Seviliyor
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
sevgili peygamberimizin dölleri onlar korumak din borcu.
nasıL? -
çok boş konuşmuşsun
-
doğru ekmeye zam yapılmalıydı.. yanlış yaptı tayyip :D
size bu müstehak a.q..
ve nie geldiniz ki istanbula kardeşim.. sana demiyorum tabi panpa genel oalrak yani. 20 milyon nasıl kaldırcak göt kadar yer ztn. istanbul. konya değil ki.. tabi trafik olur . bokmu var gelionuz istanbula.. ah diceksin köyde şu yok bu yok nah yok. adam tembelse heryerde yokluk çeker ben böyle biliyorum.sizi bilmem
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
Saydım tam 16 tane "ya" var.
Millet geçim derdine düşmüş zam falan.. Bunlarla ilgilenemiyor kimse.
-----------------------------28 tane..
vatandaş günü kurtarma derdinde...
-
türkiye mi la bura? Allah allah kürdistan kuruldu sandım ben yakında pasaportla gidices :W doğu tarafına
-
uyuyan arkadaşlara tek soru bu ülkede bir kişi yüzde kaç vergiyle yaşıyor?
-
dede bunu yazdı:
çok boş konuşmuşsun
-----------------------------uyumaya devam edin.
daha bize çok vergiler,zamlar girer.
kendiniz gibi çocuklarınız torunlarınız 7 sülaleniz aynı dertlerle uğraşır..
-
diamonique bunu yazdı:
Türkiyede terör için müdahale yapılmadığını düşünüyorsan daha çok haber izle. Ne bileyim git kck haberlerini izle. Tabi eğer ulusal kanalda ve diğer gazete ve kanallarda pkkyı bitirme için görevlendirilen özel yetkili mahkemelerin kaldırılması gerektiği haberlerini okuyup izlemiyorsan...
-----------------------------30 yıllık pkk tarihinde kaç kere tv kanallarında basın toplantısı aracılıgı ile ''biz özerklik istiyoruz'' diyebildiler? hiç. özerklik istemek suçtur, acık acık ben seni bölmek istiyorum demektir, ama artık o kadar sıradan geldiki adamlar secim mitinglerinde özerklik vaadediyor.
sizde uyuyun burda terörle mücadele diye evet. aponun yakalandıgı tarihte ki terörle mücadelede en büyük adımdır, götleri bu ülkede eylem yapmaya yemedide almanyada yunanistanda devlet binalarını kanalları bastılar, şimdi günde 5 şehit sıradan geliyor sana
ulan bu nasıl bi körlüktür anlamıyorum.
-
Chip bunu yazdı:
dede bunu yazdı:
çok boş konuşmuşsun
-----------------------------uyumaya devam edin.
daha bize çok vergiler,zamlar girer.
kendiniz gibi çocuklarınız torunlarınız 7 sülaleniz aynı dertlerle uğraşır..
-----------------------------sen şimdi tahribata konu açarak uyanmış mı oldun.Sürüden mi ayrıldın idealist koyun ?
-
Şimdi haberlerde söyledi: Bugün salınan filistinliler için konuşan Hamas sözcüsü Türkiye hakkında bir tek kelime dahi etmemiştir. Halbuki şuanda THY uçağıyla Türkiye'ye gönderiyorlar israilin istemediği 11 Filistinliyi...
Ya bu adamlara yardıma giderken 9 vatandaşımız öldü, bir şükran olur enazından bir rahmet okunur ya... Yok yani tayyip bağırsın dursun kendi kendimize gelin güveyiz... Suriye desen hakeza davutoğlu gitti, tamam dediler falan filan salladılar medyaya yalan haberi. Beşir postayı daha davutoğlunun uçağı kalkmadan koymuş iç işlerimize karışamazsınız diye... Eee neyapacaksın bu saatten sonra? Daha çok şey yazardımda...
Ya içimizdeki irlandalılar çok... Etrafımız hainlerle dolu...
Bukadar şehitlere, bukadar bağnazlıklara, bölücülere karşı devleti yönetenler sessiz kalmaya , hatta yardakçılık yapmaya devam ederlerse yakında sivil toplum insiyatif almaya kalkar... Ozaman işler önüne geçilemez bir hal alır. En son bdp nin mudanyada eylem yapmak için gittiklerinde yaşanılan olaylar gibi,,, İzmir üçyol olayları gibi...