Bu Ülkede Türklerden Çok Araplar Seviliyor
-
Demek ki neymiş ? Türkiye Türklerindir diye gazetelerin üstüne yazmakla ülke kurtulmuyormuş.
Eskiden olsa asker darbe yapardı.NEymiş ? demokrasi.Alın size demokrasi.
Sandıklardan önce okullar kurmazsan, millet cahil olursa olacak şey bellidir.
Aptal millet , aptal işler yapar.
-
rahmetli kemal sunalın bir fliminde, halk koyun gibidir ne versen yerler, gözümü açtıgımda çoktan girmişti kazık
-
Herhangi bir sosyal güvencesi olmayan bi vatandaş hastaneye gitsin bakmazlar ama elin ingilizi gelsin herhangi birşey olsun helikopterle giderler.
-
Doğudaki terör ibnetorlarının ve onları da destekleyen beyni elektron büyüklüğündeki yerel halkın (ki destekleyen diyorum) meclise yolladıkları vekiller, terör başı pe*evengin; çocukları onca askeri şehit eden insanları köyleri yakan ibnenin serbest bırakılması için öneri sunan, devletin bütünlüğüne laf edip bölünmezlik ilkesini ihlal de edip özerklik diye inlerken, sokakta senin polisine taş sopa atarken askerini öldürürken sen de onlara birşey yapmıyorsan kusura bakma ama arkadaş sen bunlardan zevk alıyorsun demektir. Arkadaş millet kudurur polis garibim kuzu gibi taşları yüzüne yer. Lan o zaman neden soktun o silahı onun beline sokma *mk!
Bordo bereli derler, askeri ekipman bakımından ordumuz müthiş derler, uçaklar heron bilmem neler neden yerle bir edemiyorsun kampları? Neden ömründe eline silah almamış okul sıralarından yeni gelme gençleri sürüyorsun dağlara? O kadar biliyorsan yığ oraya ordunu neden konuşturuyorsun yavşak vekilleri mecliste? Yasa yok mu *mk kanun yok mu *mk?
Öf tansiyonum çıktı yine ha!
Edit büdüt : Bakın şimdi ben çıkayım bi yere özerklik istiyorum diye demeç, röportaj vereyim devlet ebemi tersten göstertmezse birşey bilmiyorum. E bunlara neden kimse birşey demiyor işte onu da bilmiyorum.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
Turkiye'deki tek azinlik Turklerdir.
----------------------------- -
Ozaman yarın birgün bizim yardıma ihtiyacımız olsa kimse gelip bize el uzatmasın ? Ee ozamanda ne oluyor " Müslümanlar nerde- Hani müslümanlık yada hani insalık diye bağıra bağıra gezeriz" Sen yardım et ki yarın birgün sana da edilsin.. EN somalisi dediklerin açlıktan ölen insanlar şükretki Allah seni orda o halde yaşatmadı, Elin filistinlisi diyorsun Dua ette o insanlar arasında sen yoksun.. Şükret haline binkezde olsa şükret çünkü aç değilsin açıkta değilsin.. Bırak insanlar yardım etsin okadar devlet adamı neyin ne olacağını senden de benden de iyi biliyorlardır.
1.mi 2.mi dünya savaşında Araplar kalkıp bizi desteklemedi diye hala konuşuyorsak yarın birgün insanlık bizim arkamızdan konuşmaz en azından..
Komşusu tokken aç yatan bizden değildir hadis-i şerife göre yarın birgün hesap verecek olsak inşaAllah edilen yardımlarla savunuruz kendimizi ki ne kadar yeterli olur bilinmez..,
Ha ben müslüman değilim kardeşim diyorsan sana bir uyarı daha, Allah ke, kndisine inanmayan, hatta küfür eden hata hatta alay eden insanların bir çoğunun rızkını verirken senin kalkp " vermeyin açlıktan ölenlere ekmek" demen bile saçma..
Bunlar ufak şeyler, bu tür sorunlar ki sorunda denmez düşünülmemeli.. Bana muhalefet olacak insanı vicdanıyla başbaşa bırakyorum...
-
zumsuk bunu yazdı:
Sandıklardan önce okullar kurmazsan, millet cahil olursa olacak şey bellidir.
-----------------------------bu harika bir tespit
-
Iyisimi çek git o zaman ya!
-
sırf siz daha rahat ( " güzel , mutlu , ucuz , kaliteli , zengin , dert tasa olmyan " ) bir yaşam sürelimdiye Çevrenizde işgence edilerek oldurulen kardeşlerimizin. Tecavuze uğrayan bacılarımızı gözünüzün ununde yok olmasına musade ediyosunuz. onu geçtim. Başınızı kaldırında bu durumda olduğumuza şükredin öleceğiz sonucta bu dünyada yok olocaksın gideceksin burası sınırsız free'değil kendinize gelin. Yarın Elin israili jopu göte dayadığında yardım edin diye bağırırsınız. tabi şimdilik ohhh kebab çıkarın keyfini hala memnun değilsinz daha cok istiyosunuz. böyle kıt düşünen nekdar çok insan varmış be.
( not: biride kalkıp bana hükemeti tayyibi savunuyon demesin profilde boru gibi milli görüş yazıyor bilmeyen baksn. ) -
diamonique bunu yazdı:
Türkiyede terör için müdahale yapılmadığını düşünüyorsan daha çok haber izle. Ne bileyim git kck haberlerini izle. Tabi eğer ulusal kanalda ve diğer gazete ve kanallarda pkkyı bitirme için görevlendirilen özel yetkili mahkemelerin kaldırılması gerektiği haberlerini okuyup izlemiyorsan...
-----------------------------Basını kullanarak binlerce saf insan işte böyle kandırılıyor.