Bu Ülkenin Yüzde Kaçı Bizim?...
-
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
siz kimsiniz? :) hayır o anlamda demedim her görüşden insan benim derse diye. kürdü var lazı var çerkezi var sağcısı solcusu komünüstü..
-----------------------------
biz İstiklal savaşında tarafını belli edenleriztanırmısınız?
-----------------------------istiklal savaşında Atatürk'ün ordusu olan bizim dedelerimiz , atalarımız diğer bir anlamda biz Türk milletiyiz. Büyük bir çoğunluğumuzun bu topraklarda dikili taşı el kadar toprağı bile yok, yine büyük bir çoğunluğumuz ayda sadece 540küsür tl kazanabiliyor, kazanabilen yani çünkü azımsanmayacak bir oranda vatan sana canım feda diyen Türk milletinin çalışacak ekmek alacak bir işi bile yok. Bu toprak için canını veren Türk askerinin çocuğuna ayakkabı alacak hali yok, toplasak malımızı mülkümüzü memleketteki 30bin yahudi kadar ederimiz yok. Ülkenin kaymağını yiyenler nedense hep yabancı ya da Atatürk'ün ordusunda olmayan fakat kendine bilmem neci diye isim takıp aklınca eleştiren sözde Türkler zaten ülkenin doğusu gariban Türk milletine isyan bayrağını çoktan açtı kendini bizden saymadığını bağıra çağıra anırıyor. Devletimiz demeye dilim varmayan örgüt diyeyim, buna karşılık "vatan sana canım feda" diyenlerin 540tl sından kesip bu anıranlara özel TV bile açıyor. nasılsa bu ülkenin hepsi bizim rahat olmak gerek, rahat batıyor sanırım bize, kim gelip işgal edebilirki kim bizden toprak talep etmiş ki zaten, kimin toprağımızda gözü var hatta planı varmış - paranoya bunlar, bitakım münafıkların yalanları halkı huzursuz etmek için , melek gibi uyuyoz nasılsa vatan sana canım feda diyip okadar toprak neyimize yetmiyo zaten ...
biz bağırsak kendimizi yırtsak da farketmiyor, çalışmakla sevmekle olmuyor, ee savaşmak gerek tabi ozaman birbirimizle savaşmamız daha uygun mesela , kim bunların iplerini tutanlar diye sormaktansa mesela sen solcu ol ben sağcı, sen türbancı ol ben laikçi nasılsa bu memleketin %100 ü (hatta arkadaş iddialı konuştu 101 i ) bizim , rahat olalım endişelencek bişi yok istediğimiz gibi yiyelim birbirimizi zaten sefaletimizin cehaletimizin tek sorumlusu o kızın başını örtmesi yada bazılarımızın ki bizden demeye dilim varmıyo kafirleri(!) , şarap içmesi. tabi son 80 yıldır iktidar olan hükümetleri biz seçtiğimiz gibi kendi ülkemizdene yapacağımızı da biz biliriz , biz istiyoruz seviyoruz olan biteni , 700küsür bin kilometre kare toprak neyimize yetmiycek nasılsa ayrıca inanıyoruz ki%102 si bile bizim kimseninde elimizden aldığı yok